KOMERČNÍ BANKA

resources/f/klienti/167/logo/kb_web.jpg

https://www.kb.cz/cs/

Komerční banka je mateřskou společností Skupiny Komerční Banky a součástí mezinárodní skupiny Société Générale. Jedná se o jednu z přední bankovní společnost nejen v České republice, ale i ve střední a východní Evropě. Kromě služeb retailového, podnikového a investičního bankovnictví nabízí Skupina Komerční Banky i další specializované služby – stavební spoření, penzijní připojištění, spotřebitelské úvěry, hypoteční úvěry a pojištění.

V roce 2019 obsluhovala Skupina na 343 pobočkách více než 1,6 milionů klientů a provozovala 796 bankomatů.

Během svého působení v České republice se Komerční banka stala 7x Bankou roku. Byla také oceněna jako nejdynamičtější a nejdůvěryhodnější banka roku a pravidelně se objevuje na předních příčkách bankovních žebříčků.

 

Tlačové správy

Publikované dňa: 16. 9. 2021 14:40 KOMERČNÍ BANKA

Komerční banka ve spolupráci se společností Mastercard představila v červnu letošního roku exkluzivní limitovanou edici karetních designů League of Legends Esport – jedné z celosvětově nejhranějších a nejsledovanějších online her. První vlna uvedení těchto designů na trh, ve které banka klientům nabídla hrací body (RiotPoints) do samotné hry, vzbudila velký zájem. Nyní se mohou všichni fanoušci těšit na světový unikát v podobě soch pěti šampionů League of Legends v životní velikosti. Aatrox, Aphelios, Nidalee, Orianna a Senna jsou do neděle 19. září 2021 k vidění v Óbejváku v obchodním centru Westfield Chodov. Zároveň získávají všichni stávající i budoucí držitelé karty KB s tímto designem 10% slevu na několik vybraných produktů značky ASUS ROG.

Zobraziť celú správu
Publikované dňa: 8. 9. 2021 14:36 KOMERČNÍ BANKA

Hlavním partnerem extraligy ledního hokeje a zároveň hlavním partnerem národního hokejového týmu se od letošního ročníku nejvyšší ligy stává Komerční banka. Spojení banky s jedním z nejpopulárnějších tuzemských sportů bude v komunikační rovině podtrhovat slogan Komerční banka – banka českého hokeje. U příležitosti nově oznámeného partnerství banka od dnešního dne nabízí tematický design platební karty s motivem reprezentačního týmu.

Zobraziť celú správu
Publikované dňa: 1. 9. 2021 14:54 KOMERČNÍ BANKA

Komerční banka s KB Pojišťovnou otevírají nový zajištěný fond Protective 13, který investuje v eurozóně. Upisovací období trvá až do 3. prosince 2021.

Zobraziť celú správu
Publikované dňa: 12. 8. 2021 14:29 KOMERČNÍ BANKA

Už pět let nabízí KB Pojišťovna klientům, jako jediná na českém trhu, zcela bezlimitní pojištění nemovitosti. Jde o součást produktu MojePojištění majetku, který zahrnuje také pojištění domácnosti, odpovědnosti a úrazu. Za tuto dobu si pojištění sjednalo více než 60 tisíc klientů, kteří si již nemusejí dělat starosti s pravidelnou aktualizací pojistné částky nemovitosti, jak je tomu u ostatních tuzemských pojišťoven.

Zobraziť celú správu
Publikované dňa: 5. 8. 2021 9:38 KOMERČNÍ BANKA

Komerční banka pokračuje v sérii zajímavých partnerství ve fintech oblasti a díky spolupráci se společností iÚčto přináší svým klientům možnost, jak si podstatně zjednodušit způsob řízení svého podnikání nejen při vedení účetnictví, ale také při zpracování daňové evidence, plateb, fakturace, reportingu či evidence skladových zásob. Toto partnerství je ze strany Komerční banky dalším krokem na cestě za digitalizací a snahou vytvářet pro klienty jednoduché, intuitivní a uživatelsky příjemné produkty a služby.

Zobraziť celú správu
Súčasní klienti
Referenční klienti