KOMERČNÍ BANKA

resources/f/klienti/167/logo/kb_web.jpg

https://www.kb.cz/cs/

Komerční banka je mateřskou společností Skupiny Komerční Banky a součástí mezinárodní skupiny Société Générale. Jedná se o jednu z přední bankovní společnost nejen v České republice, ale i ve střední a východní Evropě. Kromě služeb retailového, podnikového a investičního bankovnictví nabízí Skupina Komerční Banky i další specializované služby – stavební spoření, penzijní připojištění, spotřebitelské úvěry, hypoteční úvěry a pojištění.

V roce 2019 obsluhovala Skupina na 343 pobočkách více než 1,6 milionů klientů a provozovala 796 bankomatů.

Během svého působení v České republice se Komerční banka stala 7x Bankou roku. Byla také oceněna jako nejdynamičtější a nejdůvěryhodnější banka roku a pravidelně se objevuje na předních příčkách bankovních žebříčků.

 

Tlačové správy

Publikované dňa: 8. 4. 2021 10:14 KOMERČNÍ BANKA

Komerční banka nadále významně podporuje domácí ekonomiku během období koronavirové pandemie. Vedle vlastních produktů využívá k financování záruky Českomoravské záruční a rozvojové banky (ČMZRB) a Evropského investičního fondu (EIF). Celkově tak poskytla již více než 6600 úvěrů v objemu přes 27 miliard korun

Zobraziť celú správu
Publikované dňa: 1. 4. 2021 13:18 KOMERČNÍ BANKA

KB Pojišťovna ve spolupráci s Komerční bankou přináší zvýhodnění nabízených pojištění. V případě životního pojištění MojeJistota získají klienti dvojnásobné plnění při závažných onemocněních. U MojePojištění majetku se jedná o 30% slevu po celou dobu trvání smlouvy při společném sjednání pojištění nemovitosti a domácnosti. Nabídka platí od 1. dubna do konce května 2021.

Zobraziť celú správu
Publikované dňa: 25. 3. 2021 10:29 KOMERČNÍ BANKA

Komerční banka spustila možnost využívat Bankovní identitu. Klienti banky se tak nyní mohou do služeb státní správy přihlašovat stejným způsobem, jakým se přihlašují do svého internetového bankovnictví MojeBanka. Službu mohou využít při blížícím se Sčítání lidu i k podání daňového přiznání.

Zobraziť celú správu
Publikované dňa: 23. 3. 2021 8:24 KOMERČNÍ BANKA

Komerční banka poskytla STUDENT AGENCY k.s. v rámci programu COVID Plus úvěry celkem za 400 milionů korun. Financování bude využito z větší části na investice – zejména do modernizace autobusové flotily, kterou STUDENT AGENCY provozuje pod značkou RegioJet.

Zobraziť celú správu
Súčasní klienti
Referenční klienti