Klient

CRESCON

resources/f/klienti/11/logo/crescon.png

http://www.crescon.cz

Developerská společnost CRESCON a.s. byla založena v roce 2008. Opírá se o dlouholeté předchozí zkušenosti a know-how svých kmenových pracovníků, mj. svého ředitele Jana Jerie. Společnost se zaměřuje nejen na development bytových, kancelářských a obchodních objektů, ale také na stavby pro veřejný sektor a kompletní rozvoj územních a infrastrukturních celků. Při realizaci projektů garantuje kvalitu, vysoce profesionální přístup a nadstandardní, klientsky orientovaný servis. V současné době tvoří její portfolio více než 20 projektů převážně v Praze a blízkém okolí. Aktuálně staví v Krkonoších projekt rekreačního bydlení vhodného i na investici Aldrov Apartments & Resort.

 

..

CRESCON

Vydáno dne: 19.02.2024

CRESCON POSTAVÍ V PECI POD SNĚŽKOU NA SJEZDOVCE NOVÝ PROJEKT HORSKÝCH APARTMÁNŮ ZAHRÁDKY 1000

Společnost Crescon chystá 33 plně vybavených exkluzivních apartmánů v nejvyšších standardech, které vyrostou v rámci nového projektu Zahrádky 1000. Ten vznikne rekonstrukcí staré chátrající horské chaty, a to přímo na sjezdovce Zahrádky v Peci pod Sněžkou. Projekt má již vydané stavební povolení, bourací práce původního objektu chce developer zahájit v první polovině tohoto roku. V rámci předprodejů je už zhruba 20 % jednotek prodáno či rezervováno. První apartmány plánuje společnost předávat v 1. čtvrtletí roku 2027.

Read More

CRESCON

Vydáno dne: 22.05.2023

CRESCON ZAHÁJIL PRODEJ NOVÉHO PROJEKTU V ROZTOKÁCH U PRAHY

Společnost Crescon odstartovala prodej bytového projektu Rezidence Dolní Roztoky v Praze-západ, kde vznikne 110 jednotek. V moderních bytových domech zamýšlí developer realizovat zelené uliční fasády. Zároveň zde vyrostou komerční prostory, divadlo a školka. Projekt má již vydané stavební povolení, zahájení výstavby Crescon předpokládá ve 2. polovině letošního roku.

Read More

CRESCON

Vydáno dne: 21.03.2023

PRVNÍ ETAPA REKREAČNÍHO PROJEKTU ALDROV APARTMENTS & RESORT DOKONČENA, BĚŽÍ VÝSTAVBA A PRODEJ DRUHÉ

Developerská společnost Crescon úspěšně završila první etapu luxusního projektu Aldrov Apartments & Resort se 64 apartmány. Ty si postupně přebírají noví majitelé. Do konce letošního roku pak plánuje dokončit i část druhé fáze se 75 jednotkami, z nichž 90 % je již prodáno. Investiční apetit tak dle developera v tuzemsku nepolevuje a horské apartmány v atraktivních lokalitách stále patří k žádaným a výhodným způsobům, jak uložit volné finanční prostředky. V komplexu v krkonošských Vítkovicích, jenž by měl být celý hotový v zimní sezóně 2023/24, vznikne dohromady 139 apartmánů o dispozicích od 1+kk do 5+kk. Chybět nebudou hotelové služby a mnoho společných prostor, jako je např. saunový svět, konferenční sály, masážní salón či restaurace, která je již otevřena.

Read More

CRESCON

Vydáno dne: 29.03.2021

CRESCON SPUSTIL PRODEJE DRUHÉ ETAPY REKREAČNÍHO PROJEKTU ALDROV APARTMENTS & RESORT

Zvýšený zájem Čechů o rekreační bydlení registruje také developerská společnost Crescon, pod jejíž taktovkou vyrůstá v oblíbené lokalitě Krkonoš luxusní komplex Aldrov Apartments & Resort. Ze 64 apartmánů první etapy je téměř 80 % prodáno. Zájemci je poptávají zejména jako investiční produkt. Developer nyní odstartoval prodeje druhé fáze, která nabídne 75 apartmánů. Skoro polovina z nich si našla svého majitele již v předprodeji. Výstavba bude zahájena letos na jaře. Ke kolaudaci první etapy má dojít na konci letošního roku, noví vlastníci se na předání mohou těšit v průběhu prvního čtvrtletí roku 2022.

Read More

CRESCON

Vydáno dne: 29.07.2020

V MODŘANECH ZAČÍNÁ STAVBA PROJEKTU REZIDENCE PÍSKOVÁ

V blízkosti Modřanské rokle v Praze 12 začíná v těchto dnech vyrůstat bytový dům Rezidence Písková společnosti Crescon. V objektu vznikne 55 nízkoenergetických bytů, z nichž téměř polovina už má svého majitele. Generálním dodavatelem stavby se stala firma s globální působností Takenaka. Kolaudace celého projektu je plánována na začátek roku 2022.

Read More

CRESCON

Vydáno dne: 28.05.2020

ZAČALA VÝSTAVBA PRVNÍ ETAPY PROJEKTU ALDROV APARTMENTS & RESORT. NABÍDNE LUXUSNÍ REKREACI I VÝHODNOU INVESTICI

V krkonošských Vítkovicích se rozbíhá stavba luxusního komplexu Aldrov Apartments & Resort developerské společnosti Crescon. Generálním dodavatelem se stala firma VCES. První etapa areálu se 64 apartmány ve třech domech by měla být hotova na zimní sezónu 2021/2022. Již přes 40 % z nich má svého majitele. Jednotky jsou určeny k rekreaci, slouží však také jako výhodný a bezpečný investiční produkt. Architekti pod vedením Aleše Žalského aktuálně projektují i krkonošskou hospodu, která se nachází přes ulici. Úplné dokončení areálu, jenž zahrne celkem 12 budov, 139 apartmánů a nadstandardní hotelové služby, je plánováno na zimní sezónu 2022/2023.

Read More

CRESCON

Vydáno dne: 10.10.2019

NOVÝ PROJEKT REZIDENCE PÍSKOVÁ ZÍSKAL STAVEBNÍ POVOLENÍ

Na základě právě získaného stavebního povolení plánuje developerská společnost Crescon v průběhu podzimu předat generálnímu dodavateli projekt Rezidence Písková. Architektonicky výrazný dům s 55 energeticky úspornými byty bude rozdělený do čtyř pěti- až šestipodlažních sekcí se samostatnými vchody, schodišti a výtahem. S jeho kolaudací se počítá v polovině roku 2021.

Read More

CRESCON

Vydáno dne: 11.09.2019

PRVNÍ ETAPA PROJEKTU ALDROV APARTMENTS & RESORT MÁ STAVEBNÍ POVOLENÍ

Společnost Crescon získala pravomocné stavební povolení pro první etapu luxusního komplexu s hotelovými službami Aldrov Apartments & Resort, který vyroste v krkonošské obci Vítkovice. Aktuálně připravuje výběrové řízení na generálního dodavatele pro první tři domy s 64 komfortními apartmány a podzemním podlažím, kde bude umístěno 140 parkovacích míst, sklepy, lyžárna a půjčovna sezónního vybavení. Výstavbu společenské budovy s recepcí a službami plánuje developer zahájit v roce 2020 a zbylých apartmánů o rok později. S dokončením celého rezidenčního areálu, který nabídne celkem dvanáct horských chat se 139 apartmány a nadstandardním hotelovým servisem, pak počítá v zimní sezóně 2022/2023.

Read More