TISKOVÉ STŘEDISKO

PASSERINVEST GROUP

Vydáno dne: 27.08.2015

KINOBUS ZASTAVIL V BB CENTRU

BB Centrum bylo srpnovou zastávkou Kinobusu – netradičního letního kina. Po tři večery tu mohli nejen ti, kdo v BB Centru bydlí nebo pracují, ale všichni z blízkého či širokého okolí, po setmění sledovat promítání oblíbených českých filmů. Kinobus zastavil před Křesťanskou základní školou Elijáš v sousedství Baarova parku a ke zhlédnutí byly filmy Hodinový manžel, 10 pravidel jak sbalit holku a Zejtra napořád.

Zobrazit celou zprávu

TPA

Vydáno dne: 26.08.2015

TPA HORWATH: TOMÁŠ PODŠKUBKA NOVÝ ČLEN RICS

Tomáš Podškubka, Senior Manager TPA Horwath, úspěšně složil zkoušku RICS APC (Assessment of Professional Competence) u institutu RICS (The Royal Institution of Chartered Surveyors) a stal se tak jedním z nejkvalifikovanějších odborníků v oblasti oceňování nemovitostí. Členství v této celosvětově uznávané organizaci potvrzuje jeho odbornost na mezinárodní úrovni.

Zobrazit celou zprávu

DACHSER SLOVAKIA

Vydáno dne: 26.08.2015

DACHSER / AZKAR: ELEKTROMOBIL ZÁSOBUJE OBCHODNÉ ZÓNY V CENTRE ŠPANIELSKEJ MALAGY

Historické centrá stredomorských miest doslova nabádajú k nákupom, a to nielen turistov – drahé butiky a obchodíky so suvenírmi sa tu striedajú so známymi módnymi značkami. Na ich zásobovanie však architekti labyrintov stredovekých romantických uličiek nemysleli. Azkar Dachser Group preto v juhošpanielskom meste Malaga začal pilotný projekt a rozváža v centre mesta balíkové zásielky elektromobilom El Carrito.

Zobrazit celou zprávu

DARAMIS

Vydáno dne: 25.08.2015

STAVBA LUXUSNÍHO REZIDENČNÍHO PROJEKTU MARINA ISLAND ÚSPĚŠNĚ POKRAČUJE

Výstavba projektu Marina Island developerů Lighthouse Group a Daramis, jenž vyrůstá v místech bývalého holešovického přístavu, pokračuje podle plánu. Dokončení prvních 3 budov projektu se předpokládá na jaře 2017 a další dvě budovy budou dokončeny na jaře 2018.

Zobrazit celou zprávu

DACHSER CZECH REPUBLIC

Vydáno dne: 24.08.2015

AZKAR DACHSER – ELEKTROMOBIL JAKO EFEKTIVNÍ ŘEŠENÍ PRO MĚSTSKOU LOGISTIKU

Historická centra středomořských měst doslova vybízejí k nákupům, a to nejen turisty – drahé butiky a obchůdky se suvenýry se zde střídají se známými módními značkami. Na jejich zásobování ale architekti středověkých labyrintů z romantických uliček nemysleli. Azkar DACHSER Group proto v jihošpanělském městě Malaga zahájil pilotní projekt a rozváží v centru města balíkové zásilky elektromobilem El Carrito.

Zobrazit celou zprávu

HB REAVIS

Vydáno dne: 24.08.2015

HB REAVIS ZÍSKAL FINANCOVÁNÍ PRO TWIN CITY B V BRATISLAVĚ TŘI ČTVRTĚ ROKU PŘED DOKONČENÍM OBJEKTU

Úvěr v celkové výši 43 milionů EUR poskytne Československá obchodní banka společnosti HB Reavis na výstavbu administrativní budovy TWIN CITY B v Bratislavě. V pořadí již druhá budova projektu Twin City, která na přelomu února a března 2016 přinese na trh přibližně 22 tisíc metrů čtverečních kancelářských prostor nejvyšší kvality a 1 000 metrů čtverečních obchodních prostor, je momentálně z více než 90 % předpronajatá.

Zobrazit celou zprávu

BALANCE CLUB BRUMLOVKA

Vydáno dne: 20.08.2015

PĚT DŮVODŮ, PROČ ZAČÍT CVIČIT S TRENÉREM

Každý si uvědomuje důvody, které nás nutí začít s pravidelným cvičením. Ale málokdo zná argumenty, které nás přimějí cvičit pod dohledem trenéra. Dnes již skoro všechna fitness centra nabízí možnost osobních tréninků pod vedením profesionálních lektorů. Jejich výběr bývá široký. Dominik Špiláček, fitness koordinátor Balance Clubu Brumlovka, shrnuje hlavní důvody, proč jsou tréninky pod dozorem profesionála důležité.

Zobrazit celou zprávu

HARIBO CZ

Vydáno dne: 20.08.2015

ROADSHOW HRAVÉ LÉTO POKRAČUJE V JIHOMORAVSKÉM KRAJI

Konec prázdnin se pomalu blíží, ale „hravá“ roadshow Zlatého medvídka HARIBO po České republice stále pokračuje. Jeho další zastávka je tentokrát v Jihomoravském kraji. Objeví se na brněnském hradu Špilberk, zamíří do centra města Brna a nevynechá ani funkcionalistickou památku UNESCO – Vilu Tugendhat. Prohlédne si i další krásná zákoutí, navštíví Punkevní jeskyně a připraví zábavný program pro rodiny s dětmi na Brněnské přehradě. Veškeré informace budou uvedeny na facebooku společnosti HARIBO.

Zobrazit celou zprávu