DRŮBEŽÁŘSKÝ ZÁVOD KLATOVY
Vydáno dne: 17.06.2020
Léto už je za dveřmi a přípravy na nadcházející grilovací sezonu vrcholí. Drůbežářský závod Klatovy, druhý největší zpracovatel kuřecího masa v České republice, právě uvedl na trh klobásky, které v sobě spojují kvalitní kuřecí maso a oblíbený sýr Maasdamer.
Read MoreDRŮBEŽÁŘSKÝ ZÁVOD KLATOVY
Vydáno dne: 18.05.2020
Kuřecí maso patří mezi nejoblíbenější druh masa. Je chutné, lehce stravitelné a obsahuje mnoho tělu prospěšných látek. Drůbežářský závod Klatovy nabízí Kuřecí mleté maso stehenní 100% masa, které nyní můžete zakoupit v obchodech Lidl, Tesco Kaufland. Díky kvalitnímu zpracování a dodržování přesných zásad při zpracování výrobku se jedná o jedno z nejkvalitnějších mletých mas na českém trhu. Šťavnatý, chutný a přitom lehký hamburger z Drůbežářského závodu Klatovy je vrcholem každé grilovací sezony. A navíc: najdete zde i tipy na veřejná grilovací místa ve vybraných městech České republiky!
Read MoreDRŮBEŽÁŘSKÝ ZÁVOD KLATOVY
Vydáno dne: 20.04.2020
Kuřecí mleté maso stehenní 100% masa z Drůbežářského závodu Klatovy je dietnější a stravitelnější variantou nahrazující jakékoliv běžné mleté maso. Pro inspiraci klatovský závod připravil pět receptů, které ukazují, jak snadno lze kuřecí mleté maso využít pro přípravu chutných jídel. Od čevabčiči přes burgery až po nefalšovanou sekanou či oblíbené špagety s boloňskou omáčkou.
Read MoreDRŮBEŽÁŘSKÝ ZÁVOD KLATOVY
Vydáno dne: 31.01.2020
Krájená kuřecí prsní šunka nejvyšší jakosti zauzená od Drůbežářského závodu Klatovy získala certifikát České cechovní normy. Díky vysokému obsahu masa a vynechání zvýrazňovačů chuti, barviv a přidaného lepku šunka vyniká a splňuje nadstandardní parametry cechovní normy, která jí byla udělena 22. ledna 2020. Produkt ve vybrané kvalitě s delikátní a jemnou chutí je nepostradatelnou svačinkou i pro ty nejmenší.
Read MoreDRŮBEŽÁŘSKÝ ZÁVOD KLATOVY
Vydáno dne: 24.01.2020
Nový rok je pro mnohé ve znamení změn a nejčastěji jsou spojeny se zdravým životním stylem a potažmo i s kvalitou jídelníčku. Ani začátek tohoto roku dle dostupných průzkumů se od ostatních neliší a nejčastěji si lidé dávají předsevzetí ohledně redukce kil. Opětovně se tak stává chybou vyřazení velmi důležitých a zdraví prospěšných látek jako je například maso. Proto Drůbežářský závod Klatovy připravil několik velmi jednoduchých a dietních receptů, které pomohou tělu dodat proteiny nezbytné pro podporu a růst svalové hmoty i pro jeho regeneraci.
Read MoreDRŮBEŽÁŘSKÝ ZÁVOD KLATOVY
Vydáno dne: 25.11.2019
Novinka Kuřecí mleté maso od Drůbežářského závodu Klatovy získala prestižní ocenění kvality KLASA. Logo symbolizuje nejen kvalitní a poctivé potraviny, ale je i zárukou lepší orientace na českém trhu. Ve čtvrtek na Žofíně 21. 11. 2019 proběhlo Slavnostní setkání výrobců českých potravin a Drůbežářský závod Klatovy si převzal ocenění kvalitních potravin KLASA a Certifikát České cechovní normy z rukou ministra zemědělství Miroslava Tomana a generálního ředitele Státního zemědělského intervenčního fondu (SZIF) Martina Šebestyána.
Read MoreDRŮBEŽÁŘSKÝ ZÁVOD KLATOVY
Vydáno dne: 01.11.2019
Charitativní výlov rybníku Korytný Letošní podzim se převážně nese v duchu slunečného počasí s příjemnými teplotami, které lákají děti i dospělé pouštět draky. Krásy podzimu jsou vidět nejen v přírodě ale i kolem na pestrobarevných cestách, kde listy do daleka září. Další typickou a tradiční aktivitou v tomto ročním období je vypouštění rybníků a výlov ryb. Rybářské řemeslo se v celé svojí kráse ukáže veřejnosti právě při výlovu, kterému předchází i náročné strojení rybníka. Jeden takový charitativní výlov uspořádal pro děti z Dětského domova Kašperské Hory, Sušice a Chanovice na konci října i Drůbežářský závod Klatovy ve spolupráci s Klatovským rybářstvím v blízkosti obce Oselce.
Read MoreDRŮBEŽÁŘSKÝ ZÁVOD KLATOVY
Vydáno dne: 22.10.2019
Víno, jídlo a zpěv. I tak mohou vypadat svatomartinské slavnosti ve městech, obcích či nejmenších vískách. Právě k nim neodmyslitelně patří koštování mladého vína a vychutnávání si svátečního oběda jako připomínku na svatého Martina, světce, kterého prozradily husy. Proto se s nimi každoročně 11. listopadu setkáváme na talíři. Jejich příprava je náročná, zdlouhavá a ne vždy se maso opravdu povede. Tomu se ale každá „hospodyňka“ může vyhnout rychlejší a dietnější variantou. Nový pohled na tento svátek přináší Drůbežářský závod Klatovy s receptem na Svatomartinské kuře – snadno, chutně a hlavně zdravě!
Read More