Klient

YIT

resources/f/klienti/53/logo/YIT_CMYK.jpg

http://www.yit.cz

Společnost YIT (výslovnost: vaj aj tý) vstoupila na český trh v roce 2008, kdy akvizicí získala českou firmu Euro STAVOKONSULT. Loni tak firma oslavila 15leté výročí působení v tuzemsku, kořeny finské YIT sahají až do roku 1912 a má tedy za sebou již přes 110 let úspěšného fungování. K hlavním činnostem YIT Stavo patří příprava a realizace developerských projektů. Na český trh přináší bydlení ve finském stylu. Společnost YIT Stavo v České republice dokončila 34 projektů (včetně jednotlivých etap větších celků, které samy o sobě de facto představují středně velké bytové projekty). Ve výstavbě je nyní 5 projektů: Rivi Bachova, Sija Kamýk, Ranta Barrandov III, Toivo Roztyly a dosud největší areál Suomi Hloubětín, kde YIT společně s realizací Lappi Hloubětín vytvořila celou novou městskou čtvrť v Praze včetně mateřské školy. Další projekty, vč. prvního mimopražského, má developer v přípravě. YIT již dokázala splnit svůj ambiciózní plán a zařadila se mezi pětici nejsilnějších developerů na poli rezidenční výstavby v Praze.

Skupina YIT je největší stavební a developerskou firmou ve Finsku a řadí se na přední příčky v celé severní Evropě. Při všech svých stavbách dbá na trvalou udržitelnost a respekt k životnímu prostředí. Realizuje bytové i komerční nemovitosti a soustředí se zejména na projekty rozvoje velkých městských urbanistických celků. Její obrat v roce 2023 dosáhl 2,2 mld. eur. Skupina aktuálně působí v 8 zemích: Finsku, Norsku, Estonsku, Lotyšsku, Litvě, České republice, Slovensku a Polsku. Pracuje pro ni cca 4300 lidí. Akcie společnosti YIT jsou kotovány na burze v Helsinkách.

..
Obrázky
Obrázky
Obrázky
Obrázky
Obrázky
Obrázky
Obrázky
Obrázky
Obrázky
Obrázky
Obrázky
Obrázky
Obrázky
Obrázky
Obrázky
Obrázky
Obrázky
Obrázky
Obrázky
Obrázky
Obrázky
Obrázky
Obrázky
Obrázky
Obrázky
Obrázky
Obrázky
Obrázky
Obrázky
Obrázky
Obrázky
Obrázky
Obrázky
Obrázky
Obrázky
Obrázky
Obrázky
Obrázky
Obrázky
Obrázky
Obrázky
Obrázky
Obrázky
Obrázky
Obrázky
Obrázky
Obrázky
Obrázky
Obrázky
Obrázky
Obrázky
Obrázky
Obrázky
Obrázky

YIT

Vydáno dne: 17.02.2023

YIT ZAHAJUJE PRODEJ TORNIO – DALŠÍ ETAPY V LAPPI HLOUBĚTÍN

Developerská společnost YIT na začátku loňského roku zahájila výstavbu další etapy v areálu Lappi Hloubětín, kde celkem vznikne téměř 290 bytových jednotek a řada komerčních ploch. Nový věžový dům Tornio zahrnuje 79 moderních bytů ve finském stylu, které nyní YIT dává do prodeje. Jeho dokončení se plánuje v prvním čtvrtletí roku 2024.

Read More

YIT

Vydáno dne: 01.02.2023

YIT ZKOLAUDOVALA PROJEKT KOTI LIBEŇ V PRAZE 8

Developerská společnost YIT úspěšně zkolaudovala rezidenční projekt Koti Libeň. Ten čítá 140 bytů, dva ateliéry a jeden komerční prostor. Ke koupi aktuálně zbývá poslední volný byt. Noví obyvatelé se budou moci nastěhovat ve 2. čtvrtletí letošního roku.

Read More

YIT

Vydáno dne: 11.01.2023

YIT PŘEDSTAVILA VZOROVOU JEDNOTKU V PROJEKTU VESI HOSTIVAŘ

Developerská společnost YIT otevřela v rezidenčním projektu Vesi Hostivař v Praze 15 vzorovou jednotku. Její interiér reflektuje umístění areálu v těsném sousedství lesoparku a staví tak na přírodních motivech v kombinaci s decentními barvami. Ke koupi aktuálně zbývá polovina z celkem 208 jednotek apartmánového typu. Projekt by měl být dokončen na podzim letošního roku, noví majitelé by se mohli stěhovat na jaře 2024.

Read More

YIT

Vydáno dne: 09.01.2023

LUBOMÍR DRENČAK SE STAL NOVÝM FINANČNÍM ŘEDITELEM YIT STAVO

Na post finančního ředitele v developerské společnosti YIT Stavo nastoupil v lednu Lubomír Drenčak. Ten má desetiletou praxi ve finančnictví, převážně v oblasti nemovitostí, stavebnictví a výroby. Ve funkci nahradí dosavadní ředitelku Helenu Thérovou, která nadále zůstává ve vedení společnosti YIT a na pozici poradce se bude věnovat plánování a controllingu.

Read More

YIT

Vydáno dne: 01.12.2022

PROJEKT PARVI CIBULKA OD YIT JE ZKOLAUDOVÁN

Developerská společnost YIT zkolaudovala rezidenční projekt Parvi Cibulka, který vznikl revitalizací bývalé továrny v Praze 5 na bydlení loftového typu. Ke koupi nyní zbývá necelá třetina z celkových 150 bytových jednotek. Součástí objektu je rovněž devět nebytových prostor.

Read More

YIT

Vydáno dne: 10.11.2022

NAD VESI HOSTIVAŘ A PRVNÍMI ETAPAMI LAPPI HLOUBĚTÍN OD YIT VLAJE GLAJCHA

Developerská společnost YIT dokončila hrubou stavbu hned dvou svých projektů – Vesi Hostivař v Praze 15 a etap Kemi a Ranua v Lappi Hloubětín v Praze 9. Vesi Hostivař čítá 208 jednotek apartmánového typu a kolaudace by měla proběhnout koncem roku 2023. První dvě etapy projektu Lappi Hloubětín dohromady zahrnují 209 bytů. Obě plánuje developer dokončit v létě příštího roku. Ve všech novostavbách zbývá ke koupi zhruba polovina jednotek.

Read More

YIT

Vydáno dne: 01.08.2022

YIT STARTUJE DALŠÍ PROJEKT: V RIVI BACHOVA VYROSTE 47 NOVÝCH BYTŮ

Developerská společnost YIT zahájila výstavbu a prodej dalšího nového projektu, tentokrát v Praze na Chodově. Dům Rivi Bachova zahrnuje 47 bytových jednotek o dispozici od 1+kk do 3/4+kk a velikosti až 91 m2. Projekt by měl být dokončen na přelomu let 2023 a 2024.

Read More

YIT

Vydáno dne: 08.06.2022

YIT SPUSTILA NOVÝ PROJEKT HAPPI MILÁNSKÁ V PRAZE 15

Společnost YIT zahájila výstavbu projektu Happi Milánská v pražských Horních Měcholupech a do prodeje dala 72 nových bytů ve finském stylu o velikosti až 99 m². Bytový dům s výbornou dostupností jak do přírody, tak do centra metropole zahrne rovněž tři komerční prostory. Dokončení developer plánuje na jaře 2024.

Read More