TISKOVÉ STŘEDISKO

BECHEROVKA LEMOND

Vydáno dne: 29.07.2013

OCHUTNEJTE LETNÍ NOVINKU OD BECHEROVKY NA FESTIVALU VE SVĚTLÉ NAD SÁZAVOU

Lemond Frozen je novinkou od Becherovky Lemond pro letní sezonu. Nový způsob servírování letního drinku zažijí návštěvníci 13. ročníku multikulturního festivalu SázavaFest ve Světlé nad Sázavou, který startuje první srpnový den. V drinku najdete charakteristickou citrusovou chuť Becherovky Lemond a prvotřídní jablečný mošt. Připravuje se z kvalitních a 100% přírodních surovin ve výrobníku ledové tříště. Na receptuře letní novinky spolupracoval barmanský mistr Jiří (George) Němec.

Zobrazit celou zprávu

HSBC

Vydáno dne: 20.06.2013

BANKA HSBC NA ÚTERNÍM KONCERTU PODPOŘILA NADACI LEONTINKA ŠEKEM NA 100 000 KČ

V úterý 18. června uspořádala za podpory HSBC Bank plc – pobočky Praha Nadace Leontinka již devátý benefiční Koncert pro Leontinku, na kterém vystoupili hudebníci se zrakovým postižením. V Tereziánském sále Břevnovského kláštera se představili studenti Konzervatoře Jana Deyla spolu se svými pedagogy, trio Makabara a Jan Adamec s Tubovým kvartetem Pražské konzervatoře. Kromě hlavního partnera událost dále podpořily společnosti EXX, Magistrát hl. m. Prahy a agentura Ogilvy. Výtěžek koncertu umožní další vzdělávání mladých lidí se zrakovým handicapem.

Zobrazit celou zprávu

A LA MAISON

Vydáno dne: 29.05.2013

VONNÁ SVÍČKA WESTMINSTER ZÍSKALA VÝZNAMNÉ OCENĚNÍ NA OSKARECH PARFÉMOVÉHO PRŮMYSLU

Nadace The Fragrance Foundation ve Velké Británii uspořádala 21. výroční udílení cen FiFi, které jsou také známé jako Oskary parfémového průmyslu. Vonná svíčka Westminster z kolekce Tales of London zde získala významné ocenění, když v kategorii „Nejlepší vůně pro domov“ obsadila druhé místo. Společnost Ashleigh & Burwood, výrobce této svíčky, tak během oslav 20. výročí svého založení potvrdila své místo mezi předními světovými značkami vůní pro domov. Na českém trhu její produkty prodává butik À LA MAISON.

Zobrazit celou zprávu

A LA MAISON

Vydáno dne: 22.05.2013

VYJDĚTE SI NA PLÁŽ S NÁPADITÝMI A KVALITNÍMI OSUŠKAMI

Léto a doba dovolených je konečně tu. Většina z nás si k letnímu odpočinku a načerpání nových sil vybere pobyt u moře. Ať už zvolíte moře blízké nebo třeba na jiném kontinentu, vždy bude mít svoji neopakovatelnou atmosféru. Abychom si ji užili, k tomu zase až tolik věcí nepotřebujeme, jednu však zcela určitě. A tou je kvalitní osuška.

Zobrazit celou zprávu

BECHEROVKA LEMOND

Vydáno dne: 16.05.2013

LIMITOVANÁ ART.EDICE LEMONDU USPĚLA V SOUTĚŽI DUHOVÝ PAPRSEK

Becherovka Lemond uspěla v jubilejním 10. ročníku soutěže Duhový paprsek o nejlepší signmakingovou realizaci v roce 2012. Značka bylinného likéru s citrusovou příchutí pro mladé lidi se dostala mezi pět nejlepších prací v kategorii POP/POS reklama. Odborná porota ocenila limitovanou Art.edici lahví Becherovky Lemond společnosti Jan Becher – Karlovarská Becherovka. Výsledky letošního ročníku soutěže byly vyhlášeny na pražském veletrhu Reklama – Polygraf 2013.

Zobrazit celou zprávu

A LA MAISON

Vydáno dne: 15.05.2013

VONNÉ SVÍČKY A DIFUZÉRY ASHLEIGH & BURWOOD VYPRÁVĚJÍ PŘÍBĚH LONDÝNA

Už je to dlouho, co jste navštívili Londýn a stýská se vám po jeho kouzelné atmosféře, kde se prolíná moderní kosmopolitní velkoměsto s duchem staré Anglie plné historických památek, příjemných zákoutí a velkých parků? Zavzpomínat můžete při prohlídce fotek a nakoupených suvenýrů, ale jistě vám bude něco chybět. Ne nadarmo se říká, že více zapojených smyslů umocňuje zážitek, a proto můžete zkusit probudit své vzpomínky pomocí nových difuzérů a vonných svíček Tales of London. Ty jsou dílem firmy Ashleigh & Burwood, která sama vznikla v Londýně.

Zobrazit celou zprávu

MT LEGAL

Vydáno dne: 25.04.2013

MGR. DARJA KOSMÁKOVÁ SE STALA NOVOU POSILOU MT LEGALU

Mgr. Darja Kosmáková rozšiřuje pražský tým advokátní kanceláře MT Legal. Její specializací je právo veřejných zakázek a koncesí.

Zobrazit celou zprávu

MT LEGAL

Vydáno dne: 22.04.2013

MT LEGAL VEDLA SEMINÁŘ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY PRO DODAVATELE

Mgr. David Dvořák, LL.M., partner MT Legal vedl začátkem dubna seminář Veřejné zakázky pro dodavatele. Na semináři pořádaném Nakladatelstvím FORUM s.r.o. se věnoval konkrétním změnám novely zákona o veřejných zakázkách pro dodavatele a praktickému fungování po roce účinnosti novely.

Zobrazit celou zprávu