TISKOVÉ STŘEDISKO

REALITNÍ SPOLEČNOST ČESKÉ SPOŘITELNY

Vydáno dne: 28.05.2015

REALITNÍ SPOLEČNOST ČESKÉ SPOŘITELNY UPOZORŇUJE NA PRÁVNÍ RIZIKA SPOJENÁ S NÁKUPEM NEMOVITOSTI

- Nejčastější právní rizika nákupu nemovitosti: zástavní právo, exekutorské zástavní právo, věcná břemena (služebnost, reálná břemena), plomba - Mnoho potencionálních rizik odhalí již list vlastnictví v katastru nemovitostí - Při koupi bytu či domu na vlastní pěst může kvůli neznalosti dojít ke ztrátě investice i nemovitosti - Zkušený realitní makléř a další odborníci pomohou zabezpečit bezproblémovou koupi

Zobrazit celou zprávu

HARIBO SK

Vydáno dne: 28.05.2015

MICHAELA SPICKETT NOVOU MARKETINGOVOU MANAŽÉRKOU SPOLEČNOSTI HARIBO

Michaela Spickett nastúpila na pozíciu marketingovej manažérky v spoločnosti HARIBO. V novej funkcii je zodpovedná za vývoj marketingovej stratégie, prípravu nadlinkových aj podlinkových kampaní a ďalšie upevňovanie povedomia a imidžu značky na českom a slovenskom trhu.

Zobrazit celou zprávu

PALÁC PARDUBICE

Vydáno dne: 25.05.2015

MICHAL NESVADBA Z KOUZELNÉ ŠKOLKY VYČARUJE ZÁBAVNÉ ODPOLEDNE PRO DĚTI V PALÁCI PARDUBICE

Michal Nesvadba bude znovu bavit pardubické děti. Mim, herec a dětský bavič je nejmenším divákům dobře znám z populárního televizního pořadu Kouzelná školka a již tradičních živých vystoupení v Paláci Pardubice. Nejinak tomu bude i letos. Ve čtvrtek 28. května 2015 se uskuteční Dětský den s Michalem plný humoru, soutěží a zábavy.

Zobrazit celou zprávu

REALITNÍ SPOLEČNOST ČESKÉ SPOŘITELNY

Vydáno dne: 21.05.2015

NOVÝ PROJEKT BYDLENÍ SVINOV V OSTRAVĚ BYL ZKOLAUDOVÁN

- Projekt Bydlení Svinov prošel kolaudací, 33 bytů v dispozicích 2+kk až 4+kk je připravených k nastěhování - Ke každému bytu náleží jedno parkovací stání a komora, téměř všechny mají terasu nebo balkon a ty v přízemí předzahrádku - Projekt exkluzivně prodává franšízová pobočka RSČS/Trimex Reality

Zobrazit celou zprávu

DARAMIS

Vydáno dne: 20.05.2015

DARAMIS POŘÁDÁ TENTO VÍKEND DNY OTEVŘENÝCH DVEŘÍ V REZIDENČNÍM PROJEKTU MARINA ISLAND

Společnost Daramis představí o víkendu 23. a 24. května 2015 široké veřejnosti luxusní rezidenční projekt Marina Island. Všichni zájemci o klidné bydlení u řeky v atraktivní lokalitě pražských Holešovic mohou navštívit dny otevřených dveří a užít si bohatý program pro celou rodinu v námořnickém stylu.

Zobrazit celou zprávu

HUISMAN

Vydáno dne: 19.05.2015

ČESKÝ HUISMAN NAVRHNE A VYROBÍ ČÁSTI PŘÍLIVOVÉ ELEKTRÁRNY

Čeští technici společnosti Huisman ze Sviadnova, výrobce ropných vrtných souprav nebo lodních jeřábů, navrhnou a vyrobí ovládací části turbín pro přílivovou elektrárnu v Holandsku. Elektrárna o výkonu 1 MW bude instalována na pilířích největší protipovodňové zábrany Oosterschelde v holandské provincii Zeeland a zajistí elektřinu přibližně pro 700 domácností. Testování sestavené přílivové elektrárny proběhne ještě do konce roku 2015.

Zobrazit celou zprávu

PALÁC PARDUBICE

Vydáno dne: 15.05.2015

OKUSTE EXTRÉMNÍ CATERING V PALÁCI PARDUBICE. PODÁVÁ SE KRAJTA KRÁLOVSKÁ, KROKODÝL A ŽÁBY!

Palác Pardubice bude 18. května 2015 od 13 do 14 hodin hostit jedinečnou ochutnávku exotických lahůdek. Gurmánská akce u příležitosti blížícího se Fresh Festivalu (dříve Apetit Festival) se opět ponese v duchu netradičních pokrmů z cizokrajných surovin. Své kuchařské umění předvede a pokrmy před očima diváků připraví experimentální šéfkuchař Petr Koukolíček.

Zobrazit celou zprávu

REALITNÍ SPOLEČNOST ČESKÉ SPOŘITELNY

Vydáno dne: 13.05.2015

REALITNÍ SPOLEČNOST ČESKÉ SPOŘITELNY RADÍ, NA CO SI DÁT POZOR PŘI NÁKUPU NEMOVITOSTI

- Nejčastější rizika: vlhkost, špatné rozvody, poškozená střecha a izolace, špatné řemeslné zpracování, nekvalitní protihluková izolace a nevhodné umístění bytu (v blízkosti strojovny výtahu, nad garážemi apod.) - V nevyhovujícím technickém stavu se mohou nacházet především starší domy, ale nedostatky se objevují i u novostaveb - Rizikové může být okolí bytu či domu a sousedé - Profesionální makléř a inspektor nemovitostí poradí, jak se vyhnout špatné koupi

Zobrazit celou zprávu