TISKOVÉ STŘEDISKO

BOLTON CZECHIA, RIO MARE, BOROTALCO

Vydáno dne: 25.06.2015

NOVINKA: TUŇÁCI RIO MARE V OMÁČCE MAJÍ PAPRIKOVOU A CIBULOVOU POSILU

Milovníci chutných, lehkých a zdravých tuňákových pochutin poškádlí své vybroušené chuťové pohárky dvěma novinkami od Rio Mare. Jejich studenou i teplou kuchyni obohatí tuňák Rio Mare v omáčce s červenou paprikou a tuňák Rio Mare v omáčce s cibulí. Obě nové příchutě omáčkové řady kvalitních tuňákových produktů jsou k dostání v obchodech v 160g konzervě za doporučenou cenu 94,90 Kč.

Zobrazit celou zprávu

TPA

Vydáno dne: 18.06.2015

HENNLICH ZÍSKAL ZVLÁŠTNÍ CENU TPA HORWATH GENTLEMANSKÁ FIRMA

Společnost HENNLICH s.r.o. byla oceněna titulem Gentlemanská firma pro rok 2015. Tuto Zvláštní cenu TPA Horwath převzal Pavel Šumera, ředitel a jednatel společnosti HENNLICH, z rukou Rostislava Kuneše, generálního ředitele skupiny TPA Horwath, a Heleny Sukové a Radka Jaroše, členů Českého klubu fair play při Českém olympijském výboru. Slavnostní předání ceny proběhlo ve Španělském sále Pražského hradu při příležitosti vyhlášení výsledků 21. ročníku žebříčku 100 nejvýznamnějších firem ČR, který sestavuje Sdružení CZECH TOP 100.

Zobrazit celou zprávu

HUISMAN

Vydáno dne: 18.06.2015

HUISMAN MÁ SPECIÁLNÍ DOTAČNÍ PROGRAM PRO ZAMĚSTNANECKÉ PROJEKTY

Společnost Huisman spustila letos v červnu další kolo dotačního programu, do kterého přihlašují projekty samotní zaměstnanci. Program funguje od roku 2013 a firma zatím podpořila více než desítku projektů zaměstnanců v celkové částce bezmála 200 000 Kč. Cílem Dotačního programu Huisman je podpora mimo pracovních aktivit zaměstnanců českého závodu.

Zobrazit celou zprávu

HB REAVIS

Vydáno dne: 18.06.2015

HB REAVIS ZAHAJUJE ROZSÁHLÝ DEVELOPERSKÝ PROJEKT V BUDAPEŠTI

HB Reavis, přední developer komerčních projektů ve střední a východní Evropě, který disponuje také rostoucím portfoliem projektů v Londýně, oznamuje akvizici pozemků, pokrývající celkovou plochu tří hektarů v jedné z nejfrekventovanějších částí Budapešti. Toto území je určeno pro rozsáhlý kancelářský developerský projekt, který společnost hodlá zahájit v blízké budoucnosti. Akvizice povede k výstavbě kanceláří, jež nabídne pronajímatelnou plochu přesahující 120 000 metrů čtverečních.

Zobrazit celou zprávu

PALÁC PARDUBICE

Vydáno dne: 18.06.2015

„POCHODEM VCHOD, PÁRY TĚŽKEJCH BOT…“ SKUPINA KABÁT MÍŘÍ NA AUTOGRAMIÁDU DO PALÁCE PARDUBICE

Fanoušci nejpopulárnější české skupiny Kabát, zbystřete! Teplická rocková legenda, která svými koncerty v rámci Open air turné 2015 vyprodává sportovní stadiony po celé republice, dorazí do Pardubic. Ve čtvrtek 25. června 2015 se kompletní sestava v čele s frontmanem Josefem Vojtkem představí v Paláci Pardubice, kde se od 15 hodin bude konat veřejná autogramiáda. Využijte jedinečnou příležitost a setkejte se s vašimi idoly tváři v tvář!

Zobrazit celou zprávu

HB REAVIS

Vydáno dne: 17.06.2015

SKUPINA HB REAVIS SE UMÍSTILA V PRVNÍ ŠESTCE TOP DEVELOPERŮ V EVROPĚ

Skupina HB Reavis je šestým největším evropským developerem kancelářských prostor.

Zobrazit celou zprávu

DARAMIS

Vydáno dne: 16.06.2015

PRODEJ BYTŮ V POSLEDNÍCH DVOU BUDOVÁCH REZIDENČNÍHO PROJEKTU ZELENÉ MĚSTO 2 BYL PRÁVĚ ZAHÁJEN

Společnost Daramis spustila prodej bytů v budovách A a B, ve kterých se nachází celkem 84 bytových jednotek o velikosti 1+kk až 4+kk. O tomto víkendu 20. června 2015 od 9:30 do 13 hodin navíc pořádá Daramis dny otevřených dveří, v rámci kterých se budou moci zájemci o bydlení podrobně seznámit s projektem a případně si zde vybrat svůj nový domov.

Zobrazit celou zprávu

HARIBO SK

Vydáno dne: 15.06.2015

MEDZINÁRODNÝ DEŇ GUMOVÝCH MEDVEDÍKOV SA BLÍŽÍ

Kalendáre sú plné dní, ktoré upozorňujú na nejaký fenomén či udalosť. Práve takým dňom je aj 15. júl, ktorý je venovaný oslave jednej z najznámejších želatínových cukroviniek – gumového medvedíka. Drobná sladkosť sa počas svojej existencie preslávila po celom svete. Za jej vznikom stojí nemecká rodinná firma HARIBO, ktorá vznikla pred 95 rokmi v Bonne ako malá továreň pracovitého cukrárov Hansa Riegla.

Zobrazit celou zprávu