TISKOVÉ STŘEDISKO

OBECNÍ DVŮR

Vydáno dne: 22.09.2011

OBECNÍ DVŮR NA STARÉM MĚSTĚ SE DOČKÁ REVITALIZACE

Obecní dvůr v malebné lokalitě nedaleko Haštalského náměstí na pražském Starém Městě se po letech konečně dočká rekonstrukce a celkové revitalizace. Komplex historických budov o celkové užitné ploše více než 2 000 m2, jenž byl až do roku 2008 ve vlastnictví hlavního města Prahy a poté několika soukromých společností, postupně chátral, až jej letos v červenci od posledního majitele koupila společnost Around Inside. Ta hodlá komplex citlivě zrekonstruovat pro účely luxusního rodinného bydlení a vrátit tak život do této lokality s geniem loci, které se podle populárních Rychlých šípů Jaroslava Foglara říká „pražská Stínadla“. Na projektu se bude podílet jeden z nejvýznamnějších současných světových architektů, Ricardo Bofill, společně s českými architekty TaK. Generálním projektantem bude česká společnost AED project.

Zobrazit celou zprávu

OBECNÍ DVŮR

Vydáno dne: 22.09.2011

OLD TOWN COURT TO BE REVITALISED

The Old Town Court (Obecní Dvůr) in a picturesque location not far from Haštalské náměstí in Prague’s Old Town is finally, after many years, going to undergo reconstruction and overall revitalisation. The complex of historical buildings with a total useable space of more than 2000 m2, which was owned by the City of Prague until 2008 and then by several private companies, was left to gradually fall into disrepair until Around Inside purchased if from its last owner this July. Around Inside intends to sensitively reconstruct the complex for the purpose of luxury family housing, thereby returning life to this locality with a genius loci that was called the “Pražská Stínadla” (Prague Shadowlands) according to Jaroslav Foglar’s popular Rychlé šípy (Rapid Arrows) books. One of the world’s most famous modern architects, Ricardo Bofill, will be contributing to the project, together with Czech architects TaK. The general designer will be the Czech company AED project.

Zobrazit celou zprávu

MS DEVELOPMENT - PROJEKT ZAHRADA

Vydáno dne: 22.08.2011

NOVÁ OBYTNÁ ČTVRŤ ZÅHRADA V LYSÉ NAD LABEM SLAVÍ ZAHÁJENÍ VÝSTAVBY: BYTY ZA AKČNÍ CENY A JEDEN DOKONCE ZCELA ZDARMA

Projekt Zåhrada, charakteristický promyšleným konceptem sousedského bydlení a propojením se širokou škálou služeb pro majitele bytů, zahajuje výstavbu první etapy – bytových domů Jasmín a Modřín. Ode dneška až do 10. září jsou všechny byty za akční ceny; díky tomu úspora například u bytu 3+kk může dosáhnout až 570.000 korun. Developer, společnost MS development, dokonce nabízí šanci získat jeden byt zcela zdarma. Výjimečná nabídka vyvrcholí dny otevřených dveří v Zåhradě od 8. do 10. září, kde se zájemci budou moci s projektem a jeho výhodami detailně seznámit.

Zobrazit celou zprávu

FASHION ARENA OUTLET CENTER

Vydáno dne: 14.10.2010

JEŠTĚ VÍCE OBCHODŮ VE FASHION ARENA OUTLET CENTER; 2. FÁZE BYLA DOKONČENA PODLE PLÁNU A OTEVŘELA SE PRÁVĚ DNES

Dnes v 11 hodin byl slavnostním přestřižením pásky zahájen provoz 2. fáze outletového centra Fashion Arena. Dalších 37 nových obchodů, které se nacházejí na ploše o velikosti cca 7 200 m2, doplní již 79 existujících obchodů 1. fáze (71 obchodů je umístěno v přízemí a 8 jednotek v prvním patře ve food courtu.) Celkově tedy Fashion Arena Outlet Center nabídne 116 obchodních jednotek. Outletové centrum Fashion Arena bylo otevřeno v listopadu roku 2007. Pražany a návštěvníky Prahy láká na každodenní slevy nejméně 30 – 70 %. Nabízí zboží renomovaných značek a rozličného sortimentu – od módy, přes obuv a kožené doplňky, sportovní oblečení a vybavení, spodní prádlo až po potřeby pro domácnost, hračky, cestovní zavazadla, bytové doplňky a další. Vlastníkem Fashion Arena Outlet Center je společnost Euro Mall Štěrboholy, developery TK Development a LMS Outlets a generálním dodavatelem celé stavby je GEMO Olomouc. Celková výše investic dosáhla 1,6 mld. Kč.

Zobrazit celou zprávu

FASHION ARENA OUTLET CENTER

Vydáno dne: 14.10.2010

EVEN MORE STORES IN FASHION ARENA OUTLET CENTER; PHASE 2 COMPLETED ON SCHEDULE TO OPEN JUST TODAY

Today at 11 a.m., a ribbon cutting ceremony was held to celebrate the opening of Phase 2 of Fashion Arena Outlet Center. Another 37 new shop units, spread over an area of approx. 7,200 square meters, have been added to the existing 79 stores in Phase 1 whereof 71 shop units are located on the ground floor and 8 units on the first floor (food court units) which in total makes 116 units. Fashion Arena Outlet Center opened in November 2007. Ever since Prague residents and visitors have been attracted by everyday discounts of 30% to 70% off on a wide variety of branded goods: fashion, footwear, leather accessories, sportswear and equipment, underwear, home appliances, toys, luggage, accessories and so on. Fashion Arena Outlet Center is owned by Euro Mall Štěrboholy, and it has been developed by TK Development and LMS Outlets. GEMO Olomouc has been the general contractor for both phases. The total cost has reached CZK 1.6 billion.

Zobrazit celou zprávu

BONATRANS GROUP

Vydáno dne: 04.06.2010

STUDENTI ZÍSKÁVAJÍ ZKUŠENOSTI NA MODERNÍCH PŘÍSTROJÍCH

Bohumín, 4. června 2010 – Vybavení za více než 12 mil. Kč pořídila pro Centrum pokročilých a inovačních technologií (CPIT) při VŠB-TU v Ostravě bohumínská společnost BONATRANS GROUP a.s. Výrobce železničních kol a dvojkolí si od investice slibuje získání cenných údajů z měření a zároveň zapojení studentů do problematiky výroby kol a dvojkolí už při studiu. Proces vybavení zkušebny trval přibližně 1,5 roku.

Zobrazit celou zprávu

BONATRANS GROUP

Vydáno dne: 12.05.2010

NOVÁ SLUŽBA PŘINÁŠÍ PRO BONATRANS GROUP KONKURENČNÍ VÝHODU

Bohumín, 12. května 2010 – Novou službu ke svým výrobkům začal poskytovat bohumínský výrobce železničních kol a dvojkolí, BONATRANS GROUP a.s. Ke každému prodanému kolu, dvojkolí či nápravě je schopen poskytnout analýzu s odhady nákladů na celý životní cyklus výrobku od samotného pořízení až po jeho likvidaci, včetně garance spolehlivosti, dostupnosti, udržovatelnosti a bezpečnosti. Zákazník se tak před nákupem může rozhodnout nejen na základě kupní ceny, ale i na základě odhadu nákladů na provoz a poskytnutých garancí. BONATRANS GROUP a.s. patří mezi přední výrobce v oboru, kteří dokážou analýzu zákazníkům a provozovatelům vlakových souprav nabídnout.

Zobrazit celou zprávu

FASHION ARENA OUTLET CENTER

Vydáno dne: 28.04.2010

FASHION ARENA OUTLET CENTER ZAHAJUJE VÝSTAVBU 2. FÁZE

37 OBCHODNÍCH JEDNOTEK BUDE DOKONČENO JEŠTĚ LETOS Další obchody vyrostou na ploše o velikosti 7 000 m2 a dokončí tak ovál, který tvoří Fashion Arenu. Investice do druhé fáze dosáhnou 160 mil. Kč. Developery jsou stejně jako u první fáze opět TK Development a LMS Outlets, generálním dodavatelem GEMO Olomouc. V současné době nabízí Fashion Arena Outlet Center 71 obchodních jednotek renomovaných značek s nabídkou různého typu zboží – módu, obuv a kožené doplňky, sportovní oblečení a vybavení, spodní prádlo, potřeby pro domácnost, hračky, cestovní zavazadla a další. To vše se slevami 30 % - 70 %.

Zobrazit celou zprávu