LUXENT

resources/f/klienti/165/logo/logo_luxent.jpg

http://www.luxent.cz

Realitní kancelář Luxent - Exclusive Properties působí na českém trhu od roku 2008 a za 16 let svého fungování se stala jedním z významných aktérů na trhu s exkluzivními nemovitostmi. Nabízí komplexní spektrum služeb od zprostředkování prodeje, koupě a pronájmu nemovitosti přes investiční, finanční a projektové poradenství až po marketingové a analytické služby. Portfolio společnosti zahrnuje rezidenční, historické i komerční objekty. Za dobu své existence kancelář zprostředkovala prodej a pronájem více než 3 000 nemovitostí. Součástí činnosti realitní kanceláře Luxent - Exclusive Properties je také spolupráce s developery. Mezi aktuálně nabízené developerské projekty patří například krkonošské apartmány Harrachov Peaks a Apartmány Albeřice či exkluzivní apartmány Laka Living na Šumavě, komorní projekt Červený Dub v Kostelci nad Černými lesy, luxusní vilová čtvrť Březový háj v Předboji severně od Prahy, Rezidence Brodce u Mladé Boleslavi nebo projekt loftového bydlení v Praze 5 Lofty Anděl. Luxent se věnuje také prodeji rekreačních zahraničních nemovitostí, například ve Vídni, Dubaji, Chorvatsku, Španělsku, Ománu, Indonésii, na Seychelách či projektu Marina Liptov na Slovensku.

Tlačové správy

Publikované dňa: 4. 1. 2024 10:30 LUXENT

Tisková zpráva, 4. 1. 2024 – Po nedávném dokončení komorního projektu Harrachov Peaks si zájemci mohou nyní prohlédnout exkluzivní vzorový apartmán. Luxusní jednotky, které se hodí pro vlastní rekreační využití i jako zajímavá investice do nemovitosti, si již přebírají první majitelé. Výhradní prodej projektu zajišťuje realitní kancelář Luxent – Exclusive Properties.

Zobraziť celú správu
Publikované dňa: 11. 12. 2023 10:00 LUXENT

Tisková zpráva, 11. 12. 2023 – Celkem 19 prostorných řadových domů Rezidence Brodce u Mladé Boleslavi dosáhlo milníku hrubé stavby. Zájemci se mohou v prvním čtvrtletí příštího roku těšit na vzorový dům, dokončení projektu se pak předpokládá během léta 2024. Výhradní prodej zajišťuje realitní kancelář Luxent – Exclusive Properties.

Zobraziť celú správu
Publikované dňa: 16. 10. 2023 12:30 LUXENT

Tisková zpráva, 16. 10. 2023 – Butikový projekt Garden Lofts v Praze 5 je zkolaudován. Z celkem 22 luxusních bytů ke koupi aktuálně zbývají poslední tři. K dispozici jsou rovněž dvě komerční jednotky. Noví majitelé se budou moct nastěhovat na podzim. S koupí elegantního loftu zároveň získají přístup na soukromou víceúčelovou zahradu se zelení, posezením, workoutovou zónou a zahradním bazénem. Výhradní prodej zajišťuje realitní kancelář Luxent – Exclusive Properties.

Zobraziť celú správu
Publikované dňa: 17. 8. 2023 13:45 LUXENT

Tisková zpráva, 17. 8. 2023 – Luxusní projekt Harrachov Peaks v krkonošském středisku Harrachov dospěl ke kolaudaci. Vzniklo zde celkem 16 designových apartmánů v nejvyšších standardech, které si noví majitelé mohou přebírat od léta. Zájemci o druhé bydlení v přírodě i výhodnou investici do nemovitosti se mohou na podzim těšit na představení vzorové jednotky. Prodej apartmánů exkluzivně zajišťuje realitní kancelář Luxent – Exclusive Properties.

Zobraziť celú správu
Publikované dňa: 20. 6. 2023 12:00 LUXENT

Tisková zpráva, 20. 6. 2023 – Exkluzivní projekt Rezidence Pod Rybníčkem se dočkal své kolaudace. V klidné městské části Praha-Suchdol vyrostlo 8 elegantních bytů s prémiovými standardy. Ke koupi aktuálně zbývá jen poslední jednotka. Noví majitelé by se měli stěhovat v průběhu léta. Prodej bytů exkluzivně zajišťuje realitní kancelář Luxent – Exclusive Properties.

Zobraziť celú správu

Prílohy
LUXENT

Súčasní klienti
Referenční klienti