GEOSAN DEVELOPMENT

resources/f/klienti/133/logo/Geosan Development.jpg

https://www.geosan-development.cz/

Společnost Geosan Development působí na českém trhu rezidenčních nemovitostí více než 20 let. Od svého založení v roce 1998 již dokončila 21 novostaveb s celkem 2 300 byty. Mezi její aktuální projekty patří druhá fáze Rezidence Neklanka na rozhraní pražského Smíchova a Radlic a Rezidence Radimova Břevnov v exkluzivní lokalitě poblíž parku Kajetánka. V různých stupních přípravy má další projekty s cca 1 000 bytů v atraktivních lokalitách širšího centra Prahy. Vedle toho působí také v regionech: v Choťánkách u Poděbrad realizovala přípravu stavebních parcel pro individuální výstavbu rodinných domů. V říjnu 2018 navíc společnost rozšířila spektrum svého podnikání o kancelářské nemovitosti, když koupila administrativní komplex Nagano Park v Praze 3 s celkovou plochou 26 000 metrů čtverečních.

Tlačové správy

Publikované dňa: 7. 1. 2020 14:00 GEOSAN DEVELOPMENT

Geosan Development, tuzemský developer rezidenčních nemovitostí, v loňském roce úspěšně zkolaudoval a plně vyprodal rezidenční projekt Element Letňany v Praze 9 se 107 byty. Zároveň nově odstartoval výstavbu komorního projektu Rezidence Neklanka v pražských Radlicích, kde aktuálně zbývá posledních 11 volných bytů. Kromě toho také rozšířil své portfolio o stavební pozemky v obci Choťánky ve Středočeském kraji, které nabízí pro výstavbu rodinných domů. V rámci první etapy, která čítá 27 parcel z celkových 108, je aktuálně prodáno 80 %.

Zobraziť celú správu
Publikované dňa: 11. 12. 2019 14:00 GEOSAN DEVELOPMENT

Zimní zahrady představují příjemný způsob, jak si rozšířit interiér rodinného domu či městského bytu a zůstat přitom v kontaktu s přírodou i v chladných měsících. Ať už fungují jako další varianta obytného prostoru a vytvářejí klidné zákoutí pro posezení uprostřed zeleně anebo slouží pro celoroční pěstování rostlin (počasí a teplotním změnám navzdory), jejich nesporný přínos oceníte v obou případech. Pozitivní vliv zeleně a přírodního světla na lidské zdraví i psychiku je obecně známý. Navíc jsou zimní zahrady jednoduše krásné. A při správné údržbě mohou hrát všemi barvami po celý rok. I když jsou spojovány především s rodinnými domy, postupně se začínají objevovat také u bytových novostaveb. Příkladem jsou projekty společnosti Geosan Development, která staví hned několik bytů se zimními zahradami v Rezidenci Neklanka na pomezí pražského Smíchova a Radlic a ještě více jich chystá v novém projektu v Břevnově.

Zobraziť celú správu
Publikované dňa: 27. 11. 2019 9:59 GEOSAN DEVELOPMENT

Vánoce se nezadržitelně blíží a s nimi i období, kdy se lidé scházejí v rodinném kruhu a užívají si vzácných chvil domácí pohody. Rodina je klíčová pro šťastný a spokojený život většiny lidí, což vyplývá i z nedávného průzkumu statistického úřadu Evropské unie Eurostat. Data z celkem 28 evropských zemí za rok 2018 potvrdila, že životní spokojenost je jednoznačně vyšší u párů s dětmi. Ani Česká republika není výjimkou: v evropských statistikách si dlouhodobě drží nadprůměrně vysoké skóre jak ve spokojenosti s osobními vztahy, tak celkově s úrovní života. A index spokojenosti Čechů navíc každý rok roste, letos o 0,5 bodu. Významu rodiny si váží také v developerské společnosti Geosan Development, která se ve svém nejnovějším projektu Rezidence Neklanka v Praze 5 zaměřuje právě na rodinné bydlení.

Zobraziť celú správu
Publikované dňa: 25. 10. 2019 10:36 GEOSAN DEVELOPMENT

Developerská společnost Geosan Development dokončila rezidenční projekt Element Letňany v Tupolevově ulici v Praze 9. Projekt o čtyřech nadzemních podlažích čítá celkem 107 bytů v dispozicích od 1+kk do 3+kk. Všechny byty jsou již prodány. Noví majitelé se začnou stěhovat ještě na podzim.

Zobraziť celú správu
Publikované dňa: 14. 10. 2019 11:43 GEOSAN DEVELOPMENT

Prudký nárůst cen, poptávka převyšující nabídku – tak vypadá současná situace na českém trhu s bydlením. Nová rezidenční výstavba se nyní koncentruje především do Prahy a několika dalších větších měst. Ta přitom ale tvoří menšinu, co se rozložení obyvatelstva týče. Z dat Českého statistického úřadu vyplývá, že ve skutečnosti 70 % Čechů žije ve městech a obcích pod 50 tisíc obyvatel. A kvalitně bydlet chtějí i oni. To si začíná uvědomovat i řada developerů, kteří postupně sbírají odvahu a vyrážejí do regionů. Vzhledem k tomu, že volných pozemků v krajských a okresních městech je podobně jako v Praze, Brně či Ostravě pomálu, poohlížejí se v jejich přilehlém okolí. Menší etablované obce totiž zpravidla nabízejí kompletní občanskou vybavenost i dobrou dopravní dostupnost a zároveň stále skýtají velký stavební potenciál. Tento trend potvrzuje také developer Geosan Development, který rozšířil své portfolio o 108 stavebních parcel v obci Choťánky ve Středočeském kraji cca 3 km východně od Poděbrad ve směru na Hradec Králové.

Zobraziť celú správu

Prílohy
GEOSAN DEVELOPMENT

Súčasní klienti
Referenční klienti