GEOSAN DEVELOPMENT

resources/f/klienti/133/logo/Geosan Development.jpg

https://www.geosan-development.cz/

Společnost Geosan Development působí na českém trhu rezidenčních nemovitostí více než 20 let. Od svého založení v roce 1998 již dokončila 21 novostaveb s celkem 2 300 byty. Mezi její aktuální projekty patří druhá fáze Rezidence Neklanka na rozhraní pražského Smíchova a Radlic a Rezidence Radimova Břevnov v exkluzivní lokalitě poblíž parku Kajetánka. V různých stupních přípravy má další projekty s cca 1 000 bytů v atraktivních lokalitách širšího centra Prahy. Vedle toho působí také v regionech: v Choťánkách u Poděbrad realizovala přípravu stavebních parcel pro individuální výstavbu rodinných domů. V říjnu 2018 navíc společnost rozšířila spektrum svého podnikání o kancelářské nemovitosti, když koupila administrativní komplex Nagano Park v Praze 3 s celkovou plochou 26 000 metrů čtverečních.

Tlačové správy

Publikované dňa: 21. 8. 2019 15:41 GEOSAN DEVELOPMENT

Developerská společnost Geosan Development odstartovala výstavbu komorního projektu Rezidence Neklanka, který se nachází těsně u hranice lesa mezi původní vilovou zástavbou v Radlicích cca čtyři minuty jízdy od Anděla. Jedná se o dva bytové domy se čtyřmi nadzemními podlažími a celkem 31 bytovými jednotkami v dispozicích od 1+kk do 4+kk. Byty jsou již v prodeji a k dnešnímu dni zbývá 60 % volných jednotek. Předpokládaný termín dokončení je v závěru příštího roku.

Zobraziť celú správu
Publikované dňa: 17. 6. 2019 13:57 GEOSAN DEVELOPMENT

Developer rezidenčních nemovitostí Geosan Development rozšiřuje své portfolio o pozemky k výstavbě: startuje prodej prvních 27 z celkem 108 stavebních parcel v obci Choťánky ve Středočeském kraji cca 3 km východně od Poděbrad ve směru na Hradec Králové. Velikost pozemků se pohybuje převážně mezi 650 a 700 metry čtverečními a jejich cena nepřevyšuje 1,5 milionu Kč. Plánovaná rezidenční výstavba bude plně v rukou nových majitelů pozemků. Aby však citlivě navázala na stávající zástavbu, udrží si jednotný řád. Budoucí majitelé si kompletně zasíťované parcely, které jsou na dosah lázeňského města Poděbrady a 30 minut jízdy od Prahy, budou moci převzít na podzim 2020.

Zobraziť celú správu
Publikované dňa: 6. 5. 2019 15:00 GEOSAN DEVELOPMENT

Poptávka na pražském realitním trhu stále silně převyšuje nabídku, dostupné bydlení téměř okamžitě mizí a většina bytů se dnes prodá ještě před kolaudací. Také v projektu Element Letňany developerské společnosti Geosan Development zbývá necelé tři měsíce před kolaudací posledních 25 % volných bytů. A jelikož se nic nevyrovná osobní prohlídce, během které je možné na vlastní oči posoudit dispozice, kvalitu provedení, světlost i atmosféru nového bytu, přichází nyní developer s Dnem otevřených dveří. Ten se uskuteční již v sobotu 18. května.

Zobraziť celú správu
Publikované dňa: 16. 4. 2019 14:00 GEOSAN DEVELOPMENT

Dlouhodobá situace na pražském trhu rezidenčních nemovitostí způsobila, že lidé v hlavním městě tráví velkou část svého volného času v dopravních prostředcích – ať už jízdou do práce, s dětmi do školy či převážením mezi různými koníčky. Z analýzy Institutu plánování a rozvoje hl. m. Prahy vyplývá, že ačkoli má Praha hustotu zalidnění pouhých 25 obyvatel na jeden hektar, čímž se stává pomyslnou vesnicí mezi evropskými metropolemi, většina obyvatel je koncentrovaná na periferiích s dojezdovou vzdáleností do centra minimálně půl hodiny. Navíc podíl lidí každodenně dojíždějících za prací z lokalit kompletně mimo metropoli tvořil v roce 2017 celých 20 %. Na zlepšení této situace nepracuje pouze město Praha, ale také přímo developeři, kteří své projekty staví v širším a lépe dostupném centru. Cíl vrátit život do původních městských částí má také právě vznikající projekt Rezidence Neklanka v Praze 5.

Zobraziť celú správu
Publikované dňa: 9. 4. 2019 11:35 GEOSAN DEVELOPMENT

Ceny novostaveb neustále rostou, a proto lidé zaměřují svou pozornost na menší byty. Nicméně i „levných“ bytů ve velikosti 2+kk v metropoli výrazně ubývá. Podle průzkumu trhu, který zpracovala společnost Geosan Development, se na území hlavního města Prahy koncem března nacházelo pouhých 20 bytů v novostavbách o výměře 48–55 metrů čtverečních za cenu kolem 4 milionů Kč. Byty 3+kk jsou k sehnání od 5 milionů Kč výše. Vyplývá to z analýzy nabídek realitních portálů Sreality a KdeChcibydlet.cz.

Zobraziť celú správu

Prílohy
GEOSAN DEVELOPMENT

Súčasní klienti
Referenční klienti