LUXENT

resources/f/klienti/165/logo/logo_luxent.jpg

http://www.luxent.cz

Realitní kancelář Luxent - Exclusive Properties působí na českém trhu od roku 2008 a za 16 let svého fungování se stala jedním z významných aktérů na trhu s exkluzivními nemovitostmi. Nabízí komplexní spektrum služeb od zprostředkování prodeje, koupě a pronájmu nemovitosti přes investiční, finanční a projektové poradenství až po marketingové a analytické služby. Portfolio společnosti zahrnuje rezidenční, historické i komerční objekty. Za dobu své existence kancelář zprostředkovala prodej a pronájem více než 3 000 nemovitostí. Součástí činnosti realitní kanceláře Luxent - Exclusive Properties je také spolupráce s developery. Mezi aktuálně nabízené developerské projekty patří například krkonošské apartmány Harrachov Peaks a Apartmány Albeřice či exkluzivní apartmány Laka Living na Šumavě, komorní projekt Červený Dub v Kostelci nad Černými lesy, luxusní vilová čtvrť Březový háj v Předboji severně od Prahy, Rezidence Brodce u Mladé Boleslavi nebo projekt loftového bydlení v Praze 5 Lofty Anděl. Luxent se věnuje také prodeji rekreačních zahraničních nemovitostí, například ve Vídni, Dubaji, Chorvatsku, Španělsku, Ománu, Indonésii, na Seychelách či projektu Marina Liptov na Slovensku.

Tlačové správy

Publikované dňa: 12. 6. 2024 10:30 LUXENT

Tisková zpráva, 12. 6. 2024 – Nákup nemovitosti v zahraničí se stává stále oblíbenější alternativou tuzemských investorů. Kromě možnosti koupit dům či apartmán v příjemné dovolenkové destinaci k vlastnímu využití, totiž tyto nemovitosti nabízejí ve srovnání s Českou republikou vyšší výnos z pronájmu. Ten se na rozdíl od pražských výnosů v rozsahu 3 až 5 % pohybuje mezi 7 a 11 %. Vystoupat však může až přes 20 %. Komplexní proces koupě zahraniční nemovitosti ale vyžaduje pečlivé zvážení řady faktorů ovlivňujících jak celkovou výši investice, tak ziskovost. Roli nehraje jen lokalita nebo stav objektu, ale také právní aspekty, jako jsou například podmínky převodu vlastnictví, daňové povinnosti, případná omezení pro zahraniční investory anebo výše následných měsíčních nákladů. Celý průběh koupě tak může být pro jednotlivce komplikovaný, služby profesionálních makléřů bývají proto v případě realitní investice v cizině nedocenitelné. Rady ohledně tří klíčových oblastí přibližují odbornice realitní kanceláře Luxent – Exclusive Properties.

Zobraziť celú správu
Publikované dňa: 8. 3. 2024 9:28 LUXENT

Tisková zpráva, 8. 3. 2024 – Koupě rekreační nemovitosti v zahraničí není žádnou novinkou. Postupem času se ale stává mnohem dostupnější alternativou, a tak velká část zájemců o pořízení druhého bydlení dává namísto Česku přednost přímořským destinacím. K oblíbeným lokalitám nyní patří jižní Evropa, Blízký východ, Střední Amerika či dálná Asie. Kupující kromě vlastního rekreačního vyžití u moře láká rovněž možnost výhodné investice do realit v atraktivním prostředí s vysokou mírou zhodnocení. V Praze se v současnosti výnosnost pronájmů pohybuje mezi 3 až 5 %, kdežto v Chorvatsku a ve Španělsku je to mezi 7 a 11 % a například v Dubaji lze dle lokality dosáhnout i na roční výnos přes 20 %. Aktuální situaci na poli zahraničních nemovitosti, vč. propočtů výnosnosti, přibližují experti realitní kanceláře Luxent – Exclusive Properties.

Zobraziť celú správu
Publikované dňa: 31. 1. 2024 15:00 LUXENT

Tisková zpráva, 31. 1. 2024 – Trh s běžnými nemovitostmi byl v loňském roce kvůli odložené poptávce kupujících, která byla důsledkem vysokých cen bytů, enormních hypotečních sazeb a nedostatečné nabídky, víceméně zamrzlý. Segment exkluzivních nemovitostí v prémiových lokalitách je oproti tomu mnohem stabilnější. Nicméně i na něm se v prvním pololetí projevila pokračující stagnace a k oživení došlo až v druhé polovině roku. Bonitní klientela totiž také vyčkávala a na prodávající vyvíjela tlak ohledně snižování cen. Podle predikcí společnosti Luxent Exclusive - Properties bude trend rostoucí poptávky z konce roku pokračovat i v tom letošním. Běžnému trhu pomůže očekávaný mírný pokles úrokových sazeb. Špičkové luxusní nemovitosti se budou dále dobře prodávat a jejich cena poroste. Zvyšovat se ovšem budou nároky kupujících na kvalitu nemovitostí a realitních služeb. Podle analýz Luxentu bude rozhodně přetrvávat zájem o exkluzivní rekreační vily a apartmány v zahraničí.

Zobraziť celú správu
Publikované dňa: 25. 1. 2024 9:30 LUXENT

Tisková zpráva, 25. 1. 2024 – Prémiový projekt Laka Living v obci Prášily vyroste v první zóně národního parku Šumava a nabídne 21 exkluzivních horských apartmánů. Svým umístěním, nadstandardním vybavením, prvky udržitelnosti a neotřelým designem uspokojí i tu nejnáročnější klientelu. Hodí se jak pro druhé bydlení, tak jako atraktivní investice do nemovitosti. Na jaře letošního roku se očekává získání stavebního povolení, poté dojde k demolici stávajících objektů a přípravě staveniště. Samotná výstavba by měla začít v polovině roku, její dokončení se předpokládá v létě roku 2026. Výhradní prodej zajišťuje realitní kancelář Luxent – Exclusive Properties.

Zobraziť celú správu
Publikované dňa: 17. 1. 2024 9:30 LUXENT

Tisková zpráva, 17. 1. 2024 – V rámci třetí etapy projektu Červený dub kousek od Prahy vznikne ve dvou fázích celkem pět komorních domů, přičemž každý z nich nabízí tři byty a jeden ateliér. Ke všem náleží terasa, k těm v přízemí také zahrada. Projekt by měl být dokončen začátkem roku 2025, budoucí majitelé se budou moct stěhovat na jaře téhož roku. Výhradní prodej zajišťuje realitní kancelář Luxent – Exclusive Properties, prvních 12 jednotek je už v nabídce.

Zobraziť celú správu

Prílohy
LUXENT

Súčasní klienti
Referenční klienti