FIDELITY INTERNATIONAL

resources/f/klienti/110/logo/fidelity-international-logo.jpg

https://www.fidelity.cz/

Fidelity International byla založena v roce 1969 a poskytuje investiční služby a produkty soukromým a institucionálním investorům. Od ostatních globálních investičních společností se liší zejména formou vlastnictví. Jedná o čistě privátní, soukromou společnost vlastněnou přímo členy zakládající rodiny a managementem firmy. Společnost klade veliký důraz na provádění podrobných analýz, na jejichž základě pak identifikují pro klienty nejvýhodnější investiční příležitosti. Její speciální týmy investičních analytiků a odborníků působí ve všech hlavních finančních centrech světa - v Londýně, Frankfurtu, Paříži, Hong Kongu, Tokyu, Singapuru, Soulu, Delhi, Mumbai a v Sydney. V současné době administruje aktiva ve výši 87 mld USD (assets under administration) a globálně pro klienty nainvestovala 290 mld USD ve 25 zemích napříč Evropou, Asií, Tichomořím, středním Východem a jižní Amerikou. V České republice Fidelity působí od roku 2012 a mezi její klienty patří celá řada významných institucionálních i privátních klientů, všechny významné banky, pojišťovny, finanční společnosti a nezávislí finanční poradci, kteří koncovým investorům zprostředkovávají investiční fondy této globální investiční společnosti.

Tlačové správy

Publikované dňa: 7. 1. 2016 11:59 FIDELITY INTERNATIONAL

I v případě války nebo teroristického útoku v USA byly cenové výkyvy akciových trhů nižší v USA než v Asii či v Evropě Z analýzy Fidelity International, globálního lídra v oblasti investic, vyplývá zajímavé zjištění. Ačkoliv většina krachů a pádů burz začala v USA, poklesem cen akcií trpěly daleko více trhy v Evropě nebo v Asii. Obdobně tomu bylo i v případě přírodních katastrof, finančních krizí či teroristických útoků, které vedly ke zhroucení akciových trhů.

Zobraziť celú správu
Publikované dňa: 17. 12. 2015 12:41 FIDELITY INTERNATIONAL

Aktuální zvýšení úrokových sazeb americkým Fedem posílí důvěru investorů, aby se vrátili na úvěrové trhy, které opustili v roce 2015 Podle analytiků Fidelity International, globálního lídra v oblasti investic, je zvýšení úrokových sazeb americkou centrální bankou pro trhy a investory pozitivním signálem. Fidelity očekává, že FED v roce 2016 sazby ještě zvýší, a to dvakrát až čtyřikrát.

Zobraziť celú správu
Publikované dňa: 14. 12. 2015 11:39 FIDELITY INTERNATIONAL

Ceny amerických a evropských akcií kolísají dlouhodobě jen nepatrně Podle analýzy Fidelity International, globálního lídra v oblasti investic, vykazují americké a evropské akcie dlouhodobě velmi nízkou volatilitu. „Analýza posledních 25 let ukazuje, že vyšší výnos nemusí být nutně spojen s vyšším rizikem. Navzdory své nižší volatilitě dokázaly americké a evropské akcie vygenerovat vyšší průměrný výnos za rok než akcie z tichomořského regionu a z asijských rozvíjejících se trhů. To je silným argumentem pro udržení vysokého podílu těchto akcií v investičním portfoliu,” říká Dominic Rossi, Global Chief Investment Officer pro akcie ve Fidelity International.

Zobraziť celú správu
Publikované dňa: 7. 12. 2015 11:48 FIDELITY INTERNATIONAL

Středně a dlouhodobé investice do amerických a evropských akcií jsou velmi výnosnou investicí Analýza Fidelity International, globálního lídra v oblasti investic, ukázala, jak vysoké výnosy z investic do akciových titulů na etablovaných trzích v USA a v Evropě získali investoři v průběhu posledního čtvrtstoletí. Americké akcie dosáhly průměrného ročního výnosu 9,7 % a akcie významných evropských firem (blue chips) 7,8 %. Tento trend trvá podle Fidelity International i v současnosti.

Zobraziť celú správu
Súčasní klienti
Referenční klienti