TISKOVÉ STŘEDISKO

DACHSER SLOVAKIA

Vydáno dne: 16.09.2015

AZKAR DACHSER ODOVZDAL CENU NAJLEPŠIEMU TÍMU VUELTY 2015

Jeden z najvýznamnejších cyklistických pretekov – španielska Vuelta, pozná svojich víťazov. Pretekári najlepšieho tímu v náročnom tempe dorazili do cieľa a prevzali ocenenie, ktoré im tento rok odovzdala spoločnosť Azkar Dachser Group, tradičný sponsor týchto pretekov.

Zobrazit celou zprávu

DACHSER CZECH REPUBLIC

Vydáno dne: 16.09.2015

DASCHER ZAVEDL PRAVIDELNOU NÁMOŘNÍ SBĚRNOU SLUŽBU ZE ŠANGHAJE DO ČESKÉ REPUBLIKY

DACHSER Air & Sea Logistics zavedl pravidelné spojení pro kusové námořní zásilky (LCL nebo námořní sběrná služba) z čínského přístavu Šanghaj do České republiky. Sběrné námořní kontejnery na trase Šanghaj–Kladno s pravidelným odplutím každý týden obsluhují kromě čínské metropole Šanghaj i širší oblasti čínských provincií Jiangsu a Zhejiang.

Zobrazit celou zprávu

DNY NATO

Vydáno dne: 16.09.2015

DO OSTRAVY MÍŘÍ LETEČTÍ GIGANTI

V úterý večer byl definitivně potvrzen přílet legendárního strategického bombardéru B-52 Stratofortress amerického letectva, který po 3 letech opět zavítá na akci Dny NATO v Ostravě & Dny Vzdušných sil Armády České republiky.

Zobrazit celou zprávu

LINDAB

Vydáno dne: 15.09.2015

LINDAB EXPANDUJE A ROZŠIŘUJE PORTFOLIO SVÝCH VÝROBKŮ

Vzduchotechnické jednotky a výměníky tepla IMP Klima, ventilační systémy Nather, požární klapky MP3 a řada dalších produktů – to je výsledek posilování koncernu Lindab na trhu vzduchotechniky.

Zobrazit celou zprávu

DACHSER CZECH REPUBLIC

Vydáno dne: 15.09.2015

AZKAR DACHSER PŘEDAL CENU NEJLEPŠÍMU TÝMU VUELTY 2015

Jeden z nejvýznamnějších cyklistických závodů – španělská Vuelta, jehož tradičním dopravcem je společnost Azkar DACHSER, zná své vítěze. Závodníci nejlepšího týmu si v náročném tempu dojeli pro ocenění, které jim předala společnost Azkar DACHSER Group.

Zobrazit celou zprávu

P3 SK

Vydáno dne: 11.09.2015

PRI NAJVÄČŠEJ BUDOVE V PARKU P3 BRATISLAVA BOL VZTÝČENÝ POSLEDNÝ PILIER

Konečná fáza výstavby najväčšej budovy v parku P3 Bratislava prevádzkovanom spoločnosťou P3, popredným celoeurópskym vlastníkom logistických nehnuteľností, práve dosiahla významný medzník – slávnostné vztýčenie posledného piliera. Práce na stavbe s výmerou 53 000 m2 sa začali v apríli 2009 a ich dokončenie je plánované na koniec tohto roka (2015).

Zobrazit celou zprávu

PLZEŇSKÝ PRAZDROJ, VELKOPOPOVICKÝ KOZEL

Vydáno dne: 10.09.2015

MOBILNÍ KOZLOVA DÍLNA VYRÁŽÍ DO PROSTĚJOVA

Na letošní hanácké slavnosti v Prostějově dorazí i mobilní Kozlova dílna. V té se všichni návštěvníci mohou odměnit tradičním pivem značky Velkopopovický Kozel a především mohou ochutnat novinku - Velkopopovického Kozla Kvasničáka. Během celého dne si mohou v dílně vyzkoušet ražbu emblému Kozla na dřevěná prkénka, která si poté ponechají na památku.

Zobrazit celou zprávu

PASSERINVEST GROUP

Vydáno dne: 10.09.2015

NOVÁ KAROLINA PARK PŘIVÍTALA ČLENY OSTRAVSKÝCH ROTARY KLUBŮ

V prostorách administrativní budovy Nová Karolina Park v Ostravě se uskutečnilo setkání členů Rotary klubů se známým českým developerem Radimem Passerem. Neformálního setkání spojeného s prohlídkou a představením projektu Nová Karolina Park v centru Ostravy se zúčastnilo celkem 20 hostů, kteří měli možnost si nejenom prohlédnout nové prostory administrativního objektu, ale zapojit se i do zajímavé diskuze.

Zobrazit celou zprávu