Klient

ArcelorMittal Tubular Products

resources/f/klienti/185/logo/stažený soubor.png

https://www.jakl.cz/

Společnost ArcelorMittal Tubular Products Karviná je historicky zaměřena na výrobu a prodej podélně svařovaných ocelových tenkostěnných profilů a trubek a tenkostěnných profilů otevřených především pod značkou JÄKL. Karvinská společnost je od roku 2012 rozdělena na dva výrobní závody (strategické obchodní jednotky). SBU Mechanical se zabývá výrobou podélně svařovaných trubek a profilů převážně pro konstrukční a strojírenské účely. SBU Automotive se zaměřuje na výrobu podélně svařovaných a tažených trubek a profilů, a to zejména pro Automobilový průmysl. Více informací na www.jakl.cz.

Divize ArcelorMittal Europe Tubular Products je celoevropským výrobcem, který produkuje ocelové trubky a profily v šesti zemích (Česká republika, Francie, Rumunsko, Polsko, Španělsko a Německo). Své výrobky dodává na celý kontinent a další významné mezinárodní trhy prostřednictvím specializovaného prodejního týmu organizovaného podle zemí a produktových skupin.

Skupina ArcelorMittal, jedna z předních světových ocelářských a těžebních společností, má přibližně 158 000 zaměstnanců ve více než 60 zemích. Ocelářské závody má v 17 krajinách.

ArcelorMittal Tubular Products

Released: 03.10.2024

ARCELORMITTAL TUBULAR PRODUCTS KARVINÁ INVESTOVAL DO ROZVOJE ROUROVNY. CÍLEM JE VSTUP NA TRH TEPELNÝCH ROZVODŮ

ArcelorMittal Tubular Products Karviná, přední výrobce ocelových tenkostěnných profilů a trubek pod značkou JÄKL, realizoval významnou inovaci provozu Rourovny. Nově zprovozněná linka umožní výrobu trubek v délkách až 12 metrů, které najdou uplatnění zejména v oblasti tepelných rozvodů. Společnost díky této investici posiluje svou pozici na trhu a otevírá si nové obchodní příležitosti.

Read More

ArcelorMittal Tubular Products

Released: 07.06.2024

ARCELORMITTAL TUBULAR PRODUCTS KARVINÁ INVESTOVAL DO AUTOMATIZACE BALENÍ TRUBEK A PROFILŮ

Manuální balení v Karviné skončilo. Společnost ArcelorMittal Tubular Products Karviná, která je výrobcem profilů pod značkou JÄKL, dokončila investici do automatizace balení ocelových trubek a profilů.

Read More

ArcelorMittal Tubular Products

Released: 13.03.2024

KARVINSKÝ JÄKL NABÍRÁ ZAMĚSTNANCE

Společnost ArcelorMittal Tubular Products Karviná, přední výrobce ocelových trubek a profilů pod značkou JÄKL, oznamuje po vyjednávání a dohodě s odborovou organizací zvýšení mezd o 6 % pro rok 2024. Nové zaměstnance bude karvinská firma nabírat i letos. Zájem je nejen o zámečníky, svářeče, ale i technology a kontrolory.

Read More

ArcelorMittal Tubular Products

Released: 19.12.2023

JÄKL UVEDL NA EVROPSKÝ TRH INOVATIVNÍ PROFILY PRO VYŠŠÍ ZATÍŽENÍ KONSTRUKCÍ

ArcelorMittal Tubular Products Karviná pokračuje v investicích do modernizace a rozvoje. Úspěšně dokončil testování výroby profilů z nových jakostí oceli. Tento krok směřuje k rozšíření nabídky produktů a posílení konkurenceschopnosti na trhu.

Read More

ArcelorMittal Tubular Products

Released: 29.08.2023

OCELOVÉ PROFILY JÄKL Z KARVINÉ JIŽ 3,5KRÁT OBKROUŽILY ZEMĚKOULI. DESET ZAJÍMAVOSTÍ K 105. VÝROČÍ ZALOŽENÍ FIRMY

Tradiční český výrobce ArcelorMittal Tubular Products Karviná slaví letos 105. výročí od založení společnosti. Ocelové profily JÄKL se v karvinském závodu začaly produkovat v roce 1931. Víte, kolik se tohoto stěžejního produktu“ vyrobilo za posledních 10 let?

Read More

ArcelorMittal Tubular Products

Released: 03.05.2023

ARCELORMITTAL TUBULAR PRODUCTS LETOS NAVÝŠIL INVESTICE O 15 %

Přední evropský dodavatel profilů a trubek ArcelorMittal Tubular Products Karviná letos v České republice investuje desítky milionů korun do zvýšení výkonnosti výrobních zařízení, automatizace výroby nebo snížení energetické náročnosti budov. Dodavateli investičních projektů by měly být převážně české firmy.

Read More

ArcelorMittal Tubular Products

Released: 16.03.2023

SVĚTOVÉ OCELÁŘSTVÍ STÁLE V NEJISTOTĚ. KARVINSKÝ JÄKL PŘICHÁZÍ S PRODUKTOVOU INOVACÍ

Současná situace v evropském a světovém ocelářství je stále napjatá. Důvodem jsou vysoké ceny energií a velká nejistota hlavně na automotive trzích na straně dodavatelů i zákazníků. Společnost ArcelorMittal Tubular Products Karviná se letos více zaměří na výrobu produktů s vyšší přidanou hodnotou a také bude pokračovat ve snižování energetické náročnosti výroby.

Read More

ArcelorMittal Tubular Products

Released: 16.12.2022

KARVINSKÝ „JÄKL“ VYLEPŠIL ZA DESÍTKY MILIONŮ VÁLCOVACÍ LINKU. PŘINESE ZRYCHLENÍ VÝROBY A NOVÉ ZÁKAZNÍKY

Navzdory současné napjaté situaci nejen v českém průmyslu společnost ArcelorMittal Tubular Products Karviná realizuje všechny letošní investice do posílení výrobních kapacit v souhrnné výše více než 50 mil. Kč.

Read More