TISKOVÉ STŘEDISKO

P3 CZ

Vydáno dne: 10.09.2015

DO PARKU P3 PRAGUE HORNÍ POČERNICE MÍŘÍ TRADIČNÍ ČESKÁ SPOLEČNOST BARVY A LAKY HOSTIVAŘ, A.S.

Společnost P3, vlastník průmyslových nemovitostí s celoevropskou působností, ve svém parku P3 Prague Horní Počernice přivítala firmu BARVY A LAKY HOSTIVAŘ, která si zde nově pronajímá více než 7 000 m2. Významná česká firma zabývající se vývojem, výrobou a prodejem nátěrových hmot se stěhuje ze svých stávajících prostor v Hostivaři po téměř 79 letech. Tento krok je výsledkem dynamického rozvoje tohoto tradičního výrobce s více než 120 letou historií.

Zobrazit celou zprávu

PASSERINVEST GROUP

Vydáno dne: 10.09.2015

NOVÁ KAROLINA PARK WELCOMES MEMBERS OF OSTRAVA’S ROTARY CLUBS

A meeting of members of the Rotary Clubs with well-known Czech developer Radim Passer took place in the spaces of the Nová Karolina Park office building in Ostrava. A total of 20 guests participated in the informal meeting combined with a tour and introduction of the Nová Karolina Park project in the centre of Ostrava. They not only had the opportunity to see the new spaces of the office building, but also to participate in an interesting discussion.

Zobrazit celou zprávu

PLZEŇSKÝ PRAZDROJ, VELKOPOPOVICKÝ KOZEL

Vydáno dne: 09.09.2015

VELKOPOPOVICKÝ KOZEL A AMERICKÝ HRDINA 11. ZÁŘÍ ODMĚNILI DOBROVOLNÉ HASIČE

V úterý 8. září byly v Pivovaru Velké Popovice slavnostně oceněny sbory dobrovolných hasičů, které se podílely na hašení rozsáhlého srpnového požáru lesa nedaleko Mukařova. Práci českých dobrovolných hasičů ocenil i jejich americký profesionální kolega Tiernach Cassidy, který zachraňoval životy při teroristickém útoku na New York v roce 2001.

Zobrazit celou zprávu

DACHSER SLOVAKIA

Vydáno dne: 09.09.2015

AZKAR DACHSER SPONZORUJE CYKLISTICKÉ PRETEKY VUELTA 2015

Spoločnosť Azkar Dachser, španielska súčasť medzinárodnej skupiny Dachser, je už tradične oficiálnym dopravcom jedných z najvýznamnejších cyklistických pretekov na svete – španielskej Vuelty. Tento rok navyše sponzoruje aj celkového víťaza tímovej časovky a fanúšikovskú zábavnú zónu.

Zobrazit celou zprávu

LINDAB

Vydáno dne: 07.09.2015

STŘECHA Z KVALITNÍHO PLECHU A DŮM ZE DŘEVA. VÝSLEDEK? HARMONIE!

Častým problémem při návrhu staveb je kombinace materiálů, aby byly konstrukčně i esteticky v souladu. Jak zvolit materiály, které se budou vhodně doplňovat a zároveň svými vlastnostmi nezkomplikují praktické provedení stavby? Velmi dobře se doplňují kov a dřevo. Důkazem je současný trend, kdy se kvalitní kovové střešní krytiny často využívají pro dřevostavby. Potvrzuje to Štěpán Lášek, produktový manažer společnosti Lindab s. r. o., předního světového výrobce a prodejce střešních systémů z prvotřídní švédské oceli. Mezi nejčastěji používané kovové střešní krytiny pro dřevostavby patří totiž drážkovaná krytina Lindab SRP Click.

Zobrazit celou zprávu

P3 CZ

Vydáno dne: 07.09.2015

SPOLEČNOST P3 JMENOVALA JÜRGENA DIEHLA VÝKONNÝM ŘEDITELEM PRO NĚMECKO

Společnost P3, vlastník průmyslových nemovitostí s celoevropskou působností, jmenovala Jürgena Diehla výkonným ředitelem pro Německo. Jürgen Diehl bude zodpovědný za rostoucí portfolio P3 v Německu, kde společnost P3 již nyní vlastní osm logistických nemovitostí o celkové výměře 287 811 m2. Tyto prostory P3 na území Německa jsou téměř plně obsazeny, a společnost proto plánuje další rozšíření svého portfolia. Jürgen Diehl bude zároveň součástí týmu P3, který má na starosti expanzi společnosti v rámci celé západní Evropy.

Zobrazit celou zprávu

LINDE MATERIAL HANDLING

Vydáno dne: 06.09.2015

UNIKÁTNÍ ZÁVOD JEŠTĚRKA CUP 2015 MÁ SVÉHO MISTRA I NOVÝ ČESKÝ REKORD

Společnost Linde Material Handling pořádající jedinečný závod řidičů vysokozdvižných vozíků – Ještěrka Cup 2015 – vyhlásila jeho vítěze. Za přihlížení davů nadšených fanoušků tak bylo rozhodnuto o nejrychlejším a nejzručnějším „ještěrkáři” v České republice. Kromě napínavého souboje a bohatého doprovodného programu přinesl Ještěrka Cup i nový rekord v hodu basketbalového míče do koše pomocí skladového vozíku.

Zobrazit celou zprávu

LINDE MATERIAL HANDLING

Vydáno dne: 04.09.2015

UDÁLOST VÍKENDU UŽ TUTO SOBOTU NA LETNÉ

Ještěrka Cup 2015 – to je originální závod řidičů vysokozdvižných vozíků, který v náročných disciplínách prověří jejich zručnost a zdatnost. Na Letné se v sobotu sejdou nejen nejlepší „ještěrkáři“ z celé České republiky, ale i jejich fanoušci a milovníci netradiční podívané. Organizátor soutěže, společnost Linde Material Handling, připravil bohatý doprovodný program pro celou rodinu a zve všechny příznivce unikátních akcí na zábavný den s adrenalinovými atrakcemi. Na programu je i koncert skupiny Žlutý pes, atrakce pro děti a pokus o vytvoření nového českého rekordu.

Zobrazit celou zprávu