TISKOVÉ STŘEDISKO

HARIBO CZ

Vydáno dne: 20.08.2015

ZLATÝ MEDVÍDEK HARIBO NAVŠTÍVÍ SVÉ KAMARÁDY V ZOO TÁBOR

Zlatý medvídek HARIBO již v rámci své prázdninové roadshow s názvem „Hravé léto“ procestoval mnoho zajímavých míst České republiky. Nevynechá ani zoologickou zahradu v Táboře, která od počátku prázdnin stačila přivítat desetitisíce návštěvníků. Právě zde hodlá Zlatý medvídek všem zájemcům zpříjemnit konec léta. V neděli 30. srpna ve spolupráci se zoologickou zahradou uspořádá zábavný program plný soutěží a zároveň přispěje na chov devíti místních medvědů. Vždyť medvědi by měli držet spolu.

Zobrazit celou zprávu

DZ DRAŽICE + NIBE

Vydáno dne: 18.08.2015

VÝBĚR OHŘÍVAČE VODY USNADNÍ NOVÁ TECHNOLOGIE ZÁVĚSU

Ten, kdo někdy vybíral nový ohřívač vody, ví, že to není jen o velikosti a ceně. Je s ním spojeno spousta dalších aspektů, na které je třeba brát zřetel. A některé se dokonce projeví až při instalaci. Třeba, když menší bojler nahradí větší, který nesedí do původního závěsu. Řešení má největší český výrobce ohřívačů vody společnost Družstevní závody Dražice, která vyvinula nový univerzální závěs pro elektrické bojlery.

Zobrazit celou zprávu

BALANCE CLUB BRUMLOVKA

Vydáno dne: 13.08.2015

BALANCE CLUB BRUMLOVKA USPOŘÁDAL TRADIČNÍ TENISOVÝ TURNAJ

Balance Club Brumlovka zorganizoval již 7. ročník tenisového turnaje dvojic. Brumlovka Tenis Cup 2015 proběhl v neděli 26. července na kurtech ve Vyskočilově ulici v Praze 4. Určen byl nejen pro členy klubu, ale i širokou veřejnost. Vítězové si odnesli velmi zajímavé ceny od štědrých partnerů.

Zobrazit celou zprávu

PASSERINVEST GROUP

Vydáno dne: 13.08.2015

KNIHOBUDKA V BB CENTRU

BB Centrum má další přírůstek. Tentokrát to však není nová budova, ale tzv. KnihoBudka. Nová veřejná knihovna, která vznikla ze staré telefonní budky, byla slavnostně otevřena v Baarově parku. Lidé si tu můžou knihy bezplatně vypůjčit, vyměnit nebo se jen tak začíst při relaxaci nebo čekání v parku či některé z místních kaváren a restaurací.

Zobrazit celou zprávu

HARIBO CZ

Vydáno dne: 13.08.2015

ZLATÝ MEDVÍDEK HARIBO MÍŘÍ DO JIHLAVY

„Hravé léto“ s medvídkem HARIBO pokračuje! Se sladkou roadshow zavítal Zlatý medvídek již do mnoha krajů České republiky a tentokrát se zastaví v Jihlavě. Pro děti a rodiče připraví v jihlavském aquaparku Vodní ráj zpestření letních dní, mnoho zábavy a nezapomene ani na oblíbené cukrovinky. Aktuální informace budou uveřejněny na facebooku společnosti HARIBO.

Zobrazit celou zprávu

BALANCE CLUB BRUMLOVKA

Vydáno dne: 11.08.2015

JAK SPRÁVNĚ PROVÁDĚT STREČINK PO BĚHU

Strečink by měl být nedílnou součástí každého tréninku, obzvláště pak tréninku běžců. Protahování je nutným protipólem zatížení těla, protože to, co se zatěžuje, se také zkracuje. Cílem strečinku je protažení zkráceného svalstva a zároveň prevence proti mnoha zraněním. Správně prováděným strečinkem se buduje síla, délka a pružnost svalů, zvyšuje se kloubní pohyblivost, rozsah pohybu a dochází k celkové regeneraci organismu. Balance Club Brumlovka přináší několik tipů na techniku správného protažení svalů po dlouhém běhu.

Zobrazit celou zprávu

PALÁC PARDUBICE

Vydáno dne: 11.08.2015

UNIKÁTNÍ INTERAKTIVNÍ VÝSTAVA V PALÁCI PARDUBICE PROVEDE NÁVŠTĚVNÍKY NEJDŮLEŽITĚJŠÍMI MILNÍKY A OBJEVY NAŠÍ HISTORIE. TĚŠIT SE MŮŽETE NA VELKÝ EXPONÁT VZDUCHOLODI NEBO FUNČNÍ MODEL KOULE S ELEKTRICKÝMI VÝBOJI

Věda a technika srozumitelně nebo dokonce zábavně? Ano, i to je možné. Přijďte se na vlastní oči přesvědčit do Paláce Pardubice, kde se v měsíci září koná jedinečná výstava pod názvem „Vynálezy a objevy co změnily svět!“. Díky interaktivním exponátům, modelům a replikám nejúspěšnějších vynálezů, ale také pravidelným sobotním workshopům, soutěžím a vtipným fotokoutkům se každý návštěvník přenese o desítky i stovky let zpátky v čase a seznámí se s nejvýznamnějšími objevy a vynálezy, které zásadním způsobem ovlivnily svět kolem nás. Zábavu si užije celá rodina, od nejmenších po dospělé. Výstava začíná s prvním školním dnem a potrvá až do pondělí 28. září.

Zobrazit celou zprávu

LINDAB

Vydáno dne: 10.08.2015

LINDAB: BEZPEČNOST A OCHRANA ZDRAVÍ ZAMĚSTNANCŮ MÁ PŘEDNOST PŘED HONBOU ZA EKONOMICKÝMI VÝSLEDKY

V červnu byla zveřejněna znepokojivá statistika Státního úřadu inspekce práce deklarující nárůst počtu pracovních úrazů. K největšímu počtu smrtelných úrazů došlo ve stavebnictví, zpracovatelském průmyslu a při dopravě a skladování. Podle expertů ze společnosti Bureau Veritas, která se na bezpečnost a ochranu zdraví při práci specializuje, bývá příčinou navýšení ekonomický tlak, v jehož důsledku firmy na ochranných pomůckách šetří nebo je vůbec svým zaměstnancům neposkytují. Na vině je i lehkomyslnost zaměstnanců, kteří často neodhadnou míru hrozících rizik. Ne všechny společnosti však upřednostňují produktivitu před bezpečností práce. Příkladem za všechny, kdo se řídí heslem „Výkon, termín, kvalita – ano, ale bezpečně!“, je společnost Lindab - přední světový výrobce a prodejce vzduchotechniky a dalších stavebních komponent z tenkostěnné oceli, lehkých střešních krytin, fasádních a okapových systémů.

Zobrazit celou zprávu