DRŮBEŽÁŘSKÝ ZÁVOD KLATOVY
Vydáno dne: 06.05.2015
Současná legislativa v Evropské unii od 1. dubna zlepšuje informovanost spotřebitelů při nákupu masa. Nyní se zákazníci z etikety či cedulky u prodejního pultu dozví, kde bylo zvíře chováno a kde bylo poraženo*. Tato skutečnost velmi zjednodušuje výběr, jelikož kupující stále častěji vyhledávají české výrobky, u kterých mají garanci kvality a čerstvosti. Drůbežářský závod Klatovy, patří mezi přední zpracovatele drůbežího masa v České republice a jeho kuřata pocházejí výhradně z českých uzavřených chovů. Závod disponuje vlastními farmami a zároveň spolupracuje s prověřenými a osvědčenými certifikovanými dodavateli, soukromými farmami v jižních a západních Čechách.
Read MoreDRŮBEŽÁŘSKÝ ZÁVOD KLATOVY
Vydáno dne: 28.04.2015
Příprava jídel na grilu se stala pro mnohé z nás tradiční společenskou událostí. Jde o fenomén, který se projeví vždy při nástupu toho správného počasí. Drůbežářský závod Klatovy pro letošní grilovací sezónu připravil několik produktů s příhodným označením “Grilovačka”. Hlavní novinkou jsou duopacky marinovaného kuřecího masa s kuřecími klobáskami nebo výběr mas dvou chutí. Na své si přijdou i milovníci něčeho ostřejšího. Pro ty jsou připraveny varianty marinovaných kuřecích dílů s Piri piri dipy.
Read MoreDRŮBEŽÁŘSKÝ ZÁVOD KLATOVY
Vydáno dne: 10.03.2015
V dnešní uspěchané době, kdy lidé často volí oběd či večeři z fastfoodu nebo mají na vlastní přípravu omezený čas, přijde vhod český produkt, u kterého se nemusí obávat složení. Drůbežářský závod Klatovy, druhý největší zpracovatel drůbežího masa v České republice, vyhověl poptávce zákazníků a připravil dva kvalitní polotovary z kuřecích prsou, Indickou kuřecí pánev a Italskou kuřecí pánev. Příprava těchto novinek je velmi jednoduchá. Stačí osmahnout či podusit maso na pánvi, přidat sladkou smetanu, zvolit vhodnou přílohu a vydatný oběd či večeře pro čtyřčlennou rodinu je připraven.
Read MoreDRŮBEŽÁŘSKÝ ZÁVOD KLATOVY
Vydáno dne: 04.12.2014
Drůbežářský závod Klatovy, druhý největší zpracovatel drůbežího masa v České republice, rozšířil svou sbírku ocenění národní značkou kvality KLASA na další své výrobky. Certifikáty získaly dva nové produkty oblíbené řady „EXTRA bez E“, Kuřecí klobása Extra bez E s obsahem masa 82 % a Kuřecí šunkový salám EXTRA bez E s 93 % masa. Jedná se o výrobky, které momentálně patří k tomu nejlepšímu, co Drůbežářský závod Klatovy nabízí. Vynikají vysokým podílem kuřecího masa, které pochází výhradně z českých farem. Neobsahují přidaná barviva, dusitany a konzervanty. Certifikáty národní značky kvality KLASA převzal z rukou Ministerstva zemědělství generální ředitel společnosti Drůbežářský závod Klatovy Ing. David Bednář ve středu 3. prosince 2014 na slavnostním předání, které se konalo v Praze na Žofíně.
Read More