FIDELITY INTERNATIONAL

resources/f/klienti/110/logo/fidelity-international-logo.jpg

https://www.fidelity.cz/

Fidelity International byla založena v roce 1969 a poskytuje investiční služby a produkty soukromým a institucionálním investorům. Od ostatních globálních investičních společností se liší zejména formou vlastnictví. Jedná o čistě privátní, soukromou společnost vlastněnou přímo členy zakládající rodiny a managementem firmy. Společnost klade veliký důraz na provádění podrobných analýz, na jejichž základě pak identifikují pro klienty nejvýhodnější investiční příležitosti. Její speciální týmy investičních analytiků a odborníků působí ve všech hlavních finančních centrech světa - v Londýně, Frankfurtu, Paříži, Hong Kongu, Tokyu, Singapuru, Soulu, Delhi, Mumbai a v Sydney. V současné době administruje aktiva ve výši 87 mld USD (assets under administration) a globálně pro klienty nainvestovala 290 mld USD ve 25 zemích napříč Evropou, Asií, Tichomořím, středním Východem a jižní Amerikou. V České republice Fidelity působí od roku 2012 a mezi její klienty patří celá řada významných institucionálních i privátních klientů, všechny významné banky, pojišťovny, finanční společnosti a nezávislí finanční poradci, kteří koncovým investorům zprostředkovávají investiční fondy této globální investiční společnosti.

Tlačové správy

Publikované dňa: 6. 9. 2017 15:29 FIDELITY INTERNATIONAL

Andrea Ianelli, investiční ředitel, oddělení Fixed Income Fidelity International, komentuje očekávání výsledků zářijových schůzek Evropské centrální banky a Fedu a současně vysvětluje, proč nepřestává věřit americkým vládním dluhopisům.

Zobraziť celú správu
Publikované dňa: 13. 7. 2017 14:30 FIDELITY INTERNATIONAL

Aktuální býčí trh – jeden z historicky nejdéle trvajících – má podle analytiků Fidelity International ještě potenciál pro pokračování. Pro Q3 2017 vidí odborníci Fidelity International jako stěžejní tato témata: • býčí trh zůstává nedotčený, ale začíná být napnutý, • růst zisků podporuje akciové trhy – nejatraktivnější jsou evropské, • je třeba sledovat klíčové faktory – Čínu a inflaci.

Zobraziť celú správu
Publikované dňa: 21. 4. 2017 10:12 FIDELITY INTERNATIONAL

Nick Peters, správce portfolia, FF Global Multi Asset Tactical Defensive and FF Global Multi Asset Tactical Moderate

Zobraziť celú správu
Publikované dňa: 18. 4. 2017 13:51 FIDELITY INTERNATIONAL

Brexit podle výzkumu Fidelity International postihne zejména: • průmyslové a energetické firmy • výrobce zbytného spotřebního zboží • finanční společnosti • IT firmy

Zobraziť celú správu
Publikované dňa: 29. 3. 2017 14:12 FIDELITY INTERNATIONAL

Evropské akcie jsou podhodnocené a oproti výsledkům USA jsou na čtyřicetiletém minimu Po delším období poměrně podprůměrných výsledků vypadá v současnosti výhled evropských akcií velmi slibně. Klíčovou brzdou je ovšem politické riziko. Pokud ale proběhnou volby v eurozóně bez otřesů, lze už letos očekávat významné posílení evropských akcií.

Zobraziť celú správu
Súčasní klienti
Referenční klienti