olomoucké tvarůžky se dokutálely do lidlu. jsou dostupné po celém česku

Publikované dňa: 8. 10. 2024 9:45 OLOMOUCKÉ TVARŮŽKY

Olomoucké tvarůžky, jediný český původní sýr, jsou nyní dostupné ve všech prodejnách obchodního řetězce Lidl v České republice. Zákazníci si mohou v rámci stálé nabídky vychutnat menší variantu, zatímco větší balení tohoto tradičního sýra bude dostupné při speciálních akcích.

Vstup Olomouckých tvarůžků do řetězce Lidl představuje významný krok v rozšiřování dostupnosti tradičního českého sýra, který se vyrábí v Lošticích již od roku 1876.

„Máme radost, že nyní můžeme Olomoucké tvarůžky přiblížit širokému spektru zákazníků ve stovkách prodejen Lidlu. V běžné nabídce najdou zákazníci menší variantu, zatímco během akčních nabídek budou k dispozici i větší balení. Podle zájmu můžeme nabídku rozšířit, například o vánoční speciality," uvedl Michal Pavelka, generální ředitel a CEO společnosti A. W. spol. s r. o., výrobce tvarůžků pod značkou Olomoucké tvarůžky.

Olomoucké tvarůžky se vyrábějí z netučného kyselého tvarohu. Díky kvalitním surovinám a tradičnímu postupu výroby se vytváří jejich charakteristická chuť a vůně. Při výrobě Olomouckých tvarůžků se nepoužívají syřidla, barviva ani stabilizátory, takže jsou vhodnou sýrovou volbou i pro ty, kteří dodržují bezlepkovou dietu.

„Z rozšíření naší stálé nabídky o Olomoucké tvarůžky máme radost. Dokonale totiž snoubí to, na co se v Lidlu zaměřujeme – podporu domácích dodavatelů a zároveň zajištění té nejvyšší kvality za dostupné ceny pro naše zákazníky. Věříme, že naši spolupráci ocení i milovníci tvarůžků,“ řekla Eliška Froschová Stehlíková, mluvčí společnosti Lidl Česká republika.

„Vysoký obsah bílkovin a nízký obsah tuku činí z tvarůžků ideální pochutinu pro ty, kdo hledají lehký a zdravý pokrm a zároveň nechtějí slevit ze svých chuťových nároků,“ doplnil Leoš Kalandra. Leoš Kalandra, vedoucí obchodu a marketingu společnosti A. W. spol. s r. o., výrobce tvarůžků pod značkou Olomoucké tvarůžky.

Olomoucké tvarůžky jako jedinečný tuzemský produkt získal v roce 2010 chráněné označení původu od Evropské komise, což potvrzuje jeho výjimečnou kvalitu a regionální původ.

Olomoucké tvarůžky jsou kromě Lidlu k dostání také v kamenných prodejnách Tesco, Penny, Kaufland, Globus, Albert, Billa, Hruška a dalších obchodních řetězcích, včetně velkoobchodů JIP, MAKRO či Bidfood.


Prílohy

Obrázky
Ilustrační foto_Olomoucké tvarůžky_1.jpg
Ilustrační foto_Olomoucké tvarůžky_1.jpg
Ilustrační foto_Olomoucké tvarůžky_2.jpg
Ilustrační foto_Olomoucké tvarůžky_2.jpg
Ilustrační foto_Olomoucké tvarůžky_3.jpg
Ilustrační foto_Olomoucké tvarůžky_3.jpg
Ilustrační foto_Olomoucké tvarůžky_4.jpg
Ilustrační foto_Olomoucké tvarůžky_4.jpg
Ilustrační foto_Olomoucké tvarůžky_5.jpg
Ilustrační foto_Olomoucké tvarůžky_5.jpg
Ilustrační foto_Olomoucké tvarůžky_6.jpg
Ilustrační foto_Olomoucké tvarůžky_6.jpg
Súčasní klienti
Referenční klienti