EDENRED
Released: 30.05.2019
Rychlost obsluhy, nutriční kvalita jídel, nabídka poledního menu a velikost porce. Podle těchto kritérií vybírají zaměstnanci restauraci, do které si zajdou na oběd. Pro Čechy je důležitá zejména rychlá obsluha a kvalitní, nutričně vyvážené jídlo a Moravané upřednostňují větší porce. To vyplývá ze studie společnosti Edenred, která monitoruje v rámci celoevropského programu FOOD stravovací návyky již 10 let. Jeho cílem je mimo jiné i informovat o zdravém a vyváženém stravování v průběhu pracovního dne.
Read MoreEDENRED
Released: 30.05.2019
Prioritou každého zaměstnavatele je beze sporu dosáhnout vysokého pracovního nasazení zaměstnanců. Jedním z motivačních prvků jsou i stále aktuální zaměstnanecké benefity. Dnes jich zaměstnavatelé nabízejí hodně, ale k těm základním, které mají na efektivitu vliv, stále patří umožnění dobrého oběda. Výsledky z průzkumu FOOD společnosti Edenred, který se zaměřuje mimo jiné na zvyšování kvality nabízených obědových menu, ukázaly, že i zde platí, když dva dělají totéž, není to úplně totéž. Například Moravané na rozdíl od Čechů si raději nosí oběd v krabičce z domova.
Read More