AERO PODPORUJE ŠPIČKOVÝ VOLEJBAL V ODOLENĚ VODĚ

Publikované dňa: 7. 10. 2022 11:30 AERO Vodochody AEROSPACE

Společnost Aero Vodochody je generálním partnerem extraligového volejbalového klubu z Odoleny Vody již šestou dekádu. Jde o jedno z nejstabilnějších partnerství v českém volejbalu.

Na jedno z prvních domácích utkání v letošní sezóně zavítal prezident Aera Vodochody Viktor Sotona, který zdůraznil důležitost podpory volejbalu v regionu: „Volejbalový tým nesoucí jméno naší firmy je pro fanoušky z okolních měst, ale i naše zaměstnance a jejich rodiny srdeční záležitostí. I díky tomu jsme spolupráci prodloužili. Tým budeme podporovat i nadále, protože dělá našemu regionu skvělé jméno nejen u nás doma, ale i v Evropě,“ uvedl.

Pavel Horák, prezident volejbalového týmu AERO Odolena Voda, dodal: „Za výraznou podporu sponzorů, mezi které se řadí i Aero Vodochody, jsme rádi, protože nám pomáhá rozvíjet A-tým, ale také mládežnické týmy. Pracujeme na tom, aby se u nás ve městě hrál stabilně volejbal na evropské úrovni a aby to byla pro diváky hezká volejbalová podívaná.

Spolupráce s volejbalovým klubem AERO Odolena Voda se přenesla i do areálu českého výrobce letadel. Začátkem léta se například v areálu firmy konal sportovní den, na kterém týmy zaměstnanců hráli proti profesionálním extraligovým volejbalistům. Díky velkému zájmu je v plánu akci uskutečnit i příští rok a v plánu jsou i některé další aktivity.

Tým AERO Odolena Voda je sedminásobným mistrem republiky, poslední titul klub získal v roce 1996. Jde o jeden z nejúspěšnějších týmů v naší zemi. Působí v něm i celá řada bývalých a současných reprezentantů. V sezóně 2021/22 skončili volejbalisté AERA na čtvrtém místě UNIQA extraligy. Přejeme týmu mnoho úspěchů a co nejlepší umístění v aktuální sezóně volejbalové ligy.

Prílohy

Foto_Aero podporuje špičkový volejbal v Odoleně Vodě.jpg