Klient

DRŮBEŽÁŘSKÝ ZÁVOD KLATOVY

resources/f/klienti/17/logo/DZK_2.jpg

http://www.dzklatovy.cz/cesky

Drůbežářský závod Klatovy a.s.je druhým největším zpracovatelem kuřecího masa a výrobcem uzenin z kuřecího masa v České republice. Měsíční produkce je v objemu 2 000 t kuřecího masa a 750 t masných výrobků. Česká kvalita našich potravin směle konkuruje potravinářským závodům v zemích EU. Společnost obchoduje s více než 3000 odběrateli z tuzemska i zahraničí s výrobky vlastní produkce. Nabízený sortiment je částečně obohacen také přikoupeným zbožím (slepice, kachny, husy, aj.). Drůbežářský závod Klatovy a.s. také provozuje jídelnu Slávie na klatovském náměstí, kde si zákazníci mohou pochutnat na cenově dostupných pokrmech, především z kuřecího masa vlastní produkce. Drůbežářský závod Klatovy a.s. zaměstnává 600 lidí.

DRŮBEŽÁŘSKÝ ZÁVOD KLATOVY

Vydáno dne: 12.01.2016

VHODNÁ STRAVA NEJEN PRO SPORTOVCE

S příchodem nového roku se většina lidí zamýšlí nad tím, co udělat dobrého pro své zdraví. Jedni se rozhodnou hubnout, druzí by rádi vytvarovali postavu a zapracovali na svém svalstvu. V obou případech pomáhá nejen vhodný trénink, ale i správná životospráva a pestrá vyvážená strava. Konzumace kuřecího a krůtího masa může být jednou z nejlepších možností, protože vykazuje nízkou energetickou hodnotu a přesto představuje bohatý zdroj bílkovin, minerálních látek, vitamínů.

Read More

DRŮBEŽÁŘSKÝ ZÁVOD KLATOVY

Vydáno dne: 16.12.2015

LETOŠNÍ NOVINKY DRŮBEŽÁŘSKÉHO ZÁVODU KLATOVY BYLY OCENĚNY NÁRODNÍ ZNAČKOU KVALITY KLASA

Letošní novinky Drůbežářského závodu Klatovy byly 10. prosince na Žofíně slavnostně oceněny národní značkou kvality KLASA. Z rukou ministra zemědělství Mariana Jurečky převzal certifikáty KLASA manažer logistiky Jiří Král pro dva kvalitní marinované polotovary z kuřecích prsních řízků - Indickou kuřecí pánev a Italskou kuřecí pánev.

Read More

DRŮBEŽÁŘSKÝ ZÁVOD KLATOVY

Vydáno dne: 03.12.2015

SILVESTROVSKÉ KLATOVSKÉ KUŘECÍ POCHOUTKY

Konec roku se nezadržitelně blíží. Poklidný čas adventu vystřídají bujaré silvestrovské oslavy, k nimž neodmyslitelně patří stoly plné dobrého jídla a pití. Konec roku je tak skvělou příležitostí, jak pohostit přátele a nejbližší, překvapit je svou nápaditostí, kulinářským uměním a recepty. Ať už čerpáte inspiraci z kuchařek, internetu nebo od přátel, zkuste i tyto tipy od Drůbežářského závodu Klatovy.

Read More

DRŮBEŽÁŘSKÝ ZÁVOD KLATOVY

Vydáno dne: 26.11.2015

PŘEDADVENTNÍ VÝLOV V POŠUMAVÍ PRO DĚTI Z DĚTSKÉHO DOMOVA

Měsíc před Štědrým dnem uspořádal Drůbežářský závod Klatovy ve spolupráci s Klatovským rybářstvím tradiční charitativní výlov pro děti z Dětského domova Kašperské Hory a Sušice. Mrazivé ráno s lehkou sněhovou pokrývkou přivítalo 20 dětí u Panského nezamyslického rybníka, který se nachází v Pošumaví v nadmořské výšce 458 metrů.

Read More

DRŮBEŽÁŘSKÝ ZÁVOD KLATOVY

Vydáno dne: 11.11.2015

PEČENÉ KUŘE NA SLAVNOSTNÍ TABULI

Vánoce jsou obdobím, s nímž máme snad všichni spojené lahodné cukroví a pokrmy jako je bramborový salát, kapr a řízky. Kuřecí maso má na svátečním talíři bezpochyby také své místo, je chutné a zároveň lehce stravitelné. Drůbežářský závod Klatovy, druhý největší český zpracovatel kuřecího masa u nás, vybral tři netradiční recepty na lahodná do křupava pečená kuřata, která by mohla na slavnostní tabuli získat své stálé místo.

Read More

DRŮBEŽÁŘSKÝ ZÁVOD KLATOVY

Vydáno dne: 04.11.2015

KLATOVSKÉ DRŮBEŽÍ NOVINKY PRO VŠECHNY

Závěr roku se pomalu blíží, ale přesto není všem novinkám konec. V jarním období přinesl Drůbežářský závod Klatovy marinovaný polotovar z kuřecích prsních řízků, Indickou kuřecí pánev a Italskou kuřecí pánev, který spotřebitelům usnadňuje přípravu oběda či večeře. Nyní byla uvedena na trh novinka, Klatovský kuřecí řízeček v panádě bez E, která zpříjemní a obohatí jídelníček nejen všem celiakům.

Read More

DRŮBEŽÁŘSKÝ ZÁVOD KLATOVY

Vydáno dne: 06.10.2015

JDE TO I BEZ LEPKU

Problémů s potravinovou intolerancí stále přibývá. Jde o reakci organismu, která navždy ovlivní naše stravovací zvyklosti a může se projevit kdykoliv bez ohledu na věk. Jednou z nejčastějších poruch je intolerance lepku tzv. celiakie. Při jejím diagnostikování je důležité doživotně dodržovat bezlepkovou dietu, tedy vyřadit z jídelníčku všechny potraviny, které obsahují lepek neboli gluten. Na trhu se objevují stále nové výrobky, které ulehčují celiakům život a pomáhají jim udržet si pestrý jídelníček. Drůbežářský závod Klatovy si velmi dobře uvědomuje problémy lidí s celiakií a jeho sortiment proto nabízí stále více a více produktů vhodných pro bezlepkovou dietu.

Read More

DRŮBEŽÁŘSKÝ ZÁVOD KLATOVY

Vydáno dne: 04.08.2015

SVAČINY BEZ "E" PRO MALÉ I VELKÉ ŠKOLÁKY

Každý rodič jistě potvrdí, jak náročné je každý den hledat inspiraci na snídani nebo školní svačinu pro své děti. Aby jídlo splňovalo požadavky správné výživy a ještě chutnalo mlsným ratolestem je někdy dost těžký úkol. I na tyto případy myslí Drůbežářský závod Klatovy, který má ve své nabídce kvalitní kuřecí uzeniny s vysokým podílem masa a nízkým obsahem tuku i soli. Jejich jakost potvrzují i získaná ocenění národní značky kvality KLASA.

Read More