TISKOVÉ STŘEDISKO

CREST COMMUNICATIONS

Vydáno dne: 10.08.2007

AGENTURA CREST COMMUNICATIONS SE PODÍLELA NA VÍTĚZNÉM PROJEKTU

Včera byli v Praze slavnostně vyhlášení vítězové České ceny za PR za rok 2006. Tato prestižní soutěž je vyhlašovaná Asociací PR agentur celkem v šesti kategoriích. První místo v kategorii Business to Business získala společnost Vodafone za projekt „Dvanáct odvážných“. Na tomto projektu po dobu dvou let spolupracovala jako jediná z PR agentur společnost Crest Communications.

Zobrazit celou zprávu

CREST COMMUNICATIONS

Vydáno dne: 11.09.2006

CREST COMMUNICATIONS SE STALA SOUČÁSTÍ SÍTĚ IPRN

Česká public relations agentura Crest Communications, a.s. se stala členem mezinárodní sítě nezávislých PR agentur - International Public Relations Network (IPRN), jejíž ústřední kancelář sídlí v Londýně a jež má 42 členských agentur ve 33 zemích světa. Přijetím Crest Communications získala IPRN zastoupení na českém trhu a Česká republika se tak stala již třicátou čtvrtou zemí světa, v níž IPRN působí.

Zobrazit celou zprávu

PROFIAUTO

Vydáno dne: 30.11.-0001

Kontrolujete olej? Tak dejte hlavu pod kapotu

Auto prošpikované eletronikou může být dobrým pomocníkem, ale bezhlavě se spoléhat na moderní technologie se také nemusí vyplatit. To platí i u tak běžné činnosti, jako je kontrola motorového oleje. Jak tedy správně postupovat?

Zobrazit celou zprávu