TISKOVÉ STŘEDISKO

MT LEGAL

Vydáno dne: 16.04.2013

MT LEGAL NA JARNÍM SETKÁNÍ TĚŽAŘŮ V MIKULOVĚ

Mgr. David Mareš Ph.D., advokát kanceláře MT Legal, se zúčastnil ve dnech 27. – 29. března jarního Setkání těžařů. Setkání uspořádané Težební unií v hotelu Galant v Mikulově se zúčastnilo 130 účastníků z Česka, Slovenska i Polska.

Zobrazit celou zprávu

MT LEGAL

Vydáno dne: 03.04.2013

JUDR. PETR NOVOTNÝ ZAHÁJIL SEMINÁŘ MAGAZÍNU PROFIT

JUDr. Petr Novotný LL. M., partner advokátní kanceláře MT Legal, která je členem Asociace pro veřejné zakázky, zahájil sérii regionálních odborných seminářů pořádaných magazínem Profit, seznámením přítomných s praktickými dopady novely zákona o veřejných zakázkách

Zobrazit celou zprávu

OBECNÍ DVŮR

Vydáno dne: 28.02.2013

REVITALIZACE OBECNÍHO DVORA NA STARÉM MĚSTĚ POKRAČUJE

Developer Obecního dvora, společnost Around Inside, postupuje dále s jeho revitalizací a proměnou území na projekt vysokostandardního rezidenčního bydlení. Nový design navrhl celosvětově uznávaný španělský architekt Ricardo Bofill ve spolupráci s místním architektonickým studiem TaK. Společnost Around Inside právě zahájila prodej apartmánů v tomto prestižním projektu v srdci Prahy. Obecní dvůr nabídne 12 luxusních rezidencí, soukromý areál plný zeleně, podzemní parkoviště určené výhradně pro rezidenty, nepřetržitou službu recepce a nejnovější bezpečnostní technologie.

Zobrazit celou zprávu

MS DEVELOPMENT - PROJEKT ZAHRADA

Vydáno dne: 15.11.2012

ZÅHRADA JE POD STŘECHOU - NEJVYŠŠÍ ČAS NA KLIENTSKÉ ZMĚNY

Společnost MS development dokončila hrubou stavbu prvních dvou objektů v projektu Zåhrada v Lysé nad Labem. Bytové domy Jasmín a Modřín s celkem 37 byty, s kavárnou a dvěma prostory pro podnikání jsou nyní již pod střechou a developer zve zájemce ve dnech 9. až 11. listopadu na komentovanou prohlídku pokračující výstavby. První etapa nízkoenergetického projektu Zåhrada, který je charakteristický promyšleným konceptem sousedského bydlení a propojením se širokou škálou služeb pro majitele bytů, bude dokončena v červnu příštího roku.

Zobrazit celou zprávu

CRESCON

Vydáno dne: 07.11.2012

VILADŮM BRANICKÁ VYHLÍDKA BYL PRÁVĚ DOKONČEN A ZKOLAUDOVÁN

Společnost CRESCON dokončila projekt nadstandardního bydlení v žádané lokalitě pražského Braníku. Solitérní viladům s dvanácti prostornými bytovými jednotkami, který je citlivě zasazen do stávající vilové zástavby na okraji lhoteckého lesoparku, byl zkolaudován a noví majitelé se budou moci stěhovat ještě v letošním roce.

Zobrazit celou zprávu

PREZENTACE BRNA V NEW YORKU 1. - 2. 10. 2012

Vydáno dne: 12.10.2012

BRNO UKÁZALO NEW YORKU VILU TUGENDHAT I SVŮJ POTENCIÁL PRO PODNIKÁNÍ, VĚDU A VÝZKUM

Česká národní budova (Bohemian National Hall) na Manhattanu patřila 1. a 2. října Brnu. V rámci akce BRNO DAYS IN NEW YORK město představilo svou chloubu, vilu Tugendhat. Konference věnovaná této perle funkcionalismu, zapsané na seznam kulturního dědictví UNESCO, vyvrcholila vernisáží výstavy o historii i současnosti vily a mezinárodní premiérou filmu České televize „Osud jménem Tugendhat“. Prezentací vily Tugendhat Brno poukázalo na svůj výjimečný kulturní a architektonický genius loci. To vše ve spojení s obchodním a vědecko-výzkumným potenciálem, jemuž byl v podobě odborné konference „Brno – město znalostní ekonomiky“ věnován celý druhý den akce. Cílem konference bylo posílit stávající vazby s americkými obchodními partnery a navázat další kontakty s novými investory. Jako řečníci zde vystoupili mimo jiné zástupci amerických firem a institucí, které již v Brně úspěšně působí: např. Mayo Clinic, IBM či Honeywell.

Zobrazit celou zprávu

HOCHTIEF DEVELOPMENT

Vydáno dne: 08.10.2012

HOCHTIEF DEVELOPMENT REVEALS WHAT´S NEW IN THE OFFICE ISLANDS PROJECT

At the Expo Real trade fair, HOCHTIEF Development presents a model in augmented reality and first interested parties for retail units.

Zobrazit celou zprávu

HOCHTIEF DEVELOPMENT

Vydáno dne: 08.10.2012

HOCHTIEF DEVELOPMENT PŘEDSTAVÍ NOVINKY V PROJEKTU OFFICE ISLANDS

Při příležitosti veletrhu Expo Real zveřejní HOCHTIEF Development model projektu v rozšířené realitě a první zájemce o retailové prostory.

Zobrazit celou zprávu