FIDELITY INTERNATIONAL

resources/f/klienti/110/logo/fidelity-international-logo.jpg

https://www.fidelity.cz/

Fidelity International byla založena v roce 1969 a poskytuje investiční služby a produkty soukromým a institucionálním investorům. Od ostatních globálních investičních společností se liší zejména formou vlastnictví. Jedná o čistě privátní, soukromou společnost vlastněnou přímo členy zakládající rodiny a managementem firmy. Společnost klade veliký důraz na provádění podrobných analýz, na jejichž základě pak identifikují pro klienty nejvýhodnější investiční příležitosti. Její speciální týmy investičních analytiků a odborníků působí ve všech hlavních finančních centrech světa - v Londýně, Frankfurtu, Paříži, Hong Kongu, Tokyu, Singapuru, Soulu, Delhi, Mumbai a v Sydney. V současné době administruje aktiva ve výši 87 mld USD (assets under administration) a globálně pro klienty nainvestovala 290 mld USD ve 25 zemích napříč Evropou, Asií, Tichomořím, středním Východem a jižní Amerikou. V České republice Fidelity působí od roku 2012 a mezi její klienty patří celá řada významných institucionálních i privátních klientů, všechny významné banky, pojišťovny, finanční společnosti a nezávislí finanční poradci, kteří koncovým investorům zprostředkovávají investiční fondy této globální investiční společnosti.

Tlačové správy

Publikované dňa: 12. 10. 2016 10:34 FIDELITY INTERNATIONAL

Podle odborníků Fidelity International, globálního lídra v oblasti investic, vykazuje eurozóna i nadále stabilní, ačkoli nevýrazný růst. Zásadním příspěvkem k celkovému růstu prozatím zůstává soukromá spotřeba, což je motivováno především růstem reálných mezd. Naopak inflace byla v září pomalejší, než se očekávalo, přičemž jádrová inflace směřovala směrem dolů na meziroční hodnotu 0,8 %. Koncem roku lze očekávat určité zpomalení růstu v eurozóně v souvislosti s Brexitem.

Zobraziť celú správu
Publikované dňa: 26. 9. 2016 14:26 FIDELITY INTERNATIONAL

Podle odborníků Fidelity International, globálního lídra v oblasti investic, růst světové ekonomiky, jenž byl počátkem roku 2016 mírný, zrychlil v letních měsících na nejvyšší úroveň od r. 2013. Vývoj je stále pozitivní, nicméně nyní již odborníci neočekávají další zrychlování tempa růstu. Cestou k nastartování růstu ekonomik není podle Fidelity International ani tak monetární, jako spíše fiskální politika.

Zobraziť celú správu
Publikované dňa: 7. 9. 2016 14:50 FIDELITY INTERNATIONAL

Podle analytiků Fidelity International, globálního lídra v oblasti investic, Evropská centrální banka (ECB) na svém čtvrtečním zasedání zřejmě nepřistoupí k dalšímu uvolňování a stimulům. Nicméně se očekává, že Mario Draghi zopakuje závazek ECB k dalším stimulům, budou-li potřeba, a uslyšíme komentáře k vlivu Brexitu na evropské trhy.

Zobraziť celú správu
Publikované dňa: 30. 8. 2016 10:24 FIDELITY INTERNATIONAL

Bude dosavadní letošní růst ceny zlata pokračovat nebo je již na vrcholu? Zlato, tradiční investiční komodita, přitahuje v letošním roce pozornost investorů. Jeho cena v průběhu 2016 vzrostla zhruba o čtvrtinu a svými výsledky předčilo jiná významná aktiva (graf č. 1). Experti Fidelity International poukazují, že se ale svou hodnotou dosud nepřiblížilo svému maximu, kterého dosáhlo v srpnu 2011 (graf č. 2). Kladou si tak pro investory i trhy zásadní otázku, zda se jedná o dlouhodobější dobrou výkonnost nebo zda jsou dosavadní pohyby jen krátkodobým jevem.

Zobraziť celú správu
Publikované dňa: 3. 8. 2016 14:16 FIDELITY INTERNATIONAL

• K největším nárůstům cen na burze dochází pouze během malého počtu dnů • Snahy o načasování trhu nefungují, vyplácí se kontinuální investice

Zobraziť celú správu
Súčasní klienti
Referenční klienti