TISKOVÉ STŘEDISKO

REALITNÍ SPOLEČNOST ČESKÉ SPOŘITELNY

Vydáno dne: 11.05.2015

REALITNÍ SPOLEČNOST ČESKÉ SPOŘITELNY RADÍ, JAK NEPŘIJÍT O NEMOVITOST EXEKUCÍ

- Delší výpadek příjmu může vést k neschopnosti splácet hypotéku, půjčku či úvěr a může hrozit exekuce; v Česku počet exekucí v posledních letech stále stoupá - Řešením může být prodej nemovitosti ještě před exekucí, který přinese finance na splacení dluhu - K hypotéce je dobré si sjednat pojištění schopnosti splácet

Zobrazit celou zprávu

CRESCON

Vydáno dne: 06.05.2015

NOVÉ ZÁZEMÍ PRO SPORTOVIŠTĚ TJ PRAGA

Sportoviště TJ Praga Praha ve Vysočanech má nové zázemí pro sportovce i zaměstnance. Developerská společnost Crescon pro investora Městskou část Praha 9 postavila novou třípodlažní budovu, ve které vznikly šatny pro sportovce, klubové místnosti pro zájmové skupiny, kanceláře vedení i místo pro správce a údržbu areálu. Výstavba trvala 11 měsíců a TJ Praga přinesla lepší prostředí, praktičtější umístění v areálu a nová parkovací místa.

Zobrazit celou zprávu

DRŮBEŽÁŘSKÝ ZÁVOD KLATOVY

Vydáno dne: 06.05.2015

CHOV KUŘAT NA ČESKÉ FARMĚ

Současná legislativa v Evropské unii od 1. dubna zlepšuje informovanost spotřebitelů při nákupu masa. Nyní se zákazníci z etikety či cedulky u prodejního pultu dozví, kde bylo zvíře chováno a kde bylo poraženo*. Tato skutečnost velmi zjednodušuje výběr, jelikož kupující stále častěji vyhledávají české výrobky, u kterých mají garanci kvality a čerstvosti. Drůbežářský závod Klatovy, patří mezi přední zpracovatele drůbežího masa v České republice a jeho kuřata pocházejí výhradně z českých uzavřených chovů. Závod disponuje vlastními farmami a zároveň spolupracuje s prověřenými a osvědčenými certifikovanými dodavateli, soukromými farmami v jižních a západních Čechách.

Zobrazit celou zprávu

ROTER HAHN

Vydáno dne: 04.05.2015

KUCHYNĚ JIŽNÍHO TYROLSKA: ALPSKÁ CHUŤ S ITALSKOU FINESOU

Jídlo bývá také ústředním tématem mnohých festivalů a slavností probíhajících v Jižním Tyrolsku po celý rok. V březnu je možné navštívit Festival sýrů, na konci června slavnosti jahod, v září je možné ochutnat tradiční kuchyni v rámci Jihotyrolských knedlíkových slavností a v říjnu si pak přijdou na své milovníci masa při Špekovém festivalu. Vrcholem gastronomických oslav je však Törggelen, svátek nového vína, kdy na konci září lidé slaví konec vinné sklizně a chodí z farmy na farmu, jedí, pijí a hlavně ochutnávají nová vína. Ty pak doplní nejtypičtější pokrm tohoto období - jedlé kaštany, na které je možné narazit takřka na každém kroku a ve všech možných úpravách - v nabídce jsou i takové speciality, jako kaštanová marmeláda nebo polévka. Letošní Törggelen začíná 26. září a opět nabídne pestrou směsici zábavy, dobrého jídla a pití a spoustu příležitostí k poznání tradiční jihotyrolské kultur

Zobrazit celou zprávu

DRŮBEŽÁŘSKÝ ZÁVOD KLATOVY

Vydáno dne: 28.04.2015

GRILOVACÍ SEZÓNA ZAČÍNÁ

Příprava jídel na grilu se stala pro mnohé z nás tradiční společenskou událostí. Jde o fenomén, který se projeví vždy při nástupu toho správného počasí. Drůbežářský závod Klatovy pro letošní grilovací sezónu připravil několik produktů s příhodným označením “Grilovačka”. Hlavní novinkou jsou duopacky marinovaného kuřecího masa s kuřecími klobáskami nebo výběr mas dvou chutí. Na své si přijdou i milovníci něčeho ostřejšího. Pro ty jsou připraveny varianty marinovaných kuřecích dílů s Piri piri dipy.

Zobrazit celou zprávu

DARAMIS

Vydáno dne: 28.04.2015

SPOLEČNOST DARAMIS VSTUPUJE NA TRH KANCELÁŘSKÝCH NEMOVITOSTÍ PRVOTŘÍDNÍ KVALITY SE SVOJÍ NOVOU BUTIKOVĚ ŘEŠENOU BUDOVOU ARGENTINSKÁ BUSINESS CENTER

Argentinská Business Center (ABC) je dobře viditelná, zcela prosklená šestiposchoďová budova na rohu Argentinské a Plynární ulice. Po dokončení koncem roku 2016, nabídne v každém poschodí flexibilně navržené kancelářské prostory o čisté ploše 1 000 m2, přičemž celková hrubá pronajímatelná plocha dosáhne 6 600 m2. Fasáda poskytne všem nájemcům řešení jejich reklamních potřeb.

Zobrazit celou zprávu

CTP

Vydáno dne: 27.04.2015

CTP EXPANDUJE NA RUMUNSKÝ TRH, DO PORTFOLIA FIRMY PŘIBUDE CTPARK ARAD NEDALEKO TEMEŠVÁRU

Logistický park Cefin Arad s rozlohou 93 000 m2 se stane součástí sítě CTParků pod novým názvem CTPark Arad. Čtvrtý největší developer průmyslových nemovitostí tak pokračuje ve vyhledávání nových obchodních příležitostí mimo domovský trh v České republice.

Zobrazit celou zprávu

RENOMIA CZ

Vydáno dne: 27.04.2015

JIŘINA NEPALOVÁ ZÍSKALA PRESTIŽNÍ OCENĚNÍ V SOUTĚŽI MANAŽER ROKU 2014

Jiřina Nepalová, zakladatelka a ředitelka makléřské společnosti RENOMIA, a. s., obdržela významné ocenění Manažerka odvětví Bankovnictví a pojišťovnictví. Zároveň se také stala jedním z deseti držitelů TOP 10 MANAŽER ROKU. Ocenění převzala Jiřina Nepalová během slavnostního večera v Paláci Žofín za účasti předních představitelů českého politického i ekonomického života.

Zobrazit celou zprávu