CZ SK EN

Schneider Electric

https://www.se.com/cz/cs/

Schneider Electric je hlavní hráč v oblasti digitální transformace, automatizace a řízení energií. Poskytuje řešení pro domácnosti, budovy, datová centra, infrastrukturu a průmysl. Společnost je zastoupena ve více než stovce zemí a je nezpochybnitelným lídrem ve správě napájení, zejména u zařízení s vysokým napětím, dále v oblasti zabezpečení napájení a automatizačních systémech. Poskytujeme integrovaná efektivní řešení, která kombinují energii, automatizaci a software. V rámci našeho globálního ekosystému spolupracujeme s největší komunitou partnerů, integrátorů a vývojářů. Díky naší otevřené platformě tak můžeme zajišťovat provozní efektivitu i kontrolu procesů v reálném čase. Věříme, že skvělí lidé a partneři dělají ze Schneider Electric stejně tak skvělou společnost a že máš závazek vůči inovacím, rozmanitosti a udržitelnosti zaručuje, že heslo Life is on platí všude, pro každého a v každém okamžiku. Více na www.se.com.

Tiskové zprávy

Vydáno dne: 26. 11. 2020 16:00 Schneider Electric

Praha, 26. listopadu 2020 – Frekvenční měnič Altivar Process 600 od společnosti Schneider Electric je moderní zařízení určené k optimalizaci vodárenských procesů. Díky tomu, že efektivně monitoruje a řídí procesy probíhající za frekvenčním měničem, dosahuje vyšší míry provozní spolehlivosti a energetické účinnosti. Pokročilý monitoring chrání nejen motor, ale i celý proces běžící za motorem. Odborníci vyzdvihují jak jeho bezpečnostní prvky proti kybernetickým útokům, kdy měnič získal certifikaci Achilles Level 2, tak mimořádnou šetrnost – organizace Solar Impulse ho ocenila jako 1 z 1000 nejšetrnějších řešení pro naši planetu. Využití má především v oblasti vodního hospodářství, například v čistírnách odpadních vod.

Zobrazit celou zprávu
Vydáno dne: 23. 11. 2020 16:31 Schneider Electric

Praha, 23. listopadu 2020 – Nový webový portál vypinac.cz nabízí řadu užitečných funkcionalit. Díky nim si koncoví uživatelé, ale i odborníci z řad elektrikářů jednoduše navolí design vypínačů a zásuvek, jejich množství a systém za ně sám vypočítá všechny potřebné komponenty a přesměruje na e-shop s dostupným zbožím. Nabídka obsahuje produktové řady od společnosti Schneider Electric, včetně novinky Sedna Design/Elements, která v těchto dnech přichází na trh. Portál vypinac.cz přináší rady a inspiraci pro vytvoření stylového domova. Pomůže i s výběrem nejbližšího obchodu nebo elektrikáře.

Zobrazit celou zprávu
Vydáno dne: 18. 11. 2020 16:01 Schneider Electric

Praha, 18. listopadu 2020 – Společnost Schneider Electric uvádí na tuzemský trh inovovanou řadu SpaceLogic KNX pro řízení chytrých domácností a budov. Systém SpaceLogic umožní výrazně snadnější provoz, instalaci, diagnostiku i správu zařízení. Schneider Electric přichází s novými akčními členy, napájecími zdroji KNX sběrnice, DALI bránami a systémovými prvky, jako jsou liniová spojka a další rozhraní. Díky nové koncepci akčních členů je výrazně snížen počet prvků a nabídka je tak přehlednější. Tato koncepce vznikla ve vývojovém centru společnosti Schneider Electric v Napajedlích ve Zlínském kraji. Nová řada SpaceLogic KNX získala v letošním roce prestižní ocenění iF Product Design Award.

Zobrazit celou zprávu
Vydáno dne: 21. 9. 2020 12:36 Schneider Electric

Praha, 21. září 2020 – Regionální turnaj Zaměstnanecké ligy Deníku 2020 se odehrál 14. září na fotbalovém hřišti v Semicích u Písku. Tým Schneider Electric porazil ve finálovém kole Pivovar Lobkowicz 3:0 a postupuje do krajského semifinále, které proběhne na jaře 2021. Organizátorem turnaje je VLTAVA LABE MEDIA a.s., regionální deník.

Zobrazit celou zprávu
Vydáno dne: 15. 9. 2020 14:09 Schneider Electric

Odborníci ze společnosti Schneider Electric připravili podzimní školící webináře zaměřené na představení novinek a konkrétních řešení. Navazují tak na předchozí série úspěšných webinářů, které odstartovaly v období jarní pandemie a u partnerů a klientů se setkaly s pozitivní odezvou. Na vybraný webinář je potřeba se přihlásit přes jednoduchý formulář zde: https://www.se.com/cz/cs/about-us/events/local/online/webinar.jsp. Začátek je vždy od 9:00 hod. a skrze on-line chat lze pokládat otázky přímo školícímu odborníkovi. Záznam webinářů je k dispozici zpětně na tomto odkazu zde: https://www.se.com/cz/cs/about-us/events/local/online/recorded-webinar.jsp.

Zobrazit celou zprávu
Současní klienti
Referenční klienti
Crest Praha
Ostrovní 126/30, 110 00 Praha 1
tel.: +420 731 613 608
e-mail: zobrazit
ID datové schránky: 2t9dhvu
Crest Ostrava
Tovární 537/8, 709 00 Ostrava–Mariánské Hory
tel.: +420 596 620 435 – 6
e-mail: zobrazit
ID datové schránky: tk7wthy
Crest Bratislava
Murgašova 3, 811 04 Bratislava
tel.: +421 904 283 825
e-mail: zobrazit
 
Jsme členem
Asociace Public Relations Agentur (APRA)
od 28. června 2005.
Držitelem CERTIFIKÁTU CMS 3
(Consultancy Management Standard)
od 13. prosince 2007.
Jsme členem celosvětové sítě
PR agentur IPRN od března 2007.
Tuto organizaci reprezentujeme
v České republice a na Slovensku.