Klient

ArcelorMittal Tubular Products

resources/f/klienti/185/logo/stažený soubor.png

https://www.jakl.cz/

Společnost ArcelorMittal Tubular Products Karviná je historicky zaměřena na výrobu a prodej podélně svařovaných ocelových tenkostěnných profilů a trubek a tenkostěnných profilů otevřených především pod značkou JÄKL. Karvinská společnost je od roku 2012 rozdělena na dva výrobní závody (strategické obchodní jednotky). SBU Mechanical se zabývá výrobou podélně svařovaných trubek a profilů převážně pro konstrukční a strojírenské účely. SBU Automotive se zaměřuje na výrobu podélně svařovaných a tažených trubek a profilů, a to zejména pro Automobilový průmysl. Více informací na www.jakl.cz.

Divize ArcelorMittal Europe Tubular Products je celoevropským výrobcem, který produkuje ocelové trubky a profily v šesti zemích (Česká republika, Francie, Rumunsko, Polsko, Španělsko a Německo). Své výrobky dodává na celý kontinent a další významné mezinárodní trhy prostřednictvím specializovaného prodejního týmu organizovaného podle zemí a produktových skupin.

Skupina ArcelorMittal, jedna z předních světových ocelářských a těžebních společností, má přibližně 158 000 zaměstnanců ve více než 60 zemích. Ocelářské závody má v 17 krajinách.