TISKOVÉ STŘEDISKO

LINDE MATERIAL HANDLING

Vydáno dne: 03.09.2015

HUDEBNÍ SKUPINA ŽLUTÝ PES OBOHATÍ PROGRAM ORIGINÁLNÍHO ZÁVODU JEŠTĚRKA CUP

Ještěrka Cup, jedinečný závod vysokozdvižných vozíků, který každoročně pořádá společnost Linde Material Handling, bude i letos doprovázen zajímavým programem. Již tuto sobotu 5. září od 9:00 do 17:00 hod. na Letenské pláni se můžete těšit na vystoupení populární hudební skupiny Žlutý pes a na zábavné atrakce pro děti i dospělé.

Zobrazit celou zprávu

P3 SK

Vydáno dne: 03.09.2015

P3 ROZŠÍRI EURÓPSKE DISTRIBUČNÉ CENTRUM SPOLOČNOSTI VF CORPORATION V LOGISTICKOM PARKU P3 PRAGUE D8

Spoločnosť P3, vlastník priemyselných nehnuteľností s celoeurópskou pôsobnosťou, podpísala zmluvu s VF Corporation o ďalšej výstavbe priestorov na mieru s výmerou 23 445 m2 vedľa existujúcich 40 000 m2 v logistickom parku P3 Prague D8 severne od Prahy. Zmluva bola uzavretá len 8 mesiacov po tom, čo spoločnosť P3 dokončila nové distribučné centrum VF Corporation – fázu 1 s veľkosťou 40 000 m2. Celková plocha využívaná firmou VF Corporation v rámci parku P3 Prague D8 tak presiahne 106 000 m2.

Zobrazit celou zprávu

DACHSER CZECH REPUBLIC

Vydáno dne: 03.09.2015

AZKAR DACHSER SPONZORUJE CYKLISTICKÝ ZÁVOD VUELTA 2015

Společnost Azkar DACHSER, španělská součást mezinárodní skupiny DACHSER, je již tradičně oficiálním dopravcem jednoho z nejvýznamnějších cyklistických závodů na světě – španělské Vuelty. Letos navíc sponzoruje i cenu pro nejlepší tým a fanouškovskou zábavní zónu.

Zobrazit celou zprávu

DNY NATO

Vydáno dne: 03.09.2015

DNY NATO V OSTRAVĚ & DNY VZDUŠNÝCH SIL ARMÁDY ČESKÉ REPUBLIKY OPĚT VE ZNAMENÍ PREMIÉR

Armádní a bezpečnostní složky šestnácti zemí se zúčastní nadcházejících Dnů NATO v Ostravě & Dnů Vzdušných sil Armády České republiky, které se uskuteční už o víkendu 19. a 20. září na mošnovském letišti Leoše Janáčka. I letošní 15. ročník akce slibuje opět velmi atraktivní program obohacený několika českými i mezinárodními premiérami.

Zobrazit celou zprávu

ROTER HAHN

Vydáno dne: 01.09.2015

TÖRGGELEN: TAK CHUTNÁ PODZIM.

Oslavy Törggelenu jsou v Jižním Tyrolsku vrcholem vinařské sezony. Název svátku pochází ze slova Torggl, což je lis na hrozny. V dobách dávno minulých, po námaze spojené s podzimní sklizní, pozval sedlák své pomocníky na malou hostinu, tzv. “Auraumer”. Ve vinařských oblastech se konala většinou ve sklepě, kde stál právě lis na víno. Od té doby se tento konec vinné sezony nazývá Törggelen. Je to pro místní i přespolní návštěvníky příležitost k návštěvě mnoha míst a farem, kde jedí, pijí a hlavně ochutnávají mladá vína. Statky a šenky, které se oslav účastní, najdete snadno, mají na dveřích poznávací znamení v podobě svazku větviček. Nejautentičtější atmosféru však přináší tzv. Buschenschank, hospůdky, které nabízejí vlastní víno. Takovou je například Griesserhof ve Vahrn nebo Winklerhof ve Villanders.

Zobrazit celou zprávu

PASSERINVEST GROUP

Vydáno dne: 01.09.2015

OBCHODNÍ ODDĚLENÍ PASSERINVEST GROUP NOVĚ VEDE ŠTĚPÁN SMRČKA

Štěpán Smrčka se stal novým vedoucím obchodního oddělení developerské a investiční společnosti PASSERINVEST GROUP, a.s. Na starosti bude mít plánování a kontrolu obchodních aktivit, řízení a rozvoj obchodního týmu a péči o klienty a partnery.

Zobrazit celou zprávu

PLZEŇSKÝ PRAZDROJ, PIVOVAR RADEGAST

Vydáno dne: 31.08.2015

RADEGAST DEN OSLAVÍ 45 LET PIVOVARU NA ČEPU BUDOU ČTYŘI DRUHY PIVA RADEGAST

Velkou oslavou 45 let od uvaření první várky, které si pivovar připomene v prosinci tohoto roku, bude letošní Radegast den. Ten se uskuteční v sobotu 5. září. Ve sklepích už zrají čtyři druhy piv Radegast včetně oblíbené Ryze Hořké 12 a Nefiltru. Fanoušky hořkého piva čeká nabitý program. Na pódiu vystoupí Arakain s Lucií Bílou, Chinaski, Škwor a další kapely. Pivovar představí unikátní výstavu o historii pivovarnictví na severní Moravě. Pro zájemce budou připraveny exkurze pivovarem a chlapské soutěže. Vstup je tradičně zdarma. Podrobný program je na www.radegast.cz.

Zobrazit celou zprávu

PLZEŇSKÝ PRAZDROJ, VELKOPOPOVICKÝ KOZEL

Vydáno dne: 27.08.2015

MOBILNÍ KOZLOVA DÍLNA VYRÁŽÍ DO MORAVSKÉ TŘEBOVÉ

Na letošní městské slavnosti v Moravské Třebové dorazí i mobilní Kozlova dílna. V té se všichni návštěvníci mohou odměnit tradičním pivem značky Velkopopovický Kozel a především mohou ochutnat novinku - Velkopopovického Kozla Kvasničáka. Během celého dne si mohou v dílně vyzkoušet ražbu emblému Kozla na dřevěná prkénka, která si poté ponechají na památku.

Zobrazit celou zprávu