Klient

YIT

resources/f/klienti/53/logo/YIT_CMYK.jpg

http://www.yit.cz

Společnost YIT (výslovnost: vaj aj tý) vstoupila na český trh v roce 2008, kdy akvizicí získala českou firmu Euro STAVOKONSULT. Loni tak firma oslavila 15leté výročí působení v tuzemsku, kořeny finské YIT sahají až do roku 1912 a má tedy za sebou již přes 110 let úspěšného fungování. K hlavním činnostem YIT Stavo patří příprava a realizace developerských projektů. Na český trh přináší bydlení ve finském stylu. Společnost YIT Stavo v České republice dokončila 34 projektů (včetně jednotlivých etap větších celků, které samy o sobě de facto představují středně velké bytové projekty). Ve výstavbě je nyní 5 projektů: Rivi Bachova, Sija Kamýk, Ranta Barrandov III, Toivo Roztyly a dosud největší areál Suomi Hloubětín, kde YIT společně s realizací Lappi Hloubětín vytvořila celou novou městskou čtvrť v Praze včetně mateřské školy. Další projekty, vč. prvního mimopražského, má developer v přípravě. YIT již dokázala splnit svůj ambiciózní plán a zařadila se mezi pětici nejsilnějších developerů na poli rezidenční výstavby v Praze.

Skupina YIT je největší stavební a developerskou firmou ve Finsku a řadí se na přední příčky v celé severní Evropě. Při všech svých stavbách dbá na trvalou udržitelnost a respekt k životnímu prostředí. Realizuje bytové i komerční nemovitosti a soustředí se zejména na projekty rozvoje velkých městských urbanistických celků. Její obrat v roce 2023 dosáhl 2,2 mld. eur. Skupina aktuálně působí v 8 zemích: Finsku, Norsku, Estonsku, Lotyšsku, Litvě, České republice, Slovensku a Polsku. Pracuje pro ni cca 4300 lidí. Akcie společnosti YIT jsou kotovány na burze v Helsinkách.

..

YIT

Vydáno dne: 16.04.2019

YIT ZAHÁJILA JIŽ OSMOU ETAPU PROJEKTU SUOMI HLOUBĚTÍN

Developer YIT uvedl do prodeje více než osmdesátku nových bytů ve finském stylu z etapy Pori rezidenčního komplexu Suomi Hloubětín. V pořadí již osmá fáze z celkových deseti zahrnuje dohromady 82 nízkoenergetických jednotek ve třech domech. Jejich výstavbu YIT zahájila letos v březnu, dokončení pak plánuje o dva roky později.

Read More

YIT

Vydáno dne: 11.04.2019

JAK NAJÍT BYT SNŮ POMOCÍ VIRTUÁLNÍ REALITY?

V dnešní době, kdy se moderní technologie rozvíjejí raketovým tempem a jsou neoddělitelnou součástí našeho každodenního života, nemůže zaostávat ani prodej nemovitostí. Developeři a realitní kanceláře tak již běžně využívají sociální sítě, blog, chat, klientské portály a aplikace, natáčejí a sdílejí videa jak ze svých projektů, tak nejrůznější inspirace pro bydlení. A posouvají se dále – k virtuální realitě, kdy si zájemci mohou prohlédnout nový byt, i když ještě není postaven.

Read More

YIT

Vydáno dne: 30.01.2019

YIT SE LONI DAŘILO. PRODALA PŘES 340 BYTŮ A OPĚT PŘEKROČILA OBRAT 1 MILIARDY

Původem finská developerská společnost YIT v loňském roce, kdy oslavila 10 let fungování v Česku, prodala 341 nízkoenergetických bytů a opět dosáhla obratu více než 1 mld. korun. Řadí se tak nadále mezi pětici nejsilnějších hráčů na pražském rezidenčním trhu a svou pozici prostřednictvím nových akvizic a prodejů stále upevňuje. Letos plánuje zahájit výstavbu až 500 bytů ve finském stylu v Praze 5, 9 a 11. Nově se navíc chystá vstoupit do segmentu nájemního bydlení.

Read More

YIT

Vydáno dne: 07.01.2019

YIT ZAHÁJILA PROJEKT RANTA BARRANDOV

Developerská společnost YIT spustila prodej 141 bytů z první etapy nového projektu Ranta Barrandov. Rezidenční komplex osmi domů vyroste ve dvou fázích v Praze 5 a nabídne celkem 259 nízkoenergetických jednotek ve finském stylu. Stavbu prvních čtyř budov započne developer již v 1. čtvrtletí letošního roku a její dokončení plánuje na závěr roku 2020. Zahájení druhé etapy pak chystá na 2. čtvrtletí 2019. Součástí budou i komerční prostory.

Read More

YIT

Vydáno dne: 29.11.2018

AALTO CIBULKA OD YIT HLÁSÍ DOKONČENÍ HRUBÉ STAVBY. BYTY SI LZE NOVĚ PROHLÉDNOUT VE VIRTUÁLNÍ REALITĚ

Společnost YIT posunula do fáze hrubé stavby svůj rezidenční projekt v pražských Košířích s názvem Aalto Cibulka. Dům ve tvaru vlnovky nabídne celkem 250 nízkoenergetických bytů ve finském stylu, z nichž je v současné době prodáno již 40 %. K výběru nového bydlení mohou zájemci navíc nově využít virtuální realitu. Rezidenční komplex s parkem a komerčními prostory plánuje YIT dokončit závěrem příštího roku.

Read More

YIT

Vydáno dne: 07.11.2018

YIT ROZŠÍŘÍ VZNIKAJÍCÍ REZIDENČNÍ ČTVRŤ V PRAZE 9. NOVÝ POLYFUNKČNÍ PROJEKT LAPPI HLOUBĚTÍN PŘINESE 260 BYTŮ I KOMERČNÍ PROSTORY

Developerská společnost YIT, která letos slaví již 10 let na českém trhu, rozšíří vznikající finskou čtvrť v pražském Hloubětíně. Na svůj dosud největší rezidenční areál Suomi Hloubětín vznikající na ploše devíti hektarů, kde najde domov více než 2 500 obyvatel, naváže novým polyfunkčním projektem Lappi Hloubětín. Ten vedle 260 nízkoenergetických bytů ve finském stylu zahrne také rozsáhlé komerční prostory o výměře až 3 500 m2. YIT jej začne stavět ve 2. polovině příštího roku.

Read More

YIT

Vydáno dne: 01.11.2018

PROJEKT KORU VINOHRADSKÁ A ČTVRTÁ ETAPA LAHTI V SUOMI HLOUBĚTÍN HLÁSÍ DOKONČENÍ HRUBÉ STAVBY

Developer YIT dokončil hrubou stavbu bytového domu Koru Vinohradská a do této fáze posunul i výstavbu v pořadí již čtvrté etapy Lahti v rámci vznikající rozsáhlé rezidenční čtvrti Suomi Hloubětín. Koru Vinohradská nabídne 59 nízkoenergetických bytů, z nichž je více než polovina už nyní vyprodaná. Z celkového počtu 104 jednotek etapy Lahti projektu Suomi Hloubětín pak zbývá ke koupi jen necelá třicítka.

Read More

YIT

Vydáno dne: 10.09.2018

YIT DOKONČUJE DALŠÍ DVĚ ETAPY SUOMI HLOUBĚTÍN. OTEVÍRÁ ZDE I VZOROVÝ BYT

Developerská společnost YIT se blíží k dokončení dalších dvou etap svého doposud nejrozsáhlejšího rezidenčního komplexu Suomi Hloubětín v Praze 9. V průběhu září zkolauduje v pořadí již druhou a třetí fázi výstavby Oulu a Turku s téměř dvěma sty nízkoenergetickými jednotkami. V etapě Turku otevře nový vzorový byt ve finském stylu. Ten si budou zájemci i vlastníci bytů moci prohlédnout 12. září v rámci Dne otevřených dveří.

Read More