KOMERČNÍ BANKA

resources/f/klienti/167/logo/kb_web.jpg

https://www.kb.cz/cs/

Komerční banka je mateřskou společností Skupiny Komerční Banky a součástí mezinárodní skupiny Société Générale. Jedná se o jednu z přední bankovní společnost nejen v České republice, ale i ve střední a východní Evropě. Kromě služeb retailového, podnikového a investičního bankovnictví nabízí Skupina Komerční Banky i další specializované služby – stavební spoření, penzijní připojištění, spotřebitelské úvěry, hypoteční úvěry a pojištění.

V roce 2019 obsluhovala Skupina na 343 pobočkách více než 1,6 milionů klientů a provozovala 796 bankomatů.

Během svého působení v České republice se Komerční banka stala 7x Bankou roku. Byla také oceněna jako nejdynamičtější a nejdůvěryhodnější banka roku a pravidelně se objevuje na předních příčkách bankovních žebříčků.

 

Tlačové správy

Publikované dňa: 29. 4. 2021 11:44 KOMERČNÍ BANKA

Komerční banka upravuje od 1. května 2021 otevírací dobu svých 241 poboček. Klienti budou moci ve vybraných dnech využít služeb obchodních míst již od 8:00, respektive až do 18:00 hodin. Rozšířená otevírací doba bude jednotná pro všechny pobočky s výjimkou obchodních center, kde je rozsah provozu stanoven individuálně. Komerční banka tak reaguje na ukončení nouzového stavu a měnící se potřeby klientů.

Zobraziť celú správu
Publikované dňa: 26. 4. 2021 16:00 KOMERČNÍ BANKA

Komerční banka s KB Pojišťovnou vycházejí vstříc zájmu o investiční životní pojištění a otevírají nový zajištěný fond Protective 12. Správce fondu, společnost Société Générale, nabízí garanci návratnosti 97 % investovaných prostředků s potenciálem výnosu po šesti letech až do výše 39 %. Fond láká konzervativní investory na investice především do infrastruktury. Upisovací období pro nové i stávající klienty potrvá od 26. dubna až do 23. července 2021.

Zobraziť celú správu
Publikované dňa: 16. 4. 2021 13:58 KOMERČNÍ BANKA

V souladu se strategií mateřské skupiny Société Générale se Komerční banka zavázala nejpozději do roku 2030 ukončit financování projektů aktivně spojených s uhelným sektorem. Na jejím základě již nyní KB neposkytuje žádné nové finanční produkty klientům, u nichž většina příjmů pochází z činností souvisejících s uhlím.

Zobraziť celú správu
Publikované dňa: 13. 4. 2021 10:48 KOMERČNÍ BANKA

Komerční banka se připojila ke Covered Bond Label, označení zdůrazňující bezpečnost a kvalitu programů krytých dluhopisů. KB je první bankou z Česka, která získala toto mezinárodní uznání emitentů a připojuje se tak ke komunitě dalších 117 emitentů, kteří se zavázali ke standardům transparentnosti vůči mezinárodním investorům do krytých dluhopisů. Ocenění je dalším milníkem navazujícím na velmi úspěšnou inaugurační emisi hypotečních zástavních listů KB denominovaných v eurech v lednu letošního roku.

Zobraziť celú správu
Publikované dňa: 12. 4. 2021 15:24 KOMERČNÍ BANKA

Jitka Haubová, členka představenstva KB, se stala novou předsedkyní dozorčí rady Nadace Komerční banky Jistota. Dozorčí rada zvolila Jitku Haubovou do svého čela na zasedání dne 9. dubna 2021. Na této pozici vystřídala Vladimíra Pojera (člena představenstva Modré Pyramidy), který byl ve funkci od března 2018.

Zobraziť celú správu
Súčasní klienti
Referenční klienti