Klient

DRŮBEŽÁŘSKÝ ZÁVOD KLATOVY

resources/f/klienti/17/logo/DZK_2.jpg

http://www.dzklatovy.cz/cesky

Drůbežářský závod Klatovy a.s.je druhým největším zpracovatelem kuřecího masa a výrobcem uzenin z kuřecího masa v České republice. Měsíční produkce je v objemu 2 000 t kuřecího masa a 750 t masných výrobků. Česká kvalita našich potravin směle konkuruje potravinářským závodům v zemích EU. Společnost obchoduje s více než 3000 odběrateli z tuzemska i zahraničí s výrobky vlastní produkce. Nabízený sortiment je částečně obohacen také přikoupeným zbožím (slepice, kachny, husy, aj.). Drůbežářský závod Klatovy a.s. také provozuje jídelnu Slávie na klatovském náměstí, kde si zákazníci mohou pochutnat na cenově dostupných pokrmech, především z kuřecího masa vlastní produkce. Drůbežářský závod Klatovy a.s. zaměstnává 600 lidí.

DRŮBEŽÁŘSKÝ ZÁVOD KLATOVY

Vydáno dne: 06.05.2015

CHOV KUŘAT NA ČESKÉ FARMĚ

Současná legislativa v Evropské unii od 1. dubna zlepšuje informovanost spotřebitelů při nákupu masa. Nyní se zákazníci z etikety či cedulky u prodejního pultu dozví, kde bylo zvíře chováno a kde bylo poraženo*. Tato skutečnost velmi zjednodušuje výběr, jelikož kupující stále častěji vyhledávají české výrobky, u kterých mají garanci kvality a čerstvosti. Drůbežářský závod Klatovy, patří mezi přední zpracovatele drůbežího masa v České republice a jeho kuřata pocházejí výhradně z českých uzavřených chovů. Závod disponuje vlastními farmami a zároveň spolupracuje s prověřenými a osvědčenými certifikovanými dodavateli, soukromými farmami v jižních a západních Čechách.

Read More

DRŮBEŽÁŘSKÝ ZÁVOD KLATOVY

Vydáno dne: 28.04.2015

GRILOVACÍ SEZÓNA ZAČÍNÁ

Příprava jídel na grilu se stala pro mnohé z nás tradiční společenskou událostí. Jde o fenomén, který se projeví vždy při nástupu toho správného počasí. Drůbežářský závod Klatovy pro letošní grilovací sezónu připravil několik produktů s příhodným označením “Grilovačka”. Hlavní novinkou jsou duopacky marinovaného kuřecího masa s kuřecími klobáskami nebo výběr mas dvou chutí. Na své si přijdou i milovníci něčeho ostřejšího. Pro ty jsou připraveny varianty marinovaných kuřecích dílů s Piri piri dipy.

Read More

DRŮBEŽÁŘSKÝ ZÁVOD KLATOVY

Vydáno dne: 10.03.2015

KUŘECÍ PÁNEV PŘINÁŠÍ CHUŤ ORIENTU A JIŽNÍCH MOŘÍ

V dnešní uspěchané době, kdy lidé často volí oběd či večeři z fastfoodu nebo mají na vlastní přípravu omezený čas, přijde vhod český produkt, u kterého se nemusí obávat složení. Drůbežářský závod Klatovy, druhý největší zpracovatel drůbežího masa v České republice, vyhověl poptávce zákazníků a připravil dva kvalitní polotovary z kuřecích prsou, Indickou kuřecí pánev a Italskou kuřecí pánev. Příprava těchto novinek je velmi jednoduchá. Stačí osmahnout či podusit maso na pánvi, přidat sladkou smetanu, zvolit vhodnou přílohu a vydatný oběd či večeře pro čtyřčlennou rodinu je připraven.

Read More

DRŮBEŽÁŘSKÝ ZÁVOD KLATOVY

Vydáno dne: 04.12.2014

DRŮBEŽÁŘSKÝ ZÁVOD KLATOVY ZÍSKAL DALŠÍ OCENĚNÍ ZNAČKY KLASA PRO SVÉ VÝROBKY

Drůbežářský závod Klatovy, druhý největší zpracovatel drůbežího masa v České republice, rozšířil svou sbírku ocenění národní značkou kvality KLASA na další své výrobky. Certifikáty získaly dva nové produkty oblíbené řady „EXTRA bez E“, Kuřecí klobása Extra bez E s obsahem masa 82 % a Kuřecí šunkový salám EXTRA bez E s 93 % masa. Jedná se o výrobky, které momentálně patří k tomu nejlepšímu, co Drůbežářský závod Klatovy nabízí. Vynikají vysokým podílem kuřecího masa, které pochází výhradně z českých farem. Neobsahují přidaná barviva, dusitany a konzervanty. Certifikáty národní značky kvality KLASA převzal z rukou Ministerstva zemědělství generální ředitel společnosti Drůbežářský závod Klatovy Ing. David Bednář ve středu 3. prosince 2014 na slavnostním předání, které se konalo v Praze na Žofíně.

Read More