GEOSAN DEVELOPMENT

resources/f/klienti/133/logo/Geosan Development.jpg

https://www.geosan-development.cz/

Společnost Geosan Development působí na českém trhu rezidenčních nemovitostí více než 20 let. Od svého založení v roce 1998 již dokončila 21 novostaveb s celkem 2 300 byty. Mezi její aktuální projekty patří druhá fáze Rezidence Neklanka na rozhraní pražského Smíchova a Radlic a Rezidence Radimova Břevnov v exkluzivní lokalitě poblíž parku Kajetánka. V různých stupních přípravy má další projekty s cca 1 000 bytů v atraktivních lokalitách širšího centra Prahy. Vedle toho působí také v regionech: v Choťánkách u Poděbrad realizovala přípravu stavebních parcel pro individuální výstavbu rodinných domů. V říjnu 2018 navíc společnost rozšířila spektrum svého podnikání o kancelářské nemovitosti, když koupila administrativní komplex Nagano Park v Praze 3 s celkovou plochou 26 000 metrů čtverečních.

Tlačové správy

Publikované dňa: 28. 3. 2019 10:00 GEOSAN DEVELOPMENT

Pražský kancelářský trh tvořilo v závěru loňského roku přibližně 3,5 mil. metrů čtverečních moderních kancelářských prostor. V roce 2018 bylo přitom dokončeno téměř 157 000 metrů čtverečních kancelářských ploch. Jde o nejsilnější výstavbu za posledních 10 let, ale ani to velké poptávce po nových kancelářích nestačí. Míra neobsazenosti se pohybuje na historickém minimu okolo 5 %. Většinu nabídky tvoří kancelářské nemovitosti třídy A, ale téměř třetinu trhu zaujímá jejich alternativa v podobě tzv. béčkových prostor. Vybavení i poskytované služby se stále pohybují ve vysokém standardu, ale přitom jsou tyto nemovitosti zárukou nižších nájmů a rychlého zprostředkování. I z toho důvodu oslovují stále více zájemců. Příkladem za všechny je administrativní komplex Nagano Park v Praze 3, kde se za posledních pět měsíců podařilo zvýšit obsazenost centra o 20 %.

Zobraziť celú správu
Publikované dňa: 25. 3. 2019 12:33 GEOSAN DEVELOPMENT

Developerská společnost Geosan Development, která se zaměřuje především na výstavbu rezidenčních nemovitostí v hlavním městě a ve Středočeském kraji, jmenovala do funkce nového vedoucího prodeje a marketingu. Jiří Baloun (36) má dlouholeté pracovní zkušenosti v realitním segmentu: obdobnou pozici zastával ve společnostech Active Development Investments a V Invest. V Geosan Development bude mít na starosti nejen kompletní podporu prodeje současných rezidenčních projektů Element Letňany a Rezidence Neklanka, ale také dalších osmi novostaveb v přípravě. Ve funkci nahradí Ladu Kuncovou, která po téměř osmi letech úspěšné spolupráce z firmy odchází.

Zobraziť celú správu
Publikované dňa: 14. 3. 2019 13:49 GEOSAN DEVELOPMENT

Administrativní komplex Nagano Park v Praze 3 – Třebešíně prošel v posledních měsících zásadní proměnou. Nový majitel Geosan Development, který v říjnu loňského roku objekt koupil od společnosti Red Group, zahájil jeho rozsáhlou modernizaci. Zkrátil název areálu (z původního Nagano Office & Technology Park), představil současné logo a především vylepšil kvalitu nabízených prostor i služeb. Zřetelné výsledky v podobě nových nájemců na sebe nenechaly dlouho čekat. Své sídlo zde mimo jiné našly stavební společnosti ATC a SWIETELSKY. Aktuální obsazenost kancelářského centra s celkem 26 000 metrů čtverečních pronajímatelných ploch je 90 %.

Zobraziť celú správu
Publikované dňa: 1. 3. 2019 9:35 GEOSAN DEVELOPMENT

Investice do nemovitosti v atraktivní lokalitě s dobrou dopravní dostupností je považována za jednu z nejbezpečnějších investic se stabilním výnosem, a to nejen v kontextu aktuální situace na trhu s bydlením, ale i dlouhodobě. Průměrná cena nových bytů v Praze v závěru loňského roku vzrostla na přibližně 106 000 korun za metr čtvereční a ani v dohledné době se podle odborníků žádný znatelný pokles cen realit nechystá. Spíše naopak. I proto nyní, šest měsíců před dokončením rezidenčního projektu Element Letňany v Praze 9, přichází společnost Geosan Development se speciální nabídkou: rokem bydlení zdarma.

Zobraziť celú správu
Publikované dňa: 17. 1. 2019 13:12 GEOSAN DEVELOPMENT

Geosan Development, tuzemský developer rezidenčních nemovitostí, v loňském roce úspěšně završil 20 let působení na pražském a středočeském trhu. Od zahájení své činnosti dosud postavil 22 novostaveb s 2 045 byty, což je zhruba tolik, jako celkový počet dokončených bytů v bytových domech v Praze za celé 1. pololetí loňského roku. Geosan Development v roce 2018 zkolaudoval a zároveň doprodal všechny byty v projektu Rezidence Vrchlického, zahájil výstavbu 107 bytů v projektu Element Letňany a uvedl na trh komorní projekt Rezidence Neklanka poblíž Anděla. Z pohledu dalšího rozvoje společnosti byl ovšem zásadní závěr roku: v říjnu totiž společnost koupila administrativní komplex Nagano Office & Technology Park, čímž vstoupila do segmentu komerčních nemovitostí.

Zobraziť celú správu

Prílohy
GEOSAN DEVELOPMENT

Súčasní klienti
Referenční klienti