CZ SK EN

JIŘÍ FAJT POSÍLIL INVESTIČNÍ TÝM SPOLEČNOSTI FINGO

Vydáno dne: 25. 6. 2024 13:30 FinGO

Jiří Fajt se stal novým senior investičním specialistou ve finančně-poradenské společnosti FinGO. S bohatými zkušenostmi z oblasti financí a investování přináší do společnosti i své odborné znalosti.

Ve společnosti FinGO se nyní mimo jiné Jiří Fajt zaměří na zvyšování finanční gramotnosti českých občanů prostřednictvím sítě finančních poradců. „V nejbližší době je mým úkolem především podpora a vzdělávání našich odborných poradců v oblasti investic. Uvědomuji si, že díky našim poradcům mohu myšlenku investování předat běžným občanům. Čím více lidí začne správně investovat, tím lépe nejen pro ně samotné, ale i pro náš český finanční systém,“ říká Jiří Fajt. „Plánuji rozvíjet nové postupy investování, které posouvají tradiční investiční modely, a tak přinášejí více příležitostí pro naše klienty,“ pokračuje.

Jiří Fajt během své kariéry působil v oblasti životního a neživotního pojištění, úvěrových společnostech a bankovnictví. Významné zkušenosti získal v ČSOB, kde se jako premium bankéř staral o bonitní klientelu a pomáhal jí s ochranou a růstem finančního majetku.

Investice a finanční gramotnost jsou pro něj nejen prací, ale i koníčkem. Neustále hledá nové možnosti, jak zhodnotit své i rodinné finance a jak dostat mezi běžné lidi správné finanční základy. Kromě sledování tržních trendů a hledání příležitostí pro zhodnocení kapitálu se Jiří Fajt ve volném čase věnuje fitness, cestování a fotbalu.

Společnost FinGO věří, že s Jiřím Fajtem získala cenného člena investičního týmu, který pomůže dále rozvíjet a zkvalitňovat její služby v oblasti investičního poradenství a finančního vzdělávání.

Soubory ke stažení

Obrázky
Jiří-Fajt-FinGO.jpeg
Jiří-Fajt-FinGO.jpeg
Současní klienti
Referenční klienti
Crest Praha
Ostrovní 126/30, 110 00 Praha 1
tel.: +420 731 613 608
e-mail: zobrazit
ID datové schránky: 2t9dhvu
Crest Ostrava
Tovární 537/8, 709 00 Ostrava–Mariánské Hory
tel.: +420 596 620 435 – 6
e-mail: zobrazit
ID datové schránky: tk7wthy
Crest Bratislava
Murgašova 3, 811 04 Bratislava
tel.: +421 904 283 825
e-mail: zobrazit
 
Jsme členem
Asociace Public Relations Agentur (APRA)
od 28. června 2005.
Držitelem CERTIFIKÁTU CMS 3
(Consultancy Management Standard)
od 13. prosince 2007.
Jsme členem celosvětové sítě
PR agentur IPRN od března 2007.
Tuto organizaci reprezentujeme
v České republice a na Slovensku.