FIDELITY INTERNATIONAL

resources/f/klienti/110/logo/fidelity-international-logo.jpg

https://www.fidelity.cz/

Fidelity International byla založena v roce 1969 a poskytuje investiční služby a produkty soukromým a institucionálním investorům. Od ostatních globálních investičních společností se liší zejména formou vlastnictví. Jedná o čistě privátní, soukromou společnost vlastněnou přímo členy zakládající rodiny a managementem firmy. Společnost klade veliký důraz na provádění podrobných analýz, na jejichž základě pak identifikují pro klienty nejvýhodnější investiční příležitosti. Její speciální týmy investičních analytiků a odborníků působí ve všech hlavních finančních centrech světa - v Londýně, Frankfurtu, Paříži, Hong Kongu, Tokyu, Singapuru, Soulu, Delhi, Mumbai a v Sydney. V současné době administruje aktiva ve výši 87 mld USD (assets under administration) a globálně pro klienty nainvestovala 290 mld USD ve 25 zemích napříč Evropou, Asií, Tichomořím, středním Východem a jižní Amerikou. V České republice Fidelity působí od roku 2012 a mezi její klienty patří celá řada významných institucionálních i privátních klientů, všechny významné banky, pojišťovny, finanční společnosti a nezávislí finanční poradci, kteří koncovým investorům zprostředkovávají investiční fondy této globální investiční společnosti.

Tlačové správy

Publikované dňa: 1. 8. 2016 14:03 FIDELITY INTERNATIONAL

Evropské firmy jsou přiměřeně zdravé, čelí však mnoha problémům – od slabé poptávky přes regulaci až po geopolitická rizika. Odvětví se nacházejí v pozdních fázích hospodářského cyklu, jak ukazuje globální průzkum společnosti Fidelity International. V porovnání s rokem 2015 zůstává manažerská důvěra stejná nebo mírně roste a očekává se, že dividendy se budou vyplácet stejné nebo i vyšší.

Zobraziť celú správu
Publikované dňa: 19. 7. 2016 13:58 FIDELITY INTERNATIONAL

Zpomalení čínského růstu má nepříznivý dopad na všechna odvětví a regiony, přičemž nejhůře jsou postiženy rozvíjející se trhy. Zpomalení růstu však nijak neomezuje utrácení čínských spotřebitelů a boom zažívá sektor internetového obchodu Podle výsledků průzkumu analytiků společnosti Fidelity International, globálního lídra v oblasti investic, zpomalením čínského růstu nejvíce trpí rozvíjející se trhy, které jsou na Číně závislé jako na hlavním odběrateli své energie, surovin a průmyslového zboží. Průzkum přinesl však i překvapivá zjištění – čínští turisté cestují a utrácejí dnes více než jindy.

Zobraziť celú správu
Publikované dňa: 13. 7. 2016 13:52 FIDELITY INTERNATIONAL

Podle odborníků Fidelity International, globálního lídra v oblasti investic, makroekonomickou situaci v roce 2016 nejvíce ovlivní čtyři faktory: americký dolar, Fed, ropa a vývoj v Číně. Stěžejním tématem zůstane i globální divergence mezi USA a zbytkem světa, která je zároveň jednou z příčin volatility trhu.

Zobraziť celú správu
Publikované dňa: 20. 6. 2016 10:51 FIDELITY INTERNATIONAL

Probíhající debata o Brexitu má podle odborníků Fidelity International, globálního lídra v oblasti investic, na trh již velký dopad. Dochází k poklesu hodnoty libry, snižují se výnosy z prvotřídních obligací a klesají více cyklicky zaměřené a ekonomicky citlivější sektory. Značné výkyvy čekají i devizové trhy. Důsledkem Brexitu by bylo zpomalení vývoje investic a obchodu v reakci na politická vyjednávání mezi Velkou Británií a Evropskou unií a zemi by zřejmě čekalo další referendum o nezávislosti Skotska.

Zobraziť celú správu
Publikované dňa: 15. 6. 2016 13:32 FIDELITY INTERNATIONAL

I když trhy zahájily rok 2016 s výraznou volatilitou, za první čtvrtletí letošního roku se slušně zotavily o cca 1 %. Podle odborníků Fidelity International, globálního lídra v oblasti investic, ale není obrázek dalšího vývoje zcela jasný. I přes extrémní setrvačnost trhů se investiční prostředí začíná měnit. Odborníci očekávají další část roku nadále velmi volatilní.

Zobraziť celú správu
Súčasní klienti
Referenční klienti