Klient

Greenbuddies

resources/f/klienti/196/logo/Green Budies logo.jpg

http://www.greenbuddies.eu

Greenbuddies je partnerem pro kompletní řešení projektů solárních elektráren a nabíjecí infrastruktury pro elektromobily na klíč. Jsme česká společnost, naše projekty ale realizujeme už ve 14 zemích Evropské Unie. Za posledních 5 let jsme dokončili více než 550 MWp fotovoltaických elektráren a nainstalovali téměř 1 500 000 fotovoltaických modulů. A čísla dále rostou. Naše postupy jsou zelené, jsme vašimi „Buddies".

Greenbuddies

Vydáno dne: 15.05.2023

LOSOSA I BIZONA POMÁHÁ ZPRACOVAT SOLÁRNÍ ELEKTŘINA

Solární elektrárna na střechách Bidfoodu, dodavatele čerstvých a mražených potravin, pokryje ve výrobně v Kralupech nad Labem téměř 8 % roční spotřeby elektřiny. Stavba fotovoltaiky od Greenbuddies bude pokračovat i v lokalitách Chlumec nad Cidlinou a Velké Meziříčí. Po dokončení bude vyrábět elektřinu v objemu přes 600 MWh za rok.

Read More

Greenbuddies

Vydáno dne: 23.03.2023

Nová investice do českých solárních elektráren s hodnotou téměř 2,4 miliardy korun

23. 03. 2023 - Česká společnost Greenbuddies uzavřela smlouvu o spolupráci na rozvoji a následné výstavbě solárních elektráren s významným mezinárodním investorem a developerem Langa International. Předpokládaná celková hodnota solárních projektů v České republice dosahuje téměř 2,4 miliardy korun během následujících 5 let. Spolupráce se může v budoucnu rozšířit i do dalších zemí.

Read More

Greenbuddies

Vydáno dne: 20.02.2023

UNIPRESS OSADÍ STŘECHU SOLÁRY. USPOŘÍ 2,5 MILIONU KORUN ROČNĚ

K větší energetické soběstačnosti a úspoře energie přispěje tiskárně Unipress v Turnově rozhodnutí naistalovat na svou střechu 652 kusů solárních panelů. Osazování panelů s výkonem 410 Wp začalo v únoru českou společností Greenbuddies. Solární elektrárna ročně vyrobí 250 MWh, což je téměř třetina roční spotřeby energie tiskárny. Při ceně 9 844 Kč za MWh tento krok pro Unipress představuje úsporu 2,5 milionu korun již v prvním roce provozu. Tiskárna v Turnově se tak může pyšnit nejen nejmodernějšími tiskařskými technologiemi, ale i ekologickým přístupem.

Read More

Greenbuddies

Vydáno dne: 30.11.2022

KONGRESOVÉ CENTRUM PRAHA BUDE VYRÁBĚT ELEKTŘINU

Střecha Kongresového centra v Praze se v současné době zaplňuje solárními panely, které osazuje česká společnost Greenbuddies. Jedná se o jednu z největších střešních instalací solární elektrárny v České republice. Zadavatelem projektu je ČEZ ESCO. Pro společnost Greenbuddies je tato realizace první stavbou na českém trhu. Své bohaté zkušenosti přináší z budování solárních elektráren a nabíjecí infrastruktury pro elektromobily ve 14 zemích Evropské unie.

Read More