KOMERČNÍ BANKA

resources/f/klienti/167/logo/kb_web.jpg

https://www.kb.cz/cs/

Komerční banka je mateřskou společností Skupiny Komerční Banky a součástí mezinárodní skupiny Société Générale. Jedná se o jednu z přední bankovní společnost nejen v České republice, ale i ve střední a východní Evropě. Kromě služeb retailového, podnikového a investičního bankovnictví nabízí Skupina Komerční Banky i další specializované služby – stavební spoření, penzijní připojištění, spotřebitelské úvěry, hypoteční úvěry a pojištění.

V roce 2019 obsluhovala Skupina na 343 pobočkách více než 1,6 milionů klientů a provozovala 796 bankomatů.

Během svého působení v České republice se Komerční banka stala 7x Bankou roku. Byla také oceněna jako nejdynamičtější a nejdůvěryhodnější banka roku a pravidelně se objevuje na předních příčkách bankovních žebříčků.

 

Tlačové správy

Publikované dňa: 24. 5. 2021 10:04 KOMERČNÍ BANKA

Rozvoj, vstřícnost, odpovědnost. To jsou klíčové hodnotové pilíře Komerční banky. Skrývá se mezi nimi i udržitelnost, která vedla k podpoře nejednoho inovativního regionálního projektu. Jedním z nich je i Farma Bezdínek s největšími skleníky pro celoroční pěstování zeleniny v souladu s přírodou u nás. Komerční banka se stala finančním partnerem tohoto projektu již před zahájením výstavby farmy v roce 2018.

Zobraziť celú správu
Publikované dňa: 20. 5. 2021 11:35 KOMERČNÍ BANKA

KB Pojišťovna připravila nové cestovní pojištění k platebním kartám Komerční banky. Moje cestovní pojištění a Moje cestovní pojištění rodina kryje léčebné výlohy až do 2,5 milionu korun a délka jedné cesty může být až 90 dní. Rodinné pojištění navíc nově poskytuje pojistnou ochranu, i když pojištění necestují společně. Pojištění lze přitom sjednat již od 30 Kč měsíčně.

Zobraziť celú správu
Publikované dňa: 17. 5. 2021 12:10 KOMERČNÍ BANKA

Nouzový stav a omezení pohybu jasně ukázaly přednosti čtyř drive-up bankomatů Komerční banky, tedy pohodlí a zejména bezpečnost. Klienti banky mohou vybírat a vkládat hotovost z okénka svého automobilu již na čtyřech místech, a to na čerpacích stanicích Benzina ORLEN v Praze, Brně, Hradci Králové a Ostravě. Za posledních třináct měsíců (od března 2020 do března 2021) proteklo drive-up bankomaty Komerční banky přes 1 miliardu Kč! Z toho bylo bezmála 500 milionů výběrů a 517 milionů vkladů. Jsme rádi, že můžeme našim klientům nabídnout služby pátého drive-up bankomatu, tentokrát v Plzni. Přístroj byl zprovozněn 11. května 2021 na čerpací stanici Benzina ORLEN, Nepomucká 791/198.

Zobraziť celú správu
Publikované dňa: 14. 5. 2021 9:34 KOMERČNÍ BANKA

Komerční banka jako lídr v oblasti zeleného financování, nově nabízí zvýhodněnou půjčku na podporu výstavby domácích fotovoltaických elektráren (FVE). Ty se stávají běžnou technologií nejen ve velkých společnostech zaměřených na výrobu a distribuci elektřiny, ale také pro domácnosti. Jedná se o půjčku ve výši až 2,5 milionu Kč s pevnou úrokovou sazbu 4,9 % ročně, a to bez ohledu na výši investice. Klienti banky mají možnost získat zajímavé benefity od spolupracujících společností ČEZ a innogy.

Zobraziť celú správu
Publikované dňa: 30. 4. 2021 11:48 KOMERČNÍ BANKA

Komerční banka obdržela v rámci tradičního vyhlašování Mastercard Awards dvě ocenění – cenu za unikátní propozici a nejlepší prodeje kreditní karty 4U a podporu projektu Česko platí kartou. Společnost Mastercard uděluje tradičně ceny těm nejlepším v oblasti platebních karet. Letos se oficiální předávání cen konalo on-line 29. dubna.

Zobraziť celú správu
Súčasní klienti
Referenční klienti