FIDELITY INTERNATIONAL

resources/f/klienti/110/logo/fidelity-international-logo.jpg

https://www.fidelity.cz/

Fidelity International byla založena v roce 1969 a poskytuje investiční služby a produkty soukromým a institucionálním investorům. Od ostatních globálních investičních společností se liší zejména formou vlastnictví. Jedná o čistě privátní, soukromou společnost vlastněnou přímo členy zakládající rodiny a managementem firmy. Společnost klade veliký důraz na provádění podrobných analýz, na jejichž základě pak identifikují pro klienty nejvýhodnější investiční příležitosti. Její speciální týmy investičních analytiků a odborníků působí ve všech hlavních finančních centrech světa - v Londýně, Frankfurtu, Paříži, Hong Kongu, Tokyu, Singapuru, Soulu, Delhi, Mumbai a v Sydney. V současné době administruje aktiva ve výši 87 mld USD (assets under administration) a globálně pro klienty nainvestovala 290 mld USD ve 25 zemích napříč Evropou, Asií, Tichomořím, středním Východem a jižní Amerikou. V České republice Fidelity působí od roku 2012 a mezi její klienty patří celá řada významných institucionálních i privátních klientů, všechny významné banky, pojišťovny, finanční společnosti a nezávislí finanční poradci, kteří koncovým investorům zprostředkovávají investiční fondy této globální investiční společnosti.

Tlačové správy

Publikované dňa: 15. 3. 2017 14:37 FIDELITY INTERNATIONAL

Optimismus manažerů firem je letos nejvyšší od roku 2014 • Největší zlepšení sentimentu byla zaznamenána v regionech východní Evropa, Střední východ, Afrika, Latinská Amerika a Čína • Boom letos zaznamená odvětví IT, očekává se jeho průlom i do zemědělství, zpomalil sektor spotřebního zboží • Plných 39 % respondentů letos čeká pokles míry zadlužení podniků

Zobraziť celú správu
Publikované dňa: 13. 3. 2017 11:46 FIDELITY INTERNATIONAL

Ekonomická situace eurozóny je zatím pro rok 2017 příznivá, očekávaný růst ale mohou podle analytiků Fidelity International zkomplikovat volby, které se letos konají v nejdůležitějších zemích Evropy, tedy v Nizozemsku, Francii, Německu, ale i v Česku a možná v Itálii či Řecku. Výrazný vliv bude mít také brexit a zasáhnout mohou i mimoevropské vlivy, zejména Ruska a USA.

Zobraziť celú správu
Publikované dňa: 13. 2. 2017 15:01 FIDELITY INTERNATIONAL

Absolutním vítězem sedmého ročníku analýzy českého investičního trhu „Fincentrum & Forbes Investice roku 2016“ zvolila odborná porota dluhopisový fond Fidelity Funds – Asian High Yield Fund USD. Za poslední tři roky přinesl tento fond investorům čistý nadvýnos ve výši 12,4 %. Kromě tohoto fondu zvítězil v kategorii investičních fondů další fond Fidelity International, Fidelity Fund – America Fund.

Zobraziť celú správu
Publikované dňa: 27. 12. 2016 9:45 FIDELITY INTERNATIONAL

2016 - rok překvapení „Pokud nás rok 2016 něco naučil, pak to bylo očekávat neočekávané – právě oblast neočekávaného se totiž stala překvapivě populárním hájemstvím pro riziková aktiva. I v roce 2017 můžeme čekat další překvapení, ale o některých tématech je třeba stále přemýšlet,“ shrnuje James Bateman, Fidelity International, investiční ředitel pro oblast Multi Asset

Zobraziť celú správu
Publikované dňa: 21. 12. 2016 16:07 FIDELITY INTERNATIONAL

Fed zvýšil sazby o čtvrt bodu, a tím vydal signál, že Federální komise pro volný trh (FOMC) zřejmě bude v roce 2017 sazby dále zvyšovat – prognóza je zvýšení o tři čtvrtě bodu. „Výhled na další vývoj inflace zůstává pozitivní nejen kvůli pravděpodobnosti fiskální expanze a daňové reformy, ale také kvůli tlaku na růst mezd a stabilizaci cen ropy,“ říká Kasia Kiladis, investiční ředitelka Fidelity International.

Zobraziť celú správu
Súčasní klienti
Referenční klienti