EN CZ SK

KARVINSKÝ JÄKL NABÍRÁ ZAMĚSTNANCE

Released: 13. 3. 2024 11:16 ArcelorMittal Tubular Products

Společnost ArcelorMittal Tubular Products Karviná, přední výrobce ocelových trubek a profilů pod značkou JÄKL, oznamuje po vyjednávání a dohodě s odborovou organizací zvýšení mezd o 6 % pro rok 2024. Nové zaměstnance bude karvinská firma nabírat i letos. Zájem je nejen o zámečníky, svářeče, ale i technology a kontrolory.

„Nárůst mezd našich zaměstnanců o 6 % v roce 2024 se dotkne všech složek odměňování – základních mezd, měsíčních prémií, stravovacího paušálu a příplatků za odpolední a noční směny,“ upřesnil René Fabik, generální ředitel společnosti ArcelorMittal Tubular Products Karviná, a dodal: „Děkuji odborové organizaci za konstruktivní a velmi rychlé jednání.“

Společnost ArcelorMittal Tubular Products Karviná v současné době zaměstnává více než 200 zaměstnanců. Průměrná mzda zaměstnanců karvinské společnosti bez započtení managementu byla v roce 2023 přes 43 000 Kč. „Kromě mzdy našim zaměstnancům nabízíme širokou škálu benefitů, včetně příspěvku na penzijní a životní pojištění, stravovacího paušálu a příspěvku na rekreační a ozdravné pobyty dětí zaměstnanců,“ doplňuje Andrea Ševěčková, personální ředitelka společnosti ArcelorMittal Tubular Products Karviná.

Nábor nových zaměstnanců

Karvinský JÄKL plánuje v letošním roce rozšířit řady svých zaměstnanců, a to především na útvar IT, Zdraví a bezpečnost a Životní prostředí. Velmi žádané jsou profese na pozice zámečníků, elektrikářů, svářečů, technologů, finančních/hlavních účetních, controllerů a jazykově vybavených uchazečů. „Vítáme uchazeče s dobrou pracovní morálkou a disciplínou, kteří se chtějí rozvíjet v moderní a dynamické společnosti. Chybějící kompetence a znalosti uchazečů zajistíme v rámci rozvojových programů a školení. Trh s ocelovými trubkami je náchylný na výkyvy v poptávce, proto klademe důraz na multiprofesnost, flexibilitu a adaptaci na změny,“ upřesnil René Fabik.

Podpora technického vzdělávání

JÄKL aktivně spolupracuje se středními a vysokými školami v karvinském regionu s cílem podpořit technické vzdělávání a připravit studenty na kariéru v ocelářském průmyslu. „Nabízíme žákům pravidelnou praxi a exkurze. Střední škola techniky a služeb Karviná dokonce školí naše svářeče,“ řekla Andrea Šěvěčková. Společnost ArcelorMittal Tubular Products Karviná se také podílí na výzkumných projektech, například s VŠB-TU Ostrava na automatizaci skladování.

Download

Images
ArcelorMittal Tubular Products Karviná_René Fabik_Generální ředitel.JPG
ArcelorMittal Tubular Products Karviná_René Fabik_Generální ředitel.JPG
Ilustrační foto_ArcelorMittal Tubular Products Karviná_1.jpg
Ilustrační foto_ArcelorMittal Tubular Products Karviná_1.jpg
Ilustrační foto_ArcelorMittal Tubular Products Karviná_2.jpg
Ilustrační foto_ArcelorMittal Tubular Products Karviná_2.jpg
Ilustrační foto_ArcelorMittal Tubular Products Karviná_3.JPG
Ilustrační foto_ArcelorMittal Tubular Products Karviná_3.JPG
Current Clients
Referential Clients
Crest Praha
Ostrovní 126/30, 110 00 Praha 1
phone: +420 731 613 608
email: zobrazit
ID datové schránky: 2t9dhvu
Crest Ostrava
Tovární 537/8, 709 00 Ostrava–Mariánské Hory
phone: +420 596 620 435 – 6
email: zobrazit
ID datové schránky: tk7wthy
Crest Bratislava
Murgašova 3, 811 04 Bratislava
phone: +421 904 283 825
email: zobrazit
 
We have been a member of the Association
of Public Relations Agencies (APRA)
since 28 June 2005.
We have held the CMS 3 CERTIFICATE
(Consultancy Management Standard)
since 13 December 2007.
Jsme členem celosvětové sítě
PR agentur IPRN od března 2007.
Tuto organizaci reprezentujeme
v České republice a na Slovensku.