TERMINÁL V MOBILU PŘIDÁVÁ NOVÉ FUNKCE A PLNÍ TAK PŘÁNÍ FIREM

Publikované dňa: 8. 8. 2024 10:30 KB SmartPay

Aplikace PayPhone od KB SmartPay, která umožňuje přijímat bezkontaktní platby s pomocí mobilního telefonu, přichází s novou verzí. Nově umí komunikovat s finančními a pokladními systémy, což výrazně zjednoduší a zrychlí malým i velkým firmám propojení s jejich systémy a pomůže tak zlepšit služby a informovanost jejich zákazníků.

Terminál v mobilu si ve velkém oblíbili drobní živnostníci, například řemeslníci či prodejci na trzích. Díky novým funkcím je nyní PayPhone připraven jim přinést propojení do jejich finančních a pokladních systémů, například přiřadit číslo faktury k platbě, a tím zlepšit služby pro jejich zákazníky. Díky novým funkcím se stává velmi atraktivní i pro využití velkými společnostmi.

„Informace o platbách je nově možné odesílat do účetního systému ERP, což dříve možné nebylo, a především větší firmy to značně limitovalo v použití terminálů v mobilu. Díky této integraci mohou firmy svým zákazníkům například jednoduše zaslat e-mailem kompletní fakturu včetně informací o platbě, jako je variabilní symbol nebo seznam zakoupených výrobků,“ vysvětluje Jitka Palatová, generální ředitelka KB SmartPay.

„Těší nás, že se PayPhone díky těmto novým funkcím stává čím dál oblíbenější u malých, ale i velkých firem. Skvělou ukázkou je nový český dopravce Basileus, jehož kurýři budou využívat až tři stovky terminálů v mobilu,“ pokračuje Jitka Palatová.

Kromě nových funkcí nabízí nová verze aplikace PayPhone také zrychlení procesu platby či modernější a přehlednější design. Terminál v mobilu může díky programu Česko platí kartou vyzkoušet na 12 měsíců zdarma kdokoliv, kdo v posledním roce karty nepřijímal.

O společnosti KB SmartPay

KB SmartPay je obchodní značka společnosti Worldline Czech Republic, s.r.o. reprezentující na českém trhu alianci společnosti Worldline NV/SA a Komerční banky a. s. Společnost KB SmartPay obsluhuje v ČR více 25 000 zákazníků a provozuje více než 50 000 platebních terminálů a platebních bran. Více informací naleznete na webových stránkách www.kbsmartpay.cz.

Skupina Worldline

Skupina Worldline je evropským lídrem a zároveň čtvrtou největší společností na světě v oblasti platebních styku a transakčních služeb. Poskytuje trvale udržitelné služby nové generace a umožňuje tak svým zákazníkům nabídnout koncovým spotřebitelům inovativní a moderní řešení pro jejich potřeby. Společnost Worldline působí ve více než 50 zemích světa a zaměstnává více než 20 000 zaměstnanců. Více informací o skupině Worldline naleznete na www.worldline.com.

Kontakt pro média:

Crest Communications

Veronika Hášová

tel.: +420 737 230 060

e-mail: veronika.hasova@crestcom.cz

Súčasní klienti
Referenční klienti