Klient

IN CATERING

resources/f/klienti/215/logo/Datový zdroj 1@2x.png

https://www.incatering.cz/

Jsme součástí rodiny IN CATERING Group, která provozuje restaurace SOU100 Žižkov a Ristorante Fabiano a samoobslužné restaurace il Bistro a Tácy na Pankráci.

IN CATERING

Released: 07.10.2024

ČEšI VYUžíVAJí CATERING NEJVíC VE FIRMáCH A NA SVATBY, OBJEVUJí HO ALE I PRO SETKáVáNí S PřáTELI

Většina Čechů, téměř 65 % zatím nemá zkušenosti s objednáváním cateringu, ale kdyby cateringové služby plánovali využít, tak by to bylo buď na svatbu – téměř 57 % nebo na firemní akci 51 %. Za klíčové parametry pro výběr cateringové společnosti považují nejčastěji kvalitu jídla (63,3 %), s malým odstupem pak následuje cena (61,3 %). Aktuální průzkum společnosti IN CATERING, realizovaný agenturou Ipsos na vzorku 509 respondentů ve věku 18 až 65 let odhalil i to, že občas catering využívá 30 % respondentů a obliba této gastronomické služby postupně roste, a to i na nefiremní akce.

Read More

IN CATERING

Released: 03.09.2024

SPOLEČNOST IN CATERING MÍŘÍ K NULOVÉMU ODPADU. DO 3 LET CHCE JEHO PRODUKCI SNÍŽIT AŽ O 30 PROCENT

Mise společnosti IN CATERING zahrnuje kromě profesionálních cateringových služeb i trvale udržitelný rozvoj, šetrný přístup k planetě a aktivity spojené se sociální odpovědností. IN CATERING je členem Asociace společenské odpovědnosti a klade si za cíl do 2–3 let snížit celkové množství odpadu o přibližně 30 %. To je ambiciózní cíl, zejména v cateringu, kde je redukce odpadu náročnější než v běžné restauraci. V restauracích při zero waste přístupu lze redukovat množství organického odpadu až o 70 %. Kromě toho se firmě daří realizovat i další udržitelné a sociálně odpovědné projekty – zavádění recyklovatelných obalů a využívání inovativních materiálů, využívání solární energie a spolupráce se Základní školou speciální Rooseveltova.

Read More

IN CATERING

Released: 22.08.2024

ČEŠI OBĚDVAJÍ V KANCELÁŘI, FASTFOODY JSOU NA ÚSTUPU. NOVÝ PRŮZKUM ODHALUJE TRENDY VE STRAVOVÁNÍ ČECHŮ V PRACOVNÍ DOBĚ

Téměř polovina Čechů obědvá přímo v kanceláři a do firemních jídelen jich chodí jen pětina, ukazuje nový průzkum společnosti IN CATERING, realizovaný agenturou Ipsos na vzorku 509 respondentů ve věku 18 až 65 let. Do restaurací chodí přibližně desetina Čechů a při výběru místa jsou nejdůležitějšími faktory kvalita jídla a cena, přičemž nejsilnějším motivátorem pro změnu oblíbené restaurace jsou akční ceny a slevy.

Read More

IN CATERING

Released: 29.04.2024

FOTOVOLTAIKA NA STŘEŠE, POTRAVINOVÉ BANKY A SPOLUPRÁCE SE ŠKOLOU PRO MENTÁLNĚ HANDICAPOVANÉ. IN CATERING PŘEDSTAVUJE SVOU ESG STRATEGII

Mise společnosti IN CATERING zahrnuje kromě profesionálních cateringových služeb i trvale udržitelný rozvoj, šetrný přístup k planetě a aktivity spojené se sociální odpovědností. Jako první z cateringových společností má IN CATERING na střeše své centrální budovy fotovoltaickou elektrárnu. Kromě toho se firmě daří realizovat i další udržitelné a sociálně odpovědné projekty – zavádění recyklovatelných obalů a využívání inovativních materiálů, snižování produkce odpadů, šetrné zacházení se surovinami a potravinami a spolupráce se Základní školou speciální Rooseveltova. Společnost IN CATERING je členem Asociace společenské odpovědnosti a jejím hlavním závazkem je zero waste princip při zpracování surovin do 3 let, čímž jasně deklaruje, že svůj přístup k udržitelnému podnikání myslí vážně.

Read More