Klient

OSTROJ

resources/f/klienti/170/logo/ostroj-logo-1.png

http://www.ostroj.cz/

OSTROJ a.s. patří k významným strojírenským firmám v České republice. Na trhu působí od roku 1948. Je ryze českou akciovou společností, její sídlo a výrobní závod se nachází v Opavě. Společnost zaměstnává zhruba 800 pracovníků především z regionu Opavska a dosahuje tržeb na úrovni cca 1,6 miliardy Kč (rok 2022). Do výrobkového portfolia pět divizí patří široká paleta výrobků, od opracovaných lakovaných svařenců, přes hydraulické válce, hřídele, tiskařské válce, komplexní nástrojářská řešení, přesné obráběné dílce až po ocelové zápustkové výkovky a komponenty důlních strojů pro hlubinnou těžbu uhlí a rud. Součástí výrobních aktivit je i galvanické zinkování a chromování.

 

 

OSTROJ

Vydáno dne: 15.06.2021

OPAVSKÝ OSTROJ VYRÁBÍ 225 TUNOVOU KLAPKU PRO GABČÍKOVO

Tradiční česká firma OSTROJ vyrábí 34 metrů dlouhou záskokovou klapku pro rozsáhlou modernizaci Vodního díla Gabčíkovo. V historii strojírenské divize opavského výrobce jde o rekordní zakázku. Modernizaci největších plavebních komor na Slovensku za 3,75 miliardy korun realizuje stavební společnost Metrostav. Práce by měly být dokončeny v roce 2022.

Read More

OSTROJ

Vydáno dne: 22.04.2021

1Q 2021: OSTROJ navýšil tržby a nabral desítky lidí

Tuzemský průmysl ožívá. Společnost OSTROJ, tradiční český výrobce strojírenských produktů, dosáhla za první kvartál 2021 o 6 % vyšších tržeb, než plánovala. Návrat k „předcovidovým“ číslům táhly zejména prodeje na domácím a na dalších evropských trzích. Díky zvýšené poptávce OSTROJ nabral 37 nových zaměstnanců.

Read More