TISKOVÉ STŘEDISKO

BONATRANS GROUP

Vydáno dne: 25.02.2010

NA BOHUMÍNSKÉ NÁDRAŽÍ DORAZÍ VAGÓN S VÝSTAVOU

Bohumín, 25. února 2010 – Výstava o padesátileté historii výroby železničních kol a dvojkolí v Bohumíně proběhne v pondělí 1. března 2010 v Bohumíně. Panely budou instalovány netradičně v historickém železničním voze, který bude přistaven na bohumínském nádraží od 9 do 18 hodin. Výstavu pořádá největší evropský výrobce železnižních kol a dvojkolí, bohumínská společnost BONATRANS GROUP a.s., člen finanční a investiční skupiny KKCG, která zároveň slaví 10 let od vzniku značky Bonatrans.

Zobrazit celou zprávu

CREST COMMUNICATIONS

Vydáno dne: 18.02.2010

DŮM, KDE JIŽ BYDLÍ JINÍ LIDÉ

Může být někdo trestán za zločiny, které nespáchal? Samozřejmě. Příběh dvou žen, Němky a Židovky, jak ho vykreslila režisérka Blanka Závitkovská ve filmu Dům se zelenou střechou, ale klade otázky další. Jsme na všechny připravení?

Zobrazit celou zprávu

CREST COMMUNICATIONS

Vydáno dne: 18.02.2010

O ČEM SE BAVÍ NĚMKA S ŽIDOVKOU

Musela jsem překonávat stud, který mám jako Němka před Židovkou, říká Isa, hrdinka dokumentárního filmu Dům se zelenou střechou.

Zobrazit celou zprávu

DŮM SE ZELENOU STŘECHOU

Vydáno dne: 03.02.2010

PŘEDPREMIÉRA DOKUMENTU DŮM SE ZELENOU STŘECHOU

Dvě ženy, dva rozdílné osudy, dva pohledy na jedno místo v proměnách 20. století. Společné hledání odvahy k obtížnému přátelství. V úterý 2. února 2010 proběhla v pražském kině Evald slavnostní předpremiéra dokumentu Dům se zelenou střechou. Česká televize poprvé uvede tento zajímavý dokument ve čtvrtek 11. 2. ve 20.00 hod. na ČT2. Repríza pak bude následovat v sobotu 13. 2. v 11.00 hod. rovněž na ČT2.

Zobrazit celou zprávu

CREST COMMUNICATIONS

Vydáno dne: 07.01.2010

DACHSER A CREST COMMUNICATIONS ZAHAJUJÍ SPOLUPRÁCI

Logistická společnost Dachser Czech Republic a.s. si vybrala za svou Public Relations agenturu Crest Communications a.s.

Zobrazit celou zprávu

PLZEŇSKÝ PRAZDROJ - MASTER

Vydáno dne: 26.11.2009

VYCHUTNEJTE SI PIVNÍ SPECIÁLY MASTER V OBDOBÍ VÁNOC A ZÍSKEJTE DÁREK

Vánoce jsou za dveřmi a jejich atmosféra na nás dýchá ze všech stran. Není lehké zastavit předvánoční shon a toto období si vychutnat. Zkuste si přesto najít chvíli na posezení s přáteli. Plzeňský Prazdroj pro Vás v tomto období připravil dárek. Vyberte si svou oblíbenou restauraci na www.pivomaster.cz a vychutnejte si pivní speciály Master. Na výběr máte polotmavou 13° a tmavou 18° variantu. V období od 4. do 31. prosince získáte za dva objednané Mastery originální pivní podtácek Master z pravé kůže.

Zobrazit celou zprávu

PLZEŇSKÝ PRAZDROJ - MASTER

Vydáno dne: 01.07.2009

PODNIKNĚTE S PIVEM MASTER VÝLET DO RODIŠTĚ MIKULÁŠE DAČICKÉHO Z HESLOVA

Doba volna a dovolených se blíží a Vy stále nevíte, která místa letos navštívíte? Podnikněte výlet do Kutné Hory. Místa, kde se tvořila historie. Navštivte historické památky a ochutnejte speciality z rukou mistrů. Ty Vám připraví ve vyhlášené kutnohorské restauraci Dačičký, která své jméno zdědila po slavné historické postavě, Mikuláši Dačickém z Heslova. Vychutnáte si zde tradiční české i staročeské pokrmy, originální alchymistické pokrmy, ale také pivo Master, které Vám bude naservírováno Tajemným pivním rituálem.

Zobrazit celou zprávu

CREST COMMUNICATIONS

Vydáno dne: 22.05.2009

OD EXPERIMENTÁLNÍ FYZIKY K PR

V české expozici na Canneském MIPIMU už patří prakticky k inventáři. Původně však vystudoval Matematicko-fyzikální fakultu a Filozofickou fakultu Univerzity Karlovy. Jak se RNDr.Aleš Langr vlastně dostal k nemovitostem?

Zobrazit celou zprávu