KOMERČNÍ BANKA

resources/f/klienti/167/logo/kb_web.jpg

https://www.kb.cz/cs/

Komerční banka je mateřskou společností Skupiny Komerční Banky a součástí mezinárodní skupiny Société Générale. Jedná se o jednu z přední bankovní společnost nejen v České republice, ale i ve střední a východní Evropě. Kromě služeb retailového, podnikového a investičního bankovnictví nabízí Skupina Komerční Banky i další specializované služby – stavební spoření, penzijní připojištění, spotřebitelské úvěry, hypoteční úvěry a pojištění.

V roce 2019 obsluhovala Skupina na 343 pobočkách více než 1,6 milionů klientů a provozovala 796 bankomatů.

Během svého působení v České republice se Komerční banka stala 7x Bankou roku. Byla také oceněna jako nejdynamičtější a nejdůvěryhodnější banka roku a pravidelně se objevuje na předních příčkách bankovních žebříčků.

 

Tlačové správy

Publikované dňa: 2. 7. 2021 13:45 KOMERČNÍ BANKA

KB Pojišťovna přináší vylepšení podmínek cestovního pojištění pro držitele zlatých a prémiových karet KB. Došlo především k navýšení limitů na lékařské výlohy, prodloužení doby pojištění na 90 dní a zrušení podmínky společného cestování s držitelem karty. Novinkou jsou pojištění zmeškání odjezdu a pojištění cestovních zavazadel. Pro klienty, kteří prémiovou platební kartu KB nevyužívají, KB Pojišťovna nabízí 15% slevu na individuální cestovní pojištění sjednané on-line do konce září.

Zobraziť celú správu
Publikované dňa: 1. 7. 2021 11:23 KOMERČNÍ BANKA

Komerční banka nově přináší svým klientům unikátní kreditní kartu Mastercard® World Elite. Ta je díky pestrým doprovodným službám považována za jednu z nejprestižnějších karet na světě. U Komerční banky spolu s ní získají její majitelé výhodné cestovní pojištění, asistenci pro motoristy a nově i pro cyklisty a jedinečnou službu concierge.

Zobraziť celú správu
Publikované dňa: 30. 6. 2021 15:16 KOMERČNÍ BANKA

KB Pojišťovna v souvislosti se škodami způsobenými živelními pohromami za poslední týden eviduje již 91 pojistných událostí. Celková hodnota škod zatím dosahuje 13 milionů korun. Pojišťovna bude vyplácet zálohy pojistného plnění, při totální škodě přispěje na ubytování 10 000 Kč měsíčně po dobu až jednoho roku.

Zobraziť celú správu
Publikované dňa: 24. 6. 2021 12:34 KOMERČNÍ BANKA

Komerční banka se v červenci 2020 stala spoluvlastníkem českého fintech startupu Upvest, který se zaměřuje na on-line investování do developerských projektů formou crowdfundingu. KB tak rozšířila možnosti investování pro své klienty a začala pomáhat developerům při financování realitních projektů. Upvest tímto partnerstvím upevnil svou pozici českého lídra v oblasti investičního crowdfundingu a prostřednictvím spojení s Komerční bankou se dále strategicky rozvíjí. Za dobu partnerství se ukázalo, že spolupráce funguje. Komerční banka nyní svůj majetkový podíl v Upvest navyšuje na 31,06 %.

Zobraziť celú správu
Publikované dňa: 27. 5. 2021 13:21 KOMERČNÍ BANKA

Komerční banka odstartovala příjem žádostí o nové investiční úvěry s podporou Českomoravské záruční a rozvojové banky (ČMZRB) - COVID Invest. Právnické osoby a fyzické osoby podnikatelé z celé České republiky s maximálně 500 zaměstnanci si mohou od úterý 25. května 2021 jednoduše požádat o financování nových investic do hmotného i nehmotného majetku.

Zobraziť celú správu
Súčasní klienti
Referenční klienti