PRAHA ZÍSKALA DÍKY CA IMMO NOVÝ PARK. NAJDETE HO V RIVERSIDE KARLÍN - ČERSTVĚ PŘEJMENOVANÉM A DOKONČENÉM KANCELÁŘSKÉM KAMPUSU

Publikované dňa: 20. 9. 2023 9:30 CA IMMO

Rozsáhlá proměna Rohanského nábřeží pod taktovkou developerské společnosti CA Immo dostavbou poslední kancelářské budovy neskončila. Z původně zanedbaného území na pravém břehu řeky Vltavy se po téměř dvaceti letech stala vyhledávaná městská část, do které lidi chodí nejen pracovat, ale i odpočívat, sportovat a bavit se. Komplex celkem pěti administrativních budov, které jsou pojmenovány po řekách z celého světa – Danube House, Nile House, Amazon Court, Mississippi House a Missouri Park – právě doplnil nově dokončený park, který otevírá celý prostor široké veřejnosti. Přístupný je nejen z Karlína, ale i z Holešovic, a to po nedávno zkolaudované lávce s již zlidovělou přezdívkou HolKa. Cyklisté sem dokonce mohou přijet přímo z centra města po páteřní cyklostezce A2, která teprve nedávno dostala v tomto úseku nový asfaltový povrch a dočkala se rozšíření na čtyři metry. Finálním a symbolickým završením výstavby CA Immo v této lokalitě je přejmenování areálu z dosavadního River City Prague na Riverside Karlín.

„Od samého počátku bylo naším záměrem otevřít toto nádherné místo podél řeky Vltavy i těm, kdo sem nechodí jen do práce. A nový park byl skvělým řešením. Právě v něm se mohou lidé potkávat, děti si hrát a každý si tu může najít svůj kousek klidu," komentuje Václav Jonáš, ředitel CA Immo v České republice, a pokračuje: „V Riverside Karlín už teď najdete kavárny, obědové restaurace, vinný bar s gurmánským obchodem a další podniky budou postupně přibývat. Na podzim otevře restaurace s velkou venkovní zahrádkou a výhledem, hned vedle pak eventový prostor s barem a bohatým kulturním programem. Postupně tu také vzniká nová karlínská náplavka pro příjemné trávení volného času pod širým nebem se sezónním občerstvením, kulturním a sportovním doprovodným programem. Na River Rinku si v létě zatančíte nebo zahrajete fotbal, v zimě pak zabruslíte, nebo zajdete na stand-up. Jen za loňskou sezónu navštívilo naše kluziště okolo 40 000 lidí z celé Prahy a už druhou zimní sezónu v řadě sem chodí zdarma bruslit děti z okolních mateřských a základních škol."

Projekt Riverside Karlín sestává z pěti budov: Danube House, Nile House, Amazon Court, Mis-sissippi House a Missouri Park, z nichž poslední dvě byly dokončené před dvěma lety. Všechny stavby dosahují nejvyšších standardů udržitelnosti a dohromady poskytují 85 000 m2 prémiových kancelářských prostor. Kromě již zmiňovaného parku má Riverside Karlín od letošního září také svou vlastní mateřskou školu jako tolik potřebnou službu nejen pro pracující z přilehlých kanceláří, ale i pro rodiny z Karlína a blízkého okolí. Do budoucna se pak chystá další rozšíření služeb, které dosud v lokalitě chyběly. Vše tu tak bude dostupné na jednom místě.

www.riversidekarlin.cz


O CA Immo
CA Immo je investor, asset manažer a developer specializující se na velké, moderní kancelářské nemovitosti v metropolitních městech Německa, Rakouska a střední Evropy. Společnost pokrývá široký hodnotový řetězec v oblasti komerčních nemovitostí a má rozsáhlé interní odborné znalosti v oblasti výstavby. Společnost CA Immo, založená v roce 1987, je kotována na ATX vídeňské burze a má nemovitá aktiva v hodnotě přibližně 5,6 miliardy EUR v Německu (67 %), Rakousku (6 %) a střední a východní Evropě (27 %).

Pro více informací kontaktujte:

Crest Communications, a.s.

Denisa Kolaříková
Account Manager
Gsm: +420 731 613 606
email: denisa.kolarikova@crestcom.cz
www.crestcom.cz

Tereza Štosová
Account Executive
Gsm: +420 778 495 239
email: tereza.stosova@crestcom.cz
www.crestcom.cz

Prílohy

Obrázky
Riverside Karlín foto (1).jpg
Riverside Karlín foto (1).jpg
Riverside Karlín foto (2).jpg
Riverside Karlín foto (2).jpg
Riverside Karlín foto (3).jpg
Riverside Karlín foto (3).jpg
Riverside Karlín foto (4).jpg
Riverside Karlín foto (4).jpg
Súčasní klienti
Referenční klienti