Klient

CRESCON

resources/f/klienti/11/logo/crescon.png

http://www.crescon.cz

Developerská společnost CRESCON a.s. byla založena v roce 2008. Opírá se o dlouholeté předchozí zkušenosti a know-how svých kmenových pracovníků, mj. svého ředitele Jana Jerie. Společnost se zaměřuje nejen na development bytových, kancelářských a obchodních objektů, ale také na stavby pro veřejný sektor a kompletní rozvoj územních a infrastrukturních celků. Při realizaci projektů garantuje kvalitu, vysoce profesionální přístup a nadstandardní, klientsky orientovaný servis. V současné době tvoří její portfolio více než 20 projektů převážně v Praze a blízkém okolí. Aktuálně staví v Krkonoších projekt rekreačního bydlení vhodného i na investici Aldrov Apartments & Resort.

 

..

CRESCON

Vydáno dne: 23.04.2019

V PRAZE JE NEDOSTATEK NOVÝCH BYTŮ. DO ČEHO VÝHODNĚ INVESTOVAT?

Plynulou výstavbu developerských projektů v Praze brzdí komplikované stavební řízení, bytů je nedostatek a zdejší rezidenční trh tak nedokáže uspokojit poptávku zájemců o vlastní bydlení, kteří se přesouvají do Středočeského kraje, ani investorů. Ti se proto poohlížejí po jiných příležitostech ke zhodnocení svých finančních prostředků. Mezi investice se zajímavou výnosností aktuálně patří apartmány v horských střediscích, které mohou svým majitelům sloužit k sezónní rekreaci i výhodnému pronájmu. Příkladem je luxusní rezidenční komplex s hotelovými službami Aldrov Apartments & Resort v lokalitě krkonošské obce Vítkovice, kde developerská společnost Crescon právě zahájila přípravné stavební práce. Výnos ze zdejších apartmánů se bude pohybovat kolem 4 %.

Read More

CRESCON

Vydáno dne: 05.12.2018

ZÁJEM O REKREAČNÍ BYDLENÍ ROSTE, OBLÍBENÉ JSOU HORSKÉ APARTMÁNY VHODNÉ I NA INVESTICI

Realitní kanceláře v České republice evidují rostoucí zájem o druhé bydlení v oblíbených horských regionech, zejména v blízkosti lyžařských areálů. Velké oblibě se těší nejen tradiční chaty a chalupy, ale také nové apartmány v developerských projektech, které mohou sloužit k rekreačnímu bydlení i výhodnému sezónnímu pronájmu. V Krkonoších patří k nejznámějším střediskům Špindlerův Mlýn, v jehož blízkosti – v obci Vítkovice – vyroste do roku 2021 luxusní rezidenční komplex s hotelovými službami Aldrov Apartments & Resort. Výstavbu nového projektu plánuje developerská společnost Crescon zahájit již v příštím roce.

Read More

CRESCON

Vydáno dne: 21.11.2018

V MODŘANECH VYROSTE NOVÝ PROJEKT REZIDENCE PÍSKOVÁ

Společnost CRESCON uvádí na trh nový projekt Rezidence Písková, který vyroste nedaleko Modřanské rokle v Praze 4. Architektonicky výrazný dům s 55 byty bude rozdělený do čtyř sekcí se samostatnými vchody. Projekt již získal pravomocné územní rozhodnutí. Jeho výstavba potrvá do roku 2021.

Read More

CRESCON

Vydáno dne: 19.11.2018

CRESCON POSTAVÍ V KRKONOŠÍCH HORSKÉ APARTMÁNY S HOTELOVÝMI SLUŽBAMI ALDROV APARTMENTS & RESORT

Luxusní rezidenční komplex s hotelovými službami Aldrov Apartments & Resort, za jehož realizací stojí developerská společnost Crescon, vyroste v lokalitě krkonošské obce Vítkovice. Nový projekt s dvanácti horskými chatami, který již získal pravomocné územní rozhodnutí, nabídne 139 apartmánů určených k rekreačnímu bydlení i na investici. Jeho výstavbu plánuje developer zahájit v příštím roce a dokončit v roce 2021.

Read More

CRESCON

Vydáno dne: 31.10.2017

VE VYSOČANECH VYROSTE NOVÝ REZIDENČNÍ PROJEKT DUO ROKYTKA

Společnost CRESCON právě spustila prodej bytů v nízkoenergetickém projektu Duo Rokytka, který již obdržel pravomocné územní rozhodnutí. V klidné lokalitě Prahy 9 postaví dva domy s celkem 47 komfortními bytovými jednotkami, které doplní nebytový prostor v každém z objektů. Developer plánuje zahájit jejich výstavbu v 1. čtvrtletí 2018. Kolaudace by měla proběhnout ke konci roku 2019.

Read More

CRESCON

Vydáno dne: 29.11.2016

CRESCON PŘEDSTAVUJE NOVÝ PROJEKT PARK ROKYTKA

Developerská společnost CRESCON zahajuje prodej bytů v nízkoenergetickém projektu Park Rokytka, který vyroste v Praze 9 – Vysočanech. Pětipodlažní dům se 3 schodišťovými sekcemi obohatí nabídku nového bydlení v této lokalitě o 45 komfortních bytových jednotek. Projekt má vydané stavební povolení a developer plánuje zahájit jeho výstavbu na začátku roku 2017. S dokončením a kolaudací pak počítá na podzim 2018.

Read More

CRESCON

Vydáno dne: 06.05.2015

NOVÉ ZÁZEMÍ PRO SPORTOVIŠTĚ TJ PRAGA

Sportoviště TJ Praga Praha ve Vysočanech má nové zázemí pro sportovce i zaměstnance. Developerská společnost Crescon pro investora Městskou část Praha 9 postavila novou třípodlažní budovu, ve které vznikly šatny pro sportovce, klubové místnosti pro zájmové skupiny, kanceláře vedení i místo pro správce a údržbu areálu. Výstavba trvala 11 měsíců a TJ Praga přinesla lepší prostředí, praktičtější umístění v areálu a nová parkovací místa.

Read More

CRESCON

Vydáno dne: 22.05.2014

STAVBA REZIDENCE NAD PODOLSKOU VODÁRNOU ZAHÁJENA

Na základě pravomocného stavebního povolení zahájily společnosti PSJ a CRESCON stavbu komorního projektu Rezidence Nad Podolskou vodárnou. Nyní jsou pokládány základy domu. Hrubá stavba bude dokončena v listopadu letošního roku a celý projekt na jaře 2015. Dům nabídne v osmi bytových jednotkách luxusní bydlení v atraktivní lokalitě pražského Podolí v ulici Na Dolinách.

Read More