GEOSAN DEVELOPMENT

resources/f/klienti/133/logo/Geosan Development.jpg

https://www.geosan-development.cz/

Společnost Geosan Development působí na českém trhu rezidenčních nemovitostí více než 20 let. Od svého založení v roce 1998 již dokončila 21 novostaveb s celkem 2 300 byty. Mezi její aktuální projekty patří druhá fáze Rezidence Neklanka na rozhraní pražského Smíchova a Radlic a Rezidence Radimova Břevnov v exkluzivní lokalitě poblíž parku Kajetánka. V různých stupních přípravy má další projekty s cca 1 000 bytů v atraktivních lokalitách širšího centra Prahy. Vedle toho působí také v regionech: v Choťánkách u Poděbrad realizovala přípravu stavebních parcel pro individuální výstavbu rodinných domů. V říjnu 2018 navíc společnost rozšířila spektrum svého podnikání o kancelářské nemovitosti, když koupila administrativní komplex Nagano Park v Praze 3 s celkovou plochou 26 000 metrů čtverečních.

Tlačové správy

Publikované dňa: 26. 10. 2018 9:32 GEOSAN DEVELOPMENT

Výstavba rezidenčního projektu Element Letňany developera Geosan Development se přehoupla do druhé poloviny. Projekt o pěti nadzemních podlažích v Tupolevově ulici v Praze 9 dosáhl glajchy. Po svém dokončení v prosinci 2019 bude čítat celkem 107 bytů v dispozicích od 1+kk do 3+kk. Čtrnáct měsíců před stěhováním prvních obyvatel je prodáno více než 50 % všech bytů.

Zobraziť celú správu
Publikované dňa: 23. 10. 2018 9:42 GEOSAN DEVELOPMENT

Developerská společnost Geosan Development vstupuje ve velkém stylu na pražský kancelářský trh. Od společnosti Red Group koupila administrativní komplex Nagano Office & Technology Park v Praze 3 s celkovou plochou 26 000 metrů čtverečních. Areál, který byl dokončen na přelomu tisíciletí, je z velké části pronajat prestižními nájemci, jako např. CETIN, LEGO Trading, Gea, Vendavo nebo Wolters Kluwer. Záměrem Geosan Development je i nadále pokračovat v provozu a správě centra s cílem přizpůsobit současné kancelářské prostory třídy B aktuálním trendům a požadavkům trhu.

Zobraziť celú správu
Publikované dňa: 15. 10. 2018 10:46 GEOSAN DEVELOPMENT

Developerská společnost Geosan Development dokončila výstavbu 73 moderních jednotek v nízkoenergetickém projektu Rezidence Vrchlického v Praze 5 na rozhraní Smíchova a Košíř. Z celkem 21 studií a 52 bytů v dispozicích od 1+kk do 3+kk jsou v prodeji poslední tři volné byty. Předání bytů novým majitelům bylo právě zahájeno.

Zobraziť celú správu
Publikované dňa: 5. 10. 2018 9:34 GEOSAN DEVELOPMENT

Developerská společnost Geosan Development uvádí na trh dva bytové domy v ulici Na Neklance v Praze 5. Komorní projekt o čtyřech nadzemních podlažích nabídne celkem 31 bytových jednotek v dispozicích od 1+kk do 4+kk s vlastním balkonem nebo terasou. Byty v přízemí budou mít k dispozici předzahrádku. Projekt má pravomocné územní rozhodnutí. Prodej bytů byl právě spuštěn a samotná výstavba začne na jaře příštího roku. Předpokládaný termín dokončení je v roce 2020.

Zobraziť celú správu
Publikované dňa: 15. 6. 2018 10:40 GEOSAN DEVELOPMENT

Česká národní banka již od října rozšíří pravidla pro poskytování nových úvěrů na bydlení o požadavky na výši příjmu. Výše dluhu žadatele o hypotéku by nově neměla překročit devítinásobek jeho ročního příjmu, zároveň má pravidelná splátka činit maximálně 45 % jeho měsíčního čistého příjmu. K omezením trhu vedl ČNB rychlý růst cen nemovitostí, který byl loni v tuzemsku nejvyšší v EU, a současně i velké zvýšení objemu poskytovaných úvěrů na bydlení. V průběhu posledních dvou let se jedná již o několikáté zpřísnění. Naposledy v dubnu 2017 ČNB doporučila neposkytovat hypotéky nad 90 % hodnoty nemovitosti a omezit i úvěry nad 80 %. Aktuální opatření se dotkne zhruba třetiny žadatelů o hypotéku a omezí přístup k vlastnímu bydlení hlavně jednotlivcům a mladým rodinám, kteří budou odkázáni bydlet déle, ne-li po celý život, v nájmu.

Zobraziť celú správu

Prílohy
GEOSAN DEVELOPMENT

Súčasní klienti
Referenční klienti