CZ SK EN

Schneider Electric

https://www.se.com/cz/cs/

Schneider Electric je hlavní hráč v oblasti digitální transformace, automatizace a řízení energií. Poskytuje řešení pro domácnosti, budovy, datová centra, infrastrukturu a průmysl. Společnost je zastoupena ve více než stovce zemí a je nezpochybnitelným lídrem ve správě napájení, zejména u zařízení s vysokým napětím, dále v oblasti zabezpečení napájení a automatizačních systémech. Poskytujeme integrovaná efektivní řešení, která kombinují energii, automatizaci a software. V rámci našeho globálního ekosystému spolupracujeme s největší komunitou partnerů, integrátorů a vývojářů. Díky naší otevřené platformě tak můžeme zajišťovat provozní efektivitu i kontrolu procesů v reálném čase. Věříme, že skvělí lidé a partneři dělají ze Schneider Electric stejně tak skvělou společnost a že máš závazek vůči inovacím, rozmanitosti a udržitelnosti zaručuje, že heslo Life is on platí všude, pro každého a v každém okamžiku. Více na www.se.com.

Tiskové zprávy

Vydáno dne: 29. 1. 2021 13:55 Schneider Electric

Praha, 29. ledna 2021 - Společnost Schneider Electric, světový lídr v energetice a automatizaci, získala prestižní mezinárodní cenu enerTic za zelenou a digitální technologii. Její řešení pomohlo společnosti E.ON zlepšit zabezpečení, spolehlivost a účinnost sítě. V oceněném projektu byl stávající rozváděč vysokého napětí na bázi neekologických a vysoce emisních plynů SF6 (fluorid sírový) nahrazen novým udržitelným rozváděčem využívajícím ekologické a digitální technologie od Schneider Electric. Pro možnost řízení distribuční sítě vysokého a nízkého napětí zahrnoval projekt modulární hardwarovou a firmwarovou platformu Easergy T300 RTU a dále připojené snímače teploty a vlhkosti jako součást architektury EcoStruxure.

Zobrazit celou zprávu
Vydáno dne: 22. 1. 2021 15:31 Schneider Electric

Praha, 22. ledna 2021 – S rozvojem digitalizace směřuje oblast IT k více decentralizovanému a autonomnímu prostředí. Požadavky na zpracování a ukládání dat rostou, zároveň je žádoucí jejich rychlá dostupnost a reaktivita. Edge computing se tak stává stále častěji skloňovaným pojmem. Právě kvůli zkracování doby přenosu dat a zvýšení dostupnosti se výpočetní procesy přenášejí na koncový bod sítě neboli ´edge´, který je součástí větší cloudové architektury. Aplikace, které vyžadují velkou přenosovou kapacitu a jsou citlivé na latenci, jsou tak blíže k uživatelům nebo zdrojům dat.

Zobrazit celou zprávu
Vydáno dne: 29. 12. 2020 11:28 Schneider Electric

Praha, 29. prosince 2020 – Na moderní nemocnice je kladen čím dál větší nárok. Podle Schneider Electric je ideálním řešením maximálně digitalizovaný provoz nemocnice, pro který firma nabízí prostředí EcoStruxure. To zajišťuje jak fungování nemocnice a komfort pacientů, tak i bezpečnost. Díky zapojení moderních technologií se výrazně zjednoduší a zefektivní správa, sníží se náklady na provoz a výrazně se zlepší zabezpečení nemocnice, ať vůči úniku dat či pro případ výpadku elektřiny. Nemocnice tak může ušetřit desítky procent nákladů za energie.

Zobrazit celou zprávu
Vydáno dne: 8. 12. 2020 3:04 Schneider Electric

Praha, 8. prosince 2020 – První ze tří budov brněnského browndfieldu Svatopetrská se proměnila na moderní sídlo se 16 nízkoenergetickými jednotkami určenými k nájemnímu bydlení a komerčními plochami. Do projektu bylo zabudováno přes 500 měřených bodů, tj. senzorů, čidel a měřidel spotřeby energií. Ty jsou základem řešení EcoStruxure od Schneider Electric, díky kterému je areál maximálně úsporný. Tomu napomáhá i vlastní fotovoltaická elektrárna, tepelná čerpadla a maximální využití podzemní a dešťové vody. Úpravami prošlo i okolí areálu, kde byl do parkové podoby revitalizován tok Staré Ponávky. Projekty přeměny brownfieldu i celé lokality se umístily na short listu letošního ročního soutěže Adapterra Awards, která oceňuje udržitelné projekty.

Zobrazit celou zprávu
Vydáno dne: 30. 11. 2020 16:28 Schneider Electric

• Deník Financial Times už podruhé zařadil společnost Schneider Electric mezi 50 nejlepších lídrů v oblasti rozmanitosti a inkluze. • Posun v celkovém pořadí na 27. místo a dále pak na 2. místo ve své kategorii (Elektrotechnika, Inženýring, Elektronika) je výsledkem pevného závazku společnosti Schneider Electric být inkluzivní a rozmanitou společností. • Žebříček vznikl na základě průzkumu mezi 100 000 respondenty z řad pracovníků společností a zahrnuje i pohled odborníků na personalistiku. Oceňuje firmy, které podporují vyvážené zastoupení mužů a žen, pracovníků se zdravotním handicapem či otevřenost vůči sexuální, etnické a sociální rozmanitosti.

Zobrazit celou zprávu
Současní klienti
Referenční klienti
Crest Praha
Ostrovní 126/30, 110 00 Praha 1
tel.: +420 731 613 608
e-mail: zobrazit
ID datové schránky: 2t9dhvu
Crest Ostrava
Tovární 537/8, 709 00 Ostrava–Mariánské Hory
tel.: +420 596 620 435 – 6
e-mail: zobrazit
ID datové schránky: tk7wthy
Crest Bratislava
Murgašova 3, 811 04 Bratislava
tel.: +421 904 283 825
e-mail: zobrazit
 
Jsme členem
Asociace Public Relations Agentur (APRA)
od 28. června 2005.
Držitelem CERTIFIKÁTU CMS 3
(Consultancy Management Standard)
od 13. prosince 2007.
Jsme členem celosvětové sítě
PR agentur IPRN od března 2007.
Tuto organizaci reprezentujeme
v České republice a na Slovensku.